groovred Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Zdar kluci nemuzu najit krokač u 3.0 V6. Kolisaj mi otacky pri volnobehu a nekdy se autu nechce rozjed.Vymenil jsem filtr,svicky,vicistil klapku je to sice malinko lepsi ale porat kolisaj i za stude i za tepla.Nevite kde ho najdu? [upravil dne 25/5/10 groovred] Citovat
OK406 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Není na stejném místě jako u 2.0i či 1.8i ? Citovat
groovred Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Mno to prave nevim nemate nekdo foto kde by se mnel cca přesne nachazet? Citovat
.mycTD Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 kdyz se divas na klapku, jako ze strany hadice, tak mas vpravo potenciometr a za nim by mel byt krokac. jestli se teda nepletu... Citovat
Slayer Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Tu sem to řešil, je tam i obrázek ... Tohle je pro 2.0 ... pod číslem 17. [upravil dne 15/5/10 Slayer] Citovat
groovred Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Mno podle servisboxu to vypada jako by tam ani vubec nebyl na klapce je jenom potenciometr to jsem s toho jelen Citovat
.mycTD Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 uz nic zkusim najit foto [upravil dne 15|5|10 .mycTD] Citovat
groovred Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 Opet se vracim k temě nikto nevi?Ty otacky mne pekne ser.u neni to nic přijemne stat na krizovatce a cekat jestli vam to třeba nechcipne Přijde mi divne ze to začlo delat po vymene svicek.Zeby byli NKG az takove šmejdy???hmm to jsem blazen nove se mi rozhodne kupovat nechce Citovat
kupák Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Jestli se to celé objevilo po výměně svíček, zaměřil bych se na ně. Jestli mají správný odtrh, jestli nějaká není vadná, jestli ti nedali omylem jiné. Mě se kdysi ještě se 405kou stalo, že se v prodejně překokli o řádek v katalogu, dali mi jiné svíce a to byl mazec, když jsem to pak nastartoval. Hádalo se to na volnoběh jak motor dragsteru Citovat
groovred Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 Problem vyřešen a krokovej moturek se tady nenachazi je tady jenom regulator č.20 naprvnim obrazku Citovat
jozefsv Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 a co si s tym urobil?vymenil regulator?uz ti to nekolise? Citovat
kupák Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ano, jak si to vyřešil? V čem byl nakonec problém? Citovat
groovred Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 No tezko řict v čem byl problem protoze jsem udelal hodne věci najednou.Rozebral jsem kompletne cele sani vyndal jsem svičky na jedne jsem mnel olej po kontrole svicek a vycisteni jsem vyndal z ramp to cerne gumene tesneni v kterych jsou pruziny to jsem taky vycistil (byl tam olej) a pruziny napruzil.Take jsem vycistil koncovky kabelu.Dale jsem jeste jednou vycistil klapku, nasteloval lanko,vycistil regulator a snimac tlaku saciho potruby.Vsechno velmi pečlive zlozil a pořadne zašrouboval Skusebni jizda byla plna radosti auti za prve chytilo okamzite otacky se ustalili zadne kolisani ted ma o hodne lepši tach ale najdulezitejsi je ze uz nemusim mit strach ze mi to v ty najnevhodnejsi chvili chcipne Na cisteni jsem pouzil sprej na odstraneni oleje (cistic brzd třeba) a sprej na cisteni elektrickych zařizeni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.