Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to vypadá na nějaká antiredovský syndrom ;) (Antirede promiň, tvůj červený hypochondr je legendou:aut)

Antired už se tady 4 měsíce neukázal a ani JohnyLee...:(:(

Odesláno

no spíš bývá naopak. Zadek je na tom většinou líp jak předek, kde jsou deformační zóny, které se mají podle nárazu různě deformovat aby se zabránilo zranění posádky. Zřejmě ten Duster bude zepředu pořádný beranidlo

[upravil dne 29/3/13 12:46 od martinecondrej]

Odesláno

já jsem před měsícem lehce líznul dopravní značku a povedlo se mi zničit světlo, mlhovku, nárazník do laku a spodek na výměnu a všechny chromy u světla a mlhovky. Ještě mi to nespočítali, ale odhad cca 25000,-. A to nebylo skoro nic poznat

Odesláno

Brej den... Po 4 mesicich...

Co rict na uvitanou... Mno peugeot je sunt. Par zavad bylo...menil jsem kosti po 40tis. Nevim ..celkem brzo... Zarovka denniho sviceni v riti, tentokrat na druhe strane... Ale jinak se v tom jezdi dobre... Jen je to smejd...ale to je v dnesni vysrane dobe, kdy jde kazdy jen po cene asi normal.

Nekde to ten vyrobce ojebat musi, aby cena byla mala jak kazdy chce.

Mno takze jsem si koupil motorku a pezotacke starosti necham pres sezonu jinym :-D

[upravil dne 30/3/13 17:31 od antired]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...