zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 toto je ta ponuka Peugeot 5008 ALLURE 2.0HDI 150k VYHRIEVANÉ PREDNÉ SEDADLÁ Elektrické a vyhrievané spätné zrkadlá, Bedrové nastavenie sedadla vodica, Výškovo a osovo nastavitelný kožený volant, Výškovo nastavitelné sedadlá vpredu, Elektronický imobilizér, Ochranné lišty vo farbe karosérie, Elektromechanický posilnovac riadenia s premenlivým úcinkom, Interiérové osvetlenie a osvetlenie prahov dverí, ABS+elektronický rozdelovac brzdných síl(REF),podpora brzdenia v kritických situáciách(AFU), Inteligentný systém trakcie ASR+, Alarm + superuzamykanie, Automatická elektr.parkovacia brzda, Automatické stierace, 3 indiv.sedadlá vzadu sklopné do podlahy, posuvné, Automatické uzamknutie vozidla pri rozjazde, Bezpecnostné úchytky ISOFIX na zadnom sedadle, Bezpecnostné pásy 3 bodové so signalizáciou na zapnutie, s napínacmi a obmedzovacmi sily, Centrálne uzamykanie na dialkové ovládanie, Sklápatelné stolíky leteckého typu na zadnej strane prednýchsedadiel, Indikátor zmeny prevodového stupna (len pre 1.6e 156k, 2.0Hdi BVM6), Systém kontroly stability ESP/ASR, Hill Assist, Úložné priestory v podlahe pre 2. rad sedadiel, Predné, bocné a hlavové airbagy (u spolujazdca vypínatelný), Chrómová ozdobná lišta pod oknami, chrómová mriežka vpredu, Predné opierky rúk, Tempomat + obmedzovac rýchlosti, Zadný parkovací asistent, Autorádio WIP Sound MP3 s ovládaním pod volantom, 6 reproduktorov, zásuvka jack, palubný pocítac, Zásuvka 12V vzadu pre každý rad sedadiel, Dvojzónová automatická klimatizácia s uhlíkovým filtrom, Hmlové svetlomety, Samocinná aktivácia svetlometov, Vyhrievané zadné sklo, Extratónované zadné okná, Presklená panoramatická strecha s elektricky nastavitelnou clonou, Elektricky ovládané zadné okná sekvencné, elektr.detská poistka, Sedadlo spolujazdca sklopné do polohy stolíka, Osvetlenie prahov dverí, lampicka v batožinovom priestore, 2 klúce PLIP k centrálnemu uzamykaniu, Pack Info Drive - Head up display, Distance Alert, impulznéovládace, detektor tlaku pneumatík, Slnecné clony v 2.rade, Elektricky sklopné spätné zrkadlá, elektrochromatické vnútorné spätné zrkadlo, Navigácia WIP NAV s farebnou obrazovkou a kartografiou EU naSD karte, rádio MP3, bluetooth, Hliníkové disky 17´´Quark, Hliníkové prahy dverí, športový kožený volant, Ozdobné pochrómované strešné lišty, Kryty spätných zrkadiel a klucky vo farbe karosérie Citovat
nikol Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Vypadá to pěkně a motor je super.Ale třeba tam chybí video pack.Ale to je moucha. Mě se libí ale cena, to ti nepovím. Poslední dobou jsem se neinformoval tak nevím jak se pohybují. Teď jsem koukal a cena auta co máš v popisu 545 000kč. Tak nevím. Ale auto snů pro mě:D [upravil dne 26/4/2012 17:02 od nikol] Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 je tam zlava 3720 Euro co ked beriem na stare SK koruny je skoro 120 tisic. a video pack tam nie je, ale to ma netrapi. ja som predsa vodic, moje video su tisicky exotov na cestach v okoli Bratislavy. Citovat
elton Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 zooloo, je to jenom na tobě co tam budeš mít:D Citovat
MilhausF Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Zooloo, já mám 17ky letní a 16ky na zimu. Jezdím dost po Praze + časté cestu po super dálnici D1 na Vysočinu. Žádný velký rozdíl v tvrdosti jsem nezaznamenal. Ale na 17kách to vypadá o chlup lépe. Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 no asi sa zmierim s autom bez JBL. buduci tyzden v stredu sa mam ist na neho pozriet k dealerovi, tak uvidime. utesujem sa tym, ze aj tak ked poveziem rodinu nebudem moct si robit koncertne slavnosti a snad ten zvuk nebude az tak zly. je tu vobec niekto kto nema v aute JBL? Citovat
