Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci:D

Hledá se: šikovný, poctiví a vstřícný servisák, který se zaměřuje výhradně na vozy Peugeot a má dílnu nejlépe v Praze.

Už mě přestalo bavit cpát prachy do autorizovaných servisů, které mi vymění tři jiné díly za dvojnásobnou cenu a stejně závadu neodstraní:(

Děkuji všem za doporučení:)

vernermal@seznam.cz

Odesláno

Děkuji za info,

Nemáte náhodou zkušenost s cukáním 407čky 2.0HDi?

Každých +/-500km mi auto cuká, trvá to asi 5-10 minut a pak to zmizí.

Když přidám plyn, auto nereaguje a se zpožděním v něm najednou cukne, jako bych sešlápl plyn až na podlahu.

Je to nesnesitelné, při rozjezdu mám co dělat aby auto nechcíplo, jediné co zabírá když vytáčím otáčky do ruda, ale to vytáčí do ruda i mě:) a stávám se tak na 5-10 minut nebezpečný sobě i svému okolí:)

Na diagnostice v Peugeotu na nic nepřišli.

Jestli jste se s tím setkal a víte jak obtíže odstranit, pak jste můj mechanik:)

Odesláno

Podle mě bude potřeba najít takového mechanika, který umí nejen zasunout konektor diagnostiky do zástrčky a čekat, co chytrého mu diagnostika napíše (většina cvičených autorizovaných opiček), ale naopak člověka, který tuší, jak elektronika v autě pracuje - což by, jak jsem slyšel - zrovna PP 205 mohl splňovat.

Odesláno

tohle dela vetsinou regenerace FAP u nejakych typu RJ ci bsi je to hodne znat ....

Původně zaslal: Pedros007

Děkuji za info,

Nemáte náhodou zkušenost s cukáním 407čky 2.0HDi?

Každých +/-500km mi auto cuká, trvá to asi 5-10 minut a pak to zmizí.

Když přidám plyn, auto nereaguje a se zpožděním v něm najednou cukne, jako bych sešlápl plyn až na podlahu.

Je to nesnesitelné, při rozjezdu mám co dělat aby auto nechcíplo, jediné co zabírá když vytáčím otáčky do ruda, ale to vytáčí do ruda i mě:) a stávám se tak na 5-10 minut nebezpečný sobě i svému okolí:)

Na diagnostice v Peugeotu na nic nepřišli.

Jestli jste se s tím setkal a víte jak obtíže odstranit, pak jste můj mechanik:)

Odesláno

pp205: a ako je to s tvojou vytazenostou momentalne? chystam sa s autom do bulharska a pred cestou by som si ho chcel nechat skontrolovat a porobit par veci (kontrola Fapu v akom je stave, vymena filtrov. klimi..) Jednoducho celkova kontrola auta ci to vlastne zvladne. Moc autam nerozumiem, si to predstavujem asi tak ze by som ti auto odovzdal a ty by si ho skontroloval popripade co treba aj porobil co je fakt nutne samozrejme po dohode do nejakej ceny aby som mal potom na zaplatenie :myslim (okrem zotrvacnika, na to teraz nie su chechtáky :-( ).

Predstavujem si to niekedy buduci mesiac. Slo by to? Auto by som tam mohol nechat aj na viac dni (tyzden dva, podla potreby a dohody)

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

pp205: a ako je to s tvojou vytazenostou momentalne? chystam sa s autom do bulharska a pred cestou by som si ho chcel nechat skontrolovat a porobit par veci (kontrola Fapu v akom je stave, vymena filtrov. klimi..) Jednoducho celkova kontrola auta ci to vlastne zvladne. Moc autam nerozumiem, si to predstavujem asi tak ze by som ti auto odovzdal a ty by si ho skontroloval popripade co treba aj porobil co je fakt nutne samozrejme po dohode do nejakej ceny aby som mal potom na zaplatenie :myslim (okrem zotrvacnika, na to teraz nie su chechtáky :-( ).

Predstavujem si to niekedy buduci mesiac. Slo by to? Auto by som tam mohol nechat aj na viac dni (tyzden dva, podla potreby a dohody)

774 299 483 zavolej a domluvime se

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...