pascall007 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 mam radio rd4 pri prehravani mi ukazuje iba cislo skladby, ale nie nazov resp.umelca .Skusal som aj original cd ,ale stejne len cisla skladby. Predtym to slo, problemy zacali asi az ked som napojil cd changer ,nevite co stym??Thx [upravil dne 19/5/10 pascall007] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Robí to aj pri prehrávaní z changera aj z rádia? Je možné, že pri prehrávaní z changera sa cd text neprenáša, ale potvrdiť to nemôžem, keďže ho nemám. Inak samozrejme cd musí obsahovať cd text, nie všetky ho majú. Vypálené ho mať nebude, ak si ho nenapálil ako kópiu celého disku z originálu, resp ak si ručne nezadal info pre cd text. Citovat
pascall007 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 nejde to ani z cd changeru a ani z radia skusal som aj origo cd, tie by mali mat cd text aspon myslim skusim to este napojit na dia Citovat
jofo Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Vacsina originalov nema cd text. Napal si cd s cdtextom a skus tak. Inac cdmenic nepodporuje cdtext-aspon u mna. Nazov interpreta ukazuje iba radio ked prehravam mp3. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Nejsem si zcela jistý, ale myslím, že CD text se nechá nastavit dia. Pascall007, myslel jsem, že jsi vyměnil auto? Citovat
pascall007 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 zatial nie riesim barak tak to asi pocka a po ceste z Uk na Sk som to premyslel a ktomu som nalepil folie tak to vyzera bomba:super Citovat
pascall007 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Ok uz som to vyriesil blbe Nero to nevypalovalo s Cd textom vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.