Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

toto je ta ponuka

Peugeot 5008 ALLURE 2.0HDI 150k

VYHRIEVANÉ PREDNÉ SEDADLÁ

Elektrické a vyhrievané spätné zrkadlá, Bedrové nastavenie sedadla vodica, Výškovo a osovo nastavitelný kožený volant, Výškovo nastavitelné

sedadlá vpredu, Elektronický imobilizér, Ochranné lišty vo farbe karosérie, Elektromechanický posilnovac riadenia s premenlivým úcinkom,

Interiérové osvetlenie a osvetlenie prahov dverí, ABS+elektronický rozdelovac brzdných síl(REF),podpora brzdenia v kritických situáciách(AFU),

Inteligentný systém trakcie ASR+, Alarm + superuzamykanie, Automatická elektr.parkovacia brzda, Automatické stierace, 3 indiv.sedadlá vzadu

sklopné do podlahy, posuvné, Automatické uzamknutie vozidla pri rozjazde, Bezpecnostné úchytky ISOFIX na zadnom sedadle, Bezpecnostné

pásy 3 bodové so signalizáciou na zapnutie, s napínacmi a obmedzovacmi sily, Centrálne uzamykanie na dialkové ovládanie, Sklápatelné stolíky

leteckého typu na zadnej strane prednýchsedadiel, Indikátor zmeny prevodového stupna (len pre 1.6e 156k, 2.0Hdi BVM6), Systém kontroly stability

ESP/ASR, Hill Assist, Úložné priestory v podlahe pre 2. rad sedadiel, Predné, bocné a hlavové airbagy (u spolujazdca vypínatelný), Chrómová

ozdobná lišta pod oknami, chrómová mriežka vpredu, Predné opierky rúk, Tempomat + obmedzovac rýchlosti, Zadný parkovací asistent, Autorádio

WIP Sound MP3 s ovládaním pod volantom, 6 reproduktorov, zásuvka jack, palubný pocítac, Zásuvka 12V vzadu pre každý rad sedadiel,

Dvojzónová automatická klimatizácia s uhlíkovým filtrom, Hmlové svetlomety, Samocinná aktivácia svetlometov, Vyhrievané zadné sklo,

Extratónované zadné okná, Presklená panoramatická strecha s elektricky nastavitelnou clonou, Elektricky ovládané zadné okná sekvencné,

elektr.detská poistka, Sedadlo spolujazdca sklopné do polohy stolíka, Osvetlenie prahov dverí, lampicka v batožinovom priestore, 2 klúce PLIP k

centrálnemu uzamykaniu, Pack Info Drive - Head up display, Distance Alert, impulznéovládace, detektor tlaku pneumatík, Slnecné clony v 2.rade,

Elektricky sklopné spätné zrkadlá, elektrochromatické vnútorné spätné zrkadlo, Navigácia WIP NAV s farebnou obrazovkou a kartografiou EU naSD

karte, rádio MP3, bluetooth, Hliníkové disky 17´´Quark, Hliníkové prahy dverí, športový kožený volant, Ozdobné pochrómované strešné lišty, Kryty

spätných zrkadiel a klucky vo farbe karosérie

Odesláno

Vypadá to pěkně a motor je super.Ale třeba tam chybí video pack.Ale to je moucha. Mě se libí ale cena, to ti nepovím. Poslední dobou jsem se neinformoval tak nevím jak se pohybují.

Teď jsem koukal a cena auta co máš v popisu 545 000kč. Tak nevím. Ale auto snů pro mě:(:aut:D:D

[upravil dne 26/4/2012 17:02 od nikol]

Odesláno

je tam zlava 3720 Euro co ked beriem na stare SK koruny je skoro 120 tisic. a video pack tam nie je, ale to ma netrapi. ja som predsa vodic, moje video su tisicky exotov na cestach v okoli Bratislavy. :D

Odesláno

Zooloo, já mám 17ky letní a 16ky na zimu. Jezdím dost po Praze + časté cestu po super dálnici D1 na Vysočinu. Žádný velký rozdíl v tvrdosti jsem nezaznamenal. Ale na 17kách to vypadá o chlup lépe.

Odesláno

no asi sa zmierim s autom bez JBL. buduci tyzden v stredu sa mam ist na neho pozriet k dealerovi, tak uvidime. utesujem sa tym, ze aj tak ked poveziem rodinu nebudem moct si robit koncertne slavnosti a snad ten zvuk nebude az tak zly. je tu vobec niekto kto nema v aute JBL?

Odesláno

ze myslim autom :D :D ja som spokojny le to velky luxus pre mna doteraz som jazdil mazdou 323f to bola katastrofa a otec ma 307sw to uz je lepsie o dost ale toto je uz lod :D len ja mam 508 sw nie 5008.a zabezbecenie by som tam chcel dat zedera ale v pondelok odchazdam pracovne do nemecka na pol roka tak asi az potom ale ak to ma vyzerat ako na 308 tak neviem neviem.

Odesláno

V služobnej 3008-ke nemám JBL, je to síce poznať, ale nie je to žiadna tragédia. S loudnesom a dobre nastavenými korekciami to hrá slušne (ale podľa toho, čo počúvaš či Leftfield, Bon Joviho alebo Káju...:D)

A tá ponuka s tou cenou je super, to ber!

Mám obyčajný alarm od Peugeotu, Bullock na volant (na pedále ho zatiaľ nerobia), pieskované sklá (aj na strechu) a pohoda. :roker

Odesláno
vazeni a teraz pozor,

pred chvilou som dostal ponuku od dealera Peugeutu. Najvysssia vybava 5008 jedine co nema je JBL. Cena 21 990 Euro. otazka na vsetkych da sa JBL ozeliet?

Cenu nabídky nehodnotím, jen poznamenám, že JBL které jsem slyšel v Pežo bylo vždycky ... jak to říct diplomaticky??? No řekněme, že za poloviční peníze by úprava standardu hrála podstatně líp ;) Na druhou stran na repro s plastovými koši a plastový Subwoofer to hraje vlemi slušně.

Teď už mě Elton, asi bude nenávidět navždy :ticho

Odesláno

Pé.ťo, nedáš pokoj a nedáš:bacha Náhodou víš jak ten krteček vynikne:roker:D Jinak v autě už není krteček, ale Madagaskar.:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...