Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ozzy ničím. Jen že je to tu ferové forum bez urážek. Na jiných forech většínou po přečtení 2-3 připomínek odcházím. Je tam víc urážek než konkrétních ohlasů...:papa:papa:papa

Odesláno

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat. Víte, jaké jsou všechny rozdíly mezi těma navigacema Wip Nav a Wip Com 3D? Přijde mi strašně divný, že ta Wip Com 3D v P5008 stojí téměř jako dvě ty levnější navigace Wip Nav + ještě půlka navrch (20T vs 49T). To mi nedává moc logiku.

Máte někdo tu Wip Com 3D? Stojí to za ten příplatek, šli byste do toho znovu?

Děkuju, budu ráda za všechny informace na téma Wip Com 3D...

Lenka

[upravil dne 16/2/12 16:43 od Svalenka]

Odesláno

Já bych asi za ty prachy nešel do žádný navigace, připadne mi to v dnešní době zcela zbytečný, protože jí mám v mobilu a použiju jí tak 3x do roka. Navíc velmi dobrá navigace se dá pořídit za 10 000,- Kč což je polovina ceny té levnější.

Osobně mám v P5008: Rádio WIP Sound s CD úroveň 1 + MP3 + 6 reproduktorů + ovládání pod volantem + displej typu C + WIP Bluetooth = HF Bluetooth + zásuvka USB (standard výbavy Premium Pack/Alure) a jsem maximálně spokojený. Ty prachy bych investoval jinam :roker

Odesláno

Svalenko, použij vyhledávání a nebo pročti vlákna v sekci 5008. Je to tu už několikrát napsané: Wipnav(Rneg) je navi s Mapama na sd kartě, horší grafika atd. Wipcom3d má hard disk a jukebox, 3d grafiku, vyžší rozlišení, možnost přehrávání videa atd. je tu toho napsáno všude dost.

ps: jenom mě štve, že jsem si za tu srandu nepřiplatil, je to nádhera.

[upravil dne 16/2/12 17:40 od elton]

Odesláno

Já jsem samozřejmě vyhledávání použila, ale nic mi to nenašlo. Jedině něco o té levnější navigaci. Snažila jsem se pročítat i diskuse, ale 144 stran jen v tématu \"5008 - zkušenosti\" jsem fakt nedala. Ale tak jsem si říkala, že by zrovna tady snad nikomu nemělo vadit, když se zeptám. Navíc se neptám jen na rozdíly mezi navigacem (mimochodem, tyhle rozdíly jsem si našla i na stránkách Peuegotu, jen jsem nemohla uvěřit, že rozdíl 29000 kč je fakt jen tohle), ale ptám se taky na případné zkušenosti lidí, který tu dražší navigaci mají, a to sem podle mého patří. Navíc teď už s tím autem někteří jezdíte docela dlouho, a tak mě zajímají vaše současný zkušenosti, vlastně nejen s navigacema, ale s 5008 vůbec.

¨

Odesláno

Rádio mám to nejlevnější, jsem mile překvapen, jak telefonuje a hraje písničky z telefonu (za cenu bez příplatků).

Navigaci nechci, cesty znám, rád se spolehnu na svůj orientační smysl, o to víc mě těší, když najdu cíl z hlavy na první dobrou. (prostě stará škola, skauting, zálesáctví atd.)

5008 je \"jiné auto\". Je prostorné, milé a není zbytečně moc velké. Jezdil jsem menšími i většími auty, ale 5008 je tak akorát. Líbí se mi také vyšší posez.

Motorizaci 1,6 HDi a automat 2-tronic mohu také doporučit, jinou bych nechtěl.

