elton Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Na slovensku je možné mít sedmimístnou verzi s JBl, u nás nevím proč, ale ne. Jinak bílá je pěkná Citovat
Guest peter68 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 tak jsme se zenou nakonec rozhdli pro 5mistnou. spise vyuzijeme ten odkladaci prostor co vznikne Citovat
MilhausF Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 peter68> Jakou budeš mít výbavu a motorizaci ? Citovat
Šalda Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Peter68: Taky bych šel radši do 5-místné, ty dva prcky vzadu jsou stejně tak pro liliputy jinak bílá perleť je asi nej volba:super Že Eltone? Citovat
Guest peter68 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 MilhausF: 5008 1.6THP Premium Pack 5 mist, bila perlet, JBL, Bluetooth. navigaci jsem nebral, mam v iphonu ...akorat zatim nevim jak ho uchytit. mam drzak od tomtomu - uz jsem stravil u dealera v predvadecce asi hodinu a resil s prodejcem kam ten drzak ergonomicky umistit. Tky zatim nevim jak to bude s kompatibilitou autoradia. tomotom ma vystup jenom jack, tak predpokladam, ze asi nebudu moci ovladat muziku pod volantem ale to se vyresi casem ... Jinak nechal jsem nalepit k tonovanym sklam navic i cernou folii. Primarne je to pro mne spaci auto, jezdime v sezone kazdy vikend k vode, rodice me choti tam maji karavan (desne chrapu a ma polovicka bude mit konecne klid ) Salda: jsem zvedav jak ta bila bude casem vypadat v Praze. Je tu dost svinstva ve vzduchu. Ale ty cerna skla se mi u bile kasny libi Jo, jsem asi trochu uchyl, ale miluju svetle interiery, tak jsem sel do svetlych latkovych potahu. (uz vidim ty komentare o prakticnosti teto volyb, ja vim. ale proste jsem MUSEL) Citovat
Guest peter68 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 elton: tak jsem se koukal na SK i HU cenik, oba pisou ze JBL pouze s 5ti misnou verzi ... nicmene je jiz rozhodnuto, ze budeme mit 5 nicmene - objevil jsem brouzdajic v tech cenicich moznost vyhrivanych prednich sedadel (oba maji oznaceni NA01). Tato polozka ale v ceskem ceniku chybi. Nechal jsem prodejce at to proklepne. Neresili jste to jiz nahodou nekdo? PODEKOVANI pro JohnnyLee: malem jsem zapomel. Tve barvite liceni zkusenosti prispelo nemalym dilem k memu rozhodnuti pro koupi jasne, i ostatni recenze na netu ve vsech jazycich kterym jakztakz rozumim. ale stejne jedno velike diky jeste jednou! Citovat
chauffeur Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Takže 5008 absolvovala cestu na Makarsku, samozrejme plne naložená a som nadmieru spokojný. Krásne na 6ke bez spomalenia zvládla diaľničné kopce v Rakúsku a Chorvátsku - to som od 1.6 nečakal. V rýchlosti je auto tichučké a po 1200 km takmer vôbec nebolel chrbát. Maximálna spokojnosť. Citovat
elton Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Původně zaslal: peter68 elton: tak jsem se koukal na SK i HU cenik, oba pisou ze JBL pouze s 5ti misnou verzi ... nicmene je jiz rozhodnuto, ze budeme mit 5 Tu sedmimístnou verzi s JBL jsem viděl v Pieštanech naživo jako předváděcí vůz a koukal jsem na to jako vejr. Citovat
elton Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Původně zaslal: chauffeur Takže 5008 absolvovala cestu na Makarsku Na Makarskou pojedu za šest týdnů a jsem natěšenej jako malé dítě. Tento výkend jsem ji protáhl do Kel a doufám, že mi nedojde nějaký obrázek:D Citovat