Toudy5587 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 zooloo: ja to nemam a nejako mi to nechyba.myslim ze sa da jazdit aj bez toho aj tie obycajne hraju slusne:) Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 tak dakujem, hned sa citim trosku lepsie a inak si so svojim spokojny? Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 myslim autom. a ako ho mas zabezpecene? alarm od Peugeot alebo Defend, Constructa alebo Zeder? Citovat
Toudy5587 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 ze myslim autom :D ja som spokojny le to velky luxus pre mna doteraz som jazdil mazdou 323f to bola katastrofa a otec ma 307sw to uz je lepsie o dost ale toto je uz lod len ja mam 508 sw nie 5008.a zabezbecenie by som tam chcel dat zedera ale v pondelok odchazdam pracovne do nemecka na pol roka tak asi az potom ale ak to ma vyzerat ako na 308 tak neviem neviem. Citovat
Leftfield Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 V služobnej 3008-ke nemám JBL, je to síce poznať, ale nie je to žiadna tragédia. S loudnesom a dobre nastavenými korekciami to hrá slušne (ale podľa toho, čo počúvaš či Leftfield, Bon Joviho alebo Káju...) A tá ponuka s tou cenou je super, to ber! Mám obyčajný alarm od Peugeotu, Bullock na volant (na pedále ho zatiaľ nerobia), pieskované sklá (aj na strechu) a pohoda. Citovat
Toudy5587 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 je to dobra vec ten zamok va volant?ochrani to.myslim napr ten bullock alebo ine jednoduchsie.Aky mate konkretne typ? Citovat
Leftfield Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tento: http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezpecovacie-zariadenia/mechanicke-zabezpecenie/bullock-defender-mechanicke-zabezpecenie-na-volant.html a chráni to aj airbag. Čo som čítal testy ADACu, tak ten typ na pedále ešte nebol prekonaný a tento by mal byť podobne odolný. Citovat
Toudy5587 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 kokos to je skor bulldog to je riadny macek Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 vazeni a teraz pozor, pred chvilou som dostal ponuku od dealera Peugeutu. Najvysssia vybava 5008 jedine co nema je JBL. Cena 21 990 Euro. otazka na vsetkych da sa JBL ozeliet? Cenu nabídky nehodnotím, jen poznamenám, že JBL které jsem slyšel v Pežo bylo vždycky ... jak to říct diplomaticky??? No řekněme, že za poloviční peníze by úprava standardu hrála podstatně líp Na druhou stran na repro s plastovými koši a plastový Subwoofer to hraje vlemi slušně. Teď už mě Elton, asi bude nenávidět navždy Citovat
elton Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Proč bych měl nenávidět? Já si dělám ze všeho zkoro pořád srandu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 JBL hraje vždy skvěle, bohužel u eltona ne , taky ´kdo by poslouchal přebassovanyho krtečka Citovat
Marcel00 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tento: http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezpecovacie-zariadenia/mechanicke-zabezpecenie/bullock-defender-mechanicke-zabezpecenie-na-volant.html ... nezmysel... pakovymi noznicami ti odcvakne volant a henten bazmek ti hodi do dvora a dovidenia... Citovat
elton Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Pé.ťo, nedáš pokoj a nedáš Náhodou víš jak ten krteček vynikne:roker:D Jinak v autě už není krteček, ale Madagaskar. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.