Odesláno

Jojo, nezlobím se:aut:aut:aut:D Tu 3D navigaci, co vím, měl jenom Jjxind a ten ji už prodal. Byl nadšený, u něj jsem ji právě viděl a proto mě trošku mrzí, že jsem radši nezainvestoval. Jinak 5008 je nejlepší auto co jsem zatím zkusil, je boží:D

gratuluji Oldovi k příspěvku č. 7000 :potlesk:papa:D

[upravil dne 16/2/12 18:20 od elton]

Odesláno

Navigaci jsem si kdysi koupil na Aukru - obyčejný střep za 1800,- Kč. Nakonec jsem zjistil, že po těch letech za volantem ji stejně používám jen k tomu, abych dokázal zákazníkovi sdělit, kdy k němu přibližně dorazím ;):D

Nejlepší mapka = stará babka :-D

[upravil dne 16/2/12 19:46 od radek76]

Odesláno

Musím se přiznat - jsem holt holka, tak na to snad mám právo - že se mi to auto uvnitř právě i líbí víc ve verzi, když tam nějaká navigace je. Viděla jsem nějaké fotky verzí bez navigace a přišlo mi to, jako by ten střed přístrojového panelu byl takový poslepovaný z různých dílů... I když nevím, jestli jsem viděla ty správný fotky. Kupovali bysme ten Premium Pack (nebo teď se to vlastně už jmenuje jinak) - nemáte někdo fotku, jak pak to auto uvnitř v té nejvyšší verzi ale bez navigace vypadá?

I když asi bych stejně nakonec alespoň do té Wip nav šla, teď ji nabízí dokonce ještě výhodněji i v nějakém paketu ještě s vyhříváním sedaček, které bychom stejně kupovali...

Odesláno

V nejvyžší verzi bez navi, vypadá defakto stejně jako základní verze, jen je tam pár čudlíků navíc, jinak nuda. Tak nějak jsem si zvykl mít v autě navigaci a bez ní bych byl asi moc smutnej.

Odesláno

Jenom se chci omluvit Vám všem, kterých jsem se nějakým příspěvkem dotkl.Vůbec to z mé strany není myšleno nějak špatně.Asi se blbě vyjadřji.Pokusím se o nápravu.Ještě jednou se omlouvám.

Odesláno

Ozzy1, zkus použít hledání na celé forum. Někdo určitě má zkušenost s touto navigací, ale určitě bude v sekci POKEC.

Odesláno

Navigon a Dynavix jsou stejný sr...y,Měl jsem je obě a dal jsem je prckovi na rozebrání:)Naštěstí jsem je dostal.Hlavně ta s Liškou stojí za to!Ceny spadly,kup Garmina.

[upravil dne 17/2/12 13:50 od rick]

Odesláno

Svalenko-Lenkotak z mojí zkušenosti ti můžu říct, že se mi těch 20 000,- také nechtělo do té navigace dávat. Mám přenosného Garmina a ten mi vždy pomohl, ale měl jsem možnost vidět v peugeotu v Opavě vystavené obě verze Premium packu s navigací i bez ní navíc v bílé barvě s prosklenou střechou, která právě s tou bílou hezky ladí a i když už jsem byl rozhodnutý pro červenou, tak jsem změknul a byl ochoten s manželkou změnit názor na bílou. No nebudu to okecávat, s tou navigací vypadá to auto prostě nóblesněji. I když mi bylo těch 20 táců líto,protože jsme šli s penězma docela nadoraz, nelituji. Nejde jen o tu navigaci. Veškeré zobrazování informací ať už rádia,hudby, nastavení parametrů atd. je na té větší obrazovce přehlednější. Za mně můžu říct -neváhal bych do toho zainvestovat znovu. Ale tady se bavím o Vip Nav. Téměř 50 000,- bych do 3D nedal.:papa:papa:papa

Odesláno
Tady máš to foto jak vypadá auto ve výbavě Premium pack

Děkuju Tradere moc za tu fotku. To je právě přesně to, co jsem myslela. Neuraž se prosím, ale na mě to právě takhle působí, jak kdyby tam to rádio bylo dodělávané, jak kdyby to byl nějaký tuning. Nechápu, proč to takhle udělali. Ta verze s jakoukoliv navigací se mi právě líbí o dost víc... a ta s tou drahou úplně nejvíc:)) Ale ještě jednou moc děkuju za fotku.

Odesláno

Chlapi, a když se koupí auto s tou levnější navi, Wip Nav, tak se dají nějak přehrávat MP3 apod., když to pak ani nemá USB? Dá se tam dostat hudba přes tu SD kartu třeba, nebo jedině CDčka?

A taky se mi nepodařilo zjistit nic o tom přídavným topení Webasto. Máte to někdo? Otestovali jste to pořádně během zimy? Jak to funguje, vyplatí se připlatit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...