Neon Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 KONKURZ na pořádání letního a podzimního srazu Peugeot Clubu 2010 Dovolte mi jménem výkonného výboru Peugeot - Clubu vypsat konkurz na pořádání letního a podzimního srazu 2010. Kdo z členů by měl zájem pořádat letní a podzimní sraz Peugeot-Clubu, nechť pošle do neděle 30.5.2010 (letní sraz) a do neděle 13.6.2010 (podzimní sraz) přihlášku na níže psané e-mailové adresy. neon@peugeot-club.com pe.tr@peugeot-club.com vvitty@peugeot-club.com Přihláška musí obsahovat: - termín srazu - místo konání - složení organizačního týmu (včetně kontaktů) - nástin programu - předpokládanou cenovou kalkulaci srazu Dorazí-li kandidátek více, bude po jejich zveřejnění - 2.6. 2010 (letní sraz) a 15.6. 2010 (podzimní sraz) probíhat volba do, kdy budou mít řádní členové možnost rozhodnout o organizačním týmu srazu. Za předpokladu jedné jediné přihlášky, bude zveřejněn vítěz a tedy i pořadatel srazu do tří dnů od ukončení konkurzu. Za vedení P-C Neon [upravil dne 15/6/2010 Neon] Citovat
Neon Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Taky ne ... ale Češi jsou známí, že vše na poslední chvíli ... tak snad ... Citovat
Neon Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Konkurz na letní sraz se prodlužuje o týden, tedy do neděle 6.6.2010. Citovat
Vvitty Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Informace c.1 - Sraz v Sebetove se letosni rok nekona. Duvodem jsou krome jineho nevyhovujici prostory v kombinaci s vyhledem na destive leto - po poslednich dvou letech jiste ucastnici vedi, jak malo je tam vhodneho mista na jakekoliv aktivity. Informace c.2 - Zadne kandidatky doposud na adresu vedeni nedorazily. Pokud zadna nedorazi do 6/6, bude termin uzaverky konkurzu prodlouzen do 13/6. V pripade, ze ani do te doby se neprihlasi poradatel srazu, bude letosni letni sraz Peugeot Clubu zrusen. Citovat
Béďa Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Koukám že trend \"nezájmu\" stále pokračuje. Co na to říct, je to smutný. Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Kdo udělal sraz, ví kolik to zabere času a peněz. Ono je přece vždy jen pohodlnější někam jet a ať to pořadatel zařídí Citovat
voštík Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 no tak v tom pripade muzu nabidnout klidne i tydenisoustredeniv Pyselich u mne na stavbe Pardon za OT Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 spis vsichni pocitali s sebetovem, ja take... Citovat
Neon Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 A to je právě ta chyba ... Voštík? Kde tam? Ne, že bych jel pomáhat, ale měli jsme tam chatu ... jestli to jsou ty u Benešova ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Přátelé, kamarádi, podzimní sraz se již řeší - miník, méďa, péťa - červený kostelouch. Co se týká letního, myslím si, a to je můj subjektivní názor, vypustil bych ho úplně. Pořádám srazy s Multiplama několik let, a dva velké srazy během jara - láta úplně stačí. byl jsem minulý víkend na Mulťa srazu v Sedmihorkách - ideální místo jako alternativa ke červenýmu kostelu. ale to až pro květen 2011. jsem i v tomto případě jako pasivní člen PC ochotnej pomoct s realizací. [upravil dne 3/6/10 minimaxa] Citovat
Vvitty Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Vypusteni letniho srazu uz na pretres prislo po relativnim nezajmu o poradani srazu jarniho, resp. slouceni letniho a podzimniho do jednoho terminu - zda to bude prazdninovy, nebo az poprazdninovy melo byt na clenech a organizatorech. Takze se zda, ze tato otazka je alespon pro letosek vyresena :-) PS: Co se podzimniho srazu tyka, vypada to ze zajemcu o poradani kluboveho vikendoveho setkani se najde vic, tak treba bude i na vyber Vic ale naznacovat nesmim... Citovat
Radka S. Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 ahoj, zatím domlouvám a zařizuji, můj slib platí, ještě mám čas Citovat
Pavel T. Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Taky si myslím, že stačí dva velké srazy na jaře a na podzim. Léto bývá poslední roky dost nevyzpytatelné co se počasí týká. Citovat
voštík Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 ono to počasí je nevyzpytatelné už i na jaře... NEON: v Pyčelích uplně dole u brčálníka. Jedna z posledních budek na cestě do Nespek Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Původně zaslal: voštík no tak v tom pripade muzu nabidnout klidne i tydenisoustredeniv Pyselich u mne na stavbe Pardon za OT Myslíš tak, že my přes den makáme, ty nás krmíš a večer nalejváš? Citovat
Neon Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 Voštíku, napiš mi termíny, kdy tam jsi ... bych se stavil na pivko (pomoc nevim) ... okolí mám vcelku rád a pěkně dlouho jsem tam nebyl ... Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Původně zaslal: voštík no tak nejak Ale tak ona to není špatná nabídka, pokud by bylo zajištěno jídlo, tak proč nejít makat... Jen by bylo dobrý napsat o jakou stavbu jde... Aby to třeba nebyla hornická činnost, či stavba mrakodrapu... Nebo kopání základů ve skále... Pyšely jako ty tady u Mnichovic? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.