elton Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Spíš by mě udělalo radost, kdyby byly v nabídce 3,0 V6 a nebo2,7 V6, pro 5008. Citovat
Pacho69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 No to nevím eltone, to by už v autě nezůstalo místo na nohy :-D. Tedy minimálně bychom vyměňovali žárovky demontáží světel (mimochodem jeden z důvodů pro výběr tohodle auta byl pohled pod kapotu) :-) Jinak podle vyjádření peugeoťáku je 2.0 HDi nesjpolehlivější motor v tomhle autě. On už to konstrukčně není žádný úplný mladík, takže je v nejlepších letech, kultivovaný a vyzrálý, pouze některé jedince chytne \"zlobivá\" :-) Citovat
elton Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 No právě proto by měli dělat to auto ještě větší. Citovat
Pacho69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 No já nevím. Taky mám rád atmosférická šestiválce. Ono to o moc víc sice nejede, ale chod toho motoru je úúžasnej (já tedy naposledy