ptrizuli Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Ahoj všetci pežoťáci, konečne som našiel diskusiu, ktorá má hlavu a pätu. Som rád, že od piatku už budem aj ja jedným z vás - šťastný majiteľ, vodič, garážmajster a obdivovateľ mojej novučkej 5008. Teším sa ako malé decko - už len 4x sa vyspím P Citovat
elton Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Tak ať ti to rychle uběhne a můžeš jezdit. Pak hned hod foto, motor, výbavu atd. Citovat
ptrizuli Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 zo začiatku sme boli pri výbave opatrní, ale nakoniec som sa nechal uniesť a skončili sme pri nasledovnej konfigurácii: 2,0 HDi 150k, červená perleť babylon, 7 miestny, 17´kolesá výbava Executive - Playstation - panorama strecha - Pack Video - Pack Info Drive - automatická dvojzón. klima - predný a zadná park. asistent + meranie miesta na parkovanie - tempomat, Navi - Pack Premium: distance alert, tlak v pneu, monochrom. zrkadlo, dažďový senzor, kožený volant, hlinikove prahy, ... no proste mazlik na dlhu dobu, manzelka sa intenzivne podielal na vybere, tak dufam, ze nebude ziarlit originál foto pošlem keď si ho v piatok vyzdvihnem, ale dúfam, že bude vyzerať aspoň takto [upravil dne 12/7/10 ptrizuli] Citovat
chauffeur Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Teším sa novej 5008 v žilinskom kraji, ešte som tu žiadnu inú nestretol Kupoval si od final-CD alebo inde? Citovat
ptrizuli Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 nie, kupoval som ju v Nitre, mam tam známeho, ktorý mi ju ešte vybaví koberčekmi a ďalšími mini doplnkami bez poplatku tiež mi namontujú Defend Lock a dajú strešný nosič za \"vysoko priaznivé ceny\" Citovat
MilhausF Odesláno 14. červenec 2010 Autor Odesláno 14. červenec 2010 chauffeur: Takže s 1.6 HDI jsi spokojen ? Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Ta 1,6hdi nevím:bojim, stačí si počíst mezi 407mičkama a 5008 je proti 407mě macek, kolik asi vydrží? Citovat
JohnyLee Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 2 elton: ty se to nikdy nenaučíš - 1.6 HDi je v POHODĚ! Není to sprinter, nemá moc rezervy, ale hodně záleží, kdo tomu šlape na krk, my to máme jako auto pro rodinu - hodne město, hodně dálnice, moc předjížděcích manévrů neprovádíme, žena se bojí a když si není ABSOLUTNĚ jistá, tak do toho nejde a já na to dlabu, takže předjíždím jen málo a ani tak to není na orosení zad, na tom si trvám - ... Máme jeto 4.tis a za tu dobu no problema! Srovnání s 407 - mnoooo - váha je úplně stejná s kombíkem - takže o tom kolosu mám trochu pochybností, odpor vzduch je taky stejný... Na fóru 407 se vedou úúúúúplně stejné dohady jako tady Nech brouka žít... Taky by se mi líbila 2.0 HDi, ale my jí prostě nevyužijeme a tak jsem za ušetřený peníz postavil dětem na zahradě hřiště... Uvidíme, kdo první nahlásí, že se mu stala TA VĚC spojená s motorem a pak se asi definitivně rozhodne, kdo si vybral špatně a dobře... - ať nás vesmírné síly provází a zůstane náš spor nerozhodně - to si i tobě přeji ze srdce a od plic... jl [upravil dne 14.7.10 JohnyLee] Citovat
JohnyLee Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 2 elton: jsem skoro zapomněl - áááááccccchhhh, ta prosklená střecha... To máš za to... Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Johnylee, ty to vždycky tak krásně popíšeš, že hned vyměknu:mad:. s 1,6hdi mám zkušenost ze 407my a k vůli výkonu jsem šel do 2,0. Jsem mírně živější jezdec:D Někdy musíme pokocat na živo:D:papa A prosklená střecha je fakt na prd Poruchy radši nepřivolávej. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 eltnovi dodelame 3x el sibr jako u 807:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.