palete Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Zdravím.Mám Partnera 2.0 HDI r.v. 2005 a chtěl bych poradit jestli někdo neví zda má automatické rozsvěcení světel? Pokud ano tak jestli to jde udělat doma a nebo musím na diagnostiku. Děkuji a přeji mnoho štastných kilometrů bez nehod. Citovat
faget1 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 musiš cez diagnostiku aktivovat aj deaktivovat doma to neurobiš aspom 307 to tak maju a počitam že asi aj dalšie Citovat
HonzaZ Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Pokud to nemáš v menu PP, tak musíš na diagnostiku a tam to snad půjde povolit. Jinak zjistit se to dá opravdu jen na diagnostice. Citovat
mayo406 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Na všetkych peugeotoch aj citroenoch od r.2002 ktoré majú mux sa dajú aktivovať denné svetlá. Citovat
Guest SB Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Ano keď máš združené páčky prepínačov denné svetla sa dajú zapnúť diagnostikou. Doma bez diag. prístroja to nespravíš. Citovat
palete Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Děkuji vam.Nevíte náhodou co to stojí a musím do značkového nebo stačí k elektrikářům. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Musíš k někomu kdo má diagnostiku Peugeot Planet 2000. Citovat
Velickin Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Jestli máš na mysli světla na denní svícení, tak ta se aktivuji přes diagnostiku. Jestli máš dešťový senzor, aktivaci aut. světel (rozsvítí se za snížené viditelnosti a večer) si nastavuješ sám. Klíček do polohy 1 a podržet levé čelní tlačítko v páčce blinkrů až se to aktivuje. Pokud je aktivované denní svícení, večer se pouze automaticky rosvítí přístrojovka. Aspoň tak to mám já. Citovat
igor4 Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 v Peugeote ma to stalo necelych 10 eur. Citovat
Cleo Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: Velickin Jestli máš na mysli světla na denní svícení, tak ta se aktivuji přes diagnostiku. Jestli máš dešťový senzor, aktivaci aut. světel (rozsvítí se za snížené viditelnosti a večer) si nastavuješ sám. Klíček do polohy 1 a podržet levé čelní tlačítko v páčce blinkrů až se to aktivuje. Pokud je aktivované denní svícení, večer se pouze automaticky rosvítí přístrojovka. Aspoň tak to mám já. to chceš říct že si mohu aktivovat přes páčku blinkrů denní svícení, když mám senzor stěračů a a aut. aktivaci světel ? Citovat
sekaj Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Pokud se ti po nastartování aut. zapnou světla a máš deš. a svět. senzor tak,jak píše Velickin,tímto spůsobem si aktivuješ to že po setmění se ti aut. rosvítí palubovka.Mrkni se pro představu na toto..... http://www.youtube.com/watch?v=48CLyJsGzxg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.