Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neznamy konektor v motorovom priestore P406

Recommended Posts

Odesláno

Teraz som si nanho spomenul, tak som ho cvakol, pod prednym lavym svetlom mam takyto nezapojeny konektor, vychadza niekde z laveho blatnika (aspon sa tak tvari :D) ... nevie niekto co to je?

Odesláno

Snimac chladiacej kvapaliny mam a aj funguje, ale neprisiel som na to, co by na tom mieste mohlo byt zapojene...

...nemoze to byt spinac na signalizaciu otvorenej kapoty? alebo take nieco, resp. da sa to nejako premerat? (alebo ked ho prepojim, ukaze nieco?)

Odesláno

nebo odpojena jedna ze dvou siren klaksonu. Jedine rozriznout tu buzirku a precist cislo dratu, pak se to da urcit snadno

Odesláno

je to drát na čidlo na alarm...na otevření kapoty. Teoreticky pokud máš uvnitř osazenou kabeláž (modrý šestnácti pinový konektor v bsi (vzadu v pravo), tak se ti na počítači rozsvítí otevření haubny (když to propojíš)... je to předpříprava na fabričný alarm. U spolujezdce za kastlíkem (nebo plastem na kastli) budeš mít smotaný svazek drátů také s modrým konektorem, kde má být ecu alarmu

Odesláno

ps ten konektor pokud nemá auto alarm má být nacvaknutý na kastlíku baterie (je tam takový výčnělek, na ktérm to origo je)... auta která tuhle předpřípravu nemají, tam nemají nic, ani kabel

Odesláno

Aha, parada, diky moc za info :) Jednoducho povedane, ten konektor je mi na nic :D ... resp. ak by som pridal pod kapotu vypinac, a napojil ho, tak by mi zobrazoval palubak otvorenu kapotu :)...

...na to miesto na kastliku akumulatora sa pozriem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...