Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kluci nemuzu najit krokač u 3.0 V6. Kolisaj mi otacky pri volnobehu a nekdy se autu nechce rozjed.Vymenil jsem filtr,svicky,vicistil klapku je to sice malinko lepsi ale porat kolisaj i za stude i za tepla.Nevite kde ho najdu?

[upravil dne 25/5/10 groovred]

Odesláno

Opet se vracim k temě nikto nevi?Ty otacky mne pekne ser.u neni to nic přijemne stat na krizovatce a cekat jestli vam to třeba nechcipne :bojim Přijde mi divne ze to začlo delat po vymene svicek.Zeby byli NKG az takove šmejdy???hmm to jsem blazen nove se mi rozhodne kupovat nechce :nevim

Odesláno

Jestli se to celé objevilo po výměně svíček, zaměřil bych se na ně. Jestli mají správný odtrh, jestli nějaká není vadná, jestli ti nedali omylem jiné. Mě se kdysi ještě se 405kou stalo, že se v prodejně překokli o řádek v katalogu, dali mi jiné svíce a to byl mazec, když jsem to pak nastartoval. :) Hádalo se to na volnoběh jak motor dragsteru :)

Odesláno

No tezko řict v čem byl problem protoze jsem udelal hodne věci najednou.Rozebral jsem kompletne cele sani vyndal jsem svičky na jedne jsem mnel olej :mrk po kontrole svicek a vycisteni jsem vyndal z ramp to cerne gumene tesneni v kterych jsou pruziny to jsem taky vycistil (byl tam olej) a pruziny napruzil.Take jsem vycistil koncovky kabelu.Dale jsem jeste jednou vycistil klapku, nasteloval lanko,vycistil regulator a snimac tlaku saciho potruby.Vsechno velmi pečlive zlozil a pořadne zašrouboval :D Skusebni jizda byla plna radosti auti za prve chytilo okamzite otacky se ustalili zadne kolisani :potlesk ted ma o hodne lepši tach ale najdulezitejsi je ze uz nemusim mit strach ze mi to v ty najnevhodnejsi chvili chcipne :D

Na cisteni jsem pouzil sprej na odstraneni oleje (cistic brzd třeba) a sprej na cisteni elektrickych zařizeni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...