Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsme se zenou nakonec rozhdli pro 5mistnou. spise vyuzijeme ten odkladaci prostor co vznikne

Odesláno

MilhausF: 5008 1.6THP Premium Pack 5 mist, bila perlet, JBL, Bluetooth. navigaci jsem nebral, mam v iphonu ...akorat zatim nevim jak ho uchytit. mam drzak od tomtomu - uz jsem stravil u dealera v predvadecce asi hodinu a resil s prodejcem kam ten drzak ergonomicky umistit. Tky zatim nevim jak to bude s kompatibilitou autoradia. tomotom ma vystup jenom jack, tak predpokladam, ze asi nebudu moci ovladat muziku pod volantem :( ale to se vyresi casem ...

Jinak nechal jsem nalepit k tonovanym sklam navic i cernou folii. Primarne je to pro mne spaci auto, jezdime v sezone kazdy vikend k vode, rodice me choti tam maji karavan (desne chrapu a ma polovicka bude mit konecne klid :D )

Salda: jsem zvedav jak ta bila bude casem vypadat v Praze. Je tu dost svinstva ve vzduchu. Ale ty cerna skla se mi u bile kasny libi :)

Jo, jsem asi trochu uchyl, ale miluju svetle interiery, tak jsem sel do svetlych latkovych potahu. (uz vidim ty komentare o prakticnosti teto volyb, ja vim. ale proste jsem MUSEL)

Odesláno

elton: tak jsem se koukal na SK i HU cenik, oba pisou ze JBL pouze s 5ti misnou verzi ... nicmene je jiz rozhodnuto, ze budeme mit 5

nicmene - objevil jsem brouzdajic v tech cenicich moznost vyhrivanych prednich sedadel (oba maji oznaceni NA01). Tato polozka ale v ceskem ceniku chybi. Nechal jsem prodejce at to proklepne. Neresili jste to jiz nahodou nekdo?

PODEKOVANI pro JohnnyLee: malem jsem zapomel. Tve barvite liceni zkusenosti prispelo nemalym dilem k memu rozhodnuti pro koupi :) jasne, i ostatni recenze na netu ve vsech jazycich kterym jakztakz rozumim. ale stejne jedno velike diky jeste jednou! :super

Odesláno

Takže 5008 absolvovala cestu na Makarsku, samozrejme plne naložená a som nadmieru spokojný. Krásne na 6ke bez spomalenia zvládla diaľničné kopce v Rakúsku a Chorvátsku - to som od 1.6 nečakal. V rýchlosti je auto tichučké a po 1200 km takmer vôbec nebolel chrbát. Maximálna spokojnosť.

Odesláno
Původně zaslal: peter68

elton: tak jsem se koukal na SK i HU cenik, oba pisou ze JBL pouze s 5ti misnou verzi ... nicmene je jiz rozhodnuto, ze budeme mit 5

Tu sedmimístnou verzi s JBL jsem viděl v Pieštanech naživo jako předváděcí vůz a koukal jsem na to jako vejr.

Odesláno
Původně zaslal: chauffeur

Takže 5008 absolvovala cestu na Makarsku

Na Makarskou pojedu za šest týdnů a jsem natěšenej jako malé dítě. Tento výkend jsem ji protáhl do Kel a doufám, že mi nedojde nějaký obrázek:D

Odesláno

Ahoj všetci pežoťáci, konečne som našiel diskusiu, ktorá má hlavu a pätu.

Som rád, že od piatku už budem aj ja jedným z vás - šťastný majiteľ, vodič, garážmajster a obdivovateľ mojej novučkej 5008.

Teším sa ako malé decko - už len 4x sa vyspím :)

P

Odesláno

zo začiatku sme boli pri výbave opatrní, ale nakoniec som sa nechal uniesť a skončili sme pri nasledovnej konfigurácii:

2,0 HDi 150k, červená perleť babylon, 7 miestny, 17´kolesá

výbava Executive - Playstation

- panorama strecha

- Pack Video

- Pack Info Drive

- automatická dvojzón. klima

- predný a zadná park. asistent + meranie miesta na parkovanie

- tempomat, Navi

- Pack Premium: distance alert, tlak v pneu, monochrom. zrkadlo, dažďový senzor, kožený volant, hlinikove prahy, ...

no proste mazlik na dlhu dobu, manzelka sa intenzivne podielal na vybere, tak dufam, ze nebude ziarlit :)

originál foto pošlem keď si ho v piatok vyzdvihnem, ale dúfam, že bude vyzerať aspoň takto

[upravil dne 12/7/10 ptrizuli]

Odesláno

nie, kupoval som ju v Nitre, mam tam známeho, ktorý mi ju ešte vybaví koberčekmi a ďalšími mini doplnkami bez poplatku :super

tiež mi namontujú Defend Lock a dajú strešný nosič za \"vysoko priaznivé ceny\"

Odesláno

2 elton: ty se to nikdy nenaučíš - 1.6 HDi je v POHODĚ! Není to sprinter, nemá moc rezervy, ale hodně záleží, kdo tomu šlape na krk, my to máme jako auto pro rodinu - hodne město, hodně dálnice, moc předjížděcích manévrů neprovádíme, žena se bojí a když si není ABSOLUTNĚ jistá, tak do toho nejde a já na to dlabu, takže předjíždím jen málo a ani tak to není na orosení zad, na tom si trvám - ... Máme jeto 4.tis a za tu dobu no problema! Srovnání s 407 - mnoooo - váha je úplně stejná s kombíkem - takže o tom kolosu mám trochu pochybností, odpor vzduch je taky stejný... Na fóru 407 se vedou úúúúúplně stejné dohady jako tady :myslim Nech brouka žít... Taky by se mi líbila 2.0 HDi, ale my jí prostě nevyužijeme a tak jsem za ušetřený peníz postavil dětem na zahradě hřiště...:super Uvidíme, kdo první nahlásí, že se mu stala TA VĚC spojená s motorem a pak se asi definitivně rozhodne, kdo si vybral špatně a dobře... :roker - ať nás vesmírné síly provází a zůstane náš spor nerozhodně - to si i tobě přeji ze srdce a od plic...:super jl

[upravil dne 14.7.10 JohnyLee]

Odesláno

Johnylee, ty to vždycky tak krásně popíšeš:), že hned vyměknu:mad:. s 1,6hdi mám zkušenost ze 407my a k vůli výkonu jsem šel do 2,0. Jsem mírně živější jezdec:D Někdy musíme pokocat na živo:D:papa A prosklená střecha je fakt na prd :aut Poruchy radši nepřivolávej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...