Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

on je u Stochova zavřený nájezd na Prahu a posílají to opačným směrem na Nové Strašecí a tam pak otočka na Prahu, tak asi to někoho mate a loupne to omylem do protisměru. Ale stejně je to pro mě nepochopitelný

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

asi týden /cca 300 km/ slyším při přidání plynu, že je zvuk motoru jakoby syrovější či kovovější, předtím jelo auto poměrně tiše...

Může to být kvalitou paliva? Tankuji zásadně top Q benzina /v 98%/ s vifem, v létě pak občas /na dovolenou/ vervu, posl. tankování na benzina Hluboká...

1,6 HDI, najeto 37 tis.

Díky za postřehy.

Odesláno

Olej měním ročně /nyní bude 4. výměna/ po 9 tis :-) Výměna bude tento čtvrtek, včetně paliv. filtru.

Když běží regenerace FAP,  je to jiné, to poznám, auto více duní.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím.... Když už probíráte olej, a já jsem se stal majitelem 5008´ tak se zeptám .... Předešlé auto jsem měl Audi na které jsem si koupil olej ale bohužel auto se prodalo dřív než přišlo na výměnu oleje .... Mohu ten olej použít do Peugeota 5008 ?? Jedna se o tento olej " Castrol EDGE 5W30 Fully Synthetic "

Děkuji za info :-)

Odesláno (upraveno)

Pokud to ma specifikaci PSA tak určitě. A je to Edge FST,TITANIUM nebo LongLife?

u toho Castrolu to vypadá na MAGNATEC, ale záleží jakou specifikaci ma mit tvé auto

Upraveno uživatelem radek171076
Odesláno

Takže nedoporočuješ použít tento olej? Tak to ho budu muset někomu udat :-)

Máš nějaký konkrétní na mysli který je v hodný a doporučovaný olej? Podle servisky bych měl měnit za 13tis kilometrů, ale u Audi jsem měnil každý rok, tak to budu dělat i zde u Peugeotu ....

Odesláno

Ještě bych měl dotaz .... Chtěl jsem si spárovat mobilní telefon s autorádiem .... Autorádio telefon najde, potvrdím ale neproběhne krok abych na Autorádiu zadal PIN kod, tím pádem nemůžu propojit telefon . Telefon mám s operačním systémem WP10 . Hraje to nějakou roli? Předešlý majitel měl v paměti rádia nějaké telefony uloženy, tak jsem je smazal aby tam nepřekážely. Nejde nějak vyresetovat rádio ?

Odesláno

Odpovím si sám .... :-) stačí vyndat pojistku na které je autorádio (F8) tím se vy resetuje Rádio .... Sice musíte vše nastavit od znova ale rádio se už bez problému spojí s telefonem .... asi nějaký šotek :-D

Odesláno

Olej není vhodný, je to olej pro koncern nebo MB, specifikaci PSA nesplňuje. Jeho použitím motoru neuškodíš, problém bude spíš, že při spálení může produkovat látky nevhodné pro FAP (jenž DPF ale nevadí). Raději bych dal olej podle specifikace, pokud nechceš raději Castrol než Total, použij Magnatec 5W-30 C2, splňující PSA B71 2290

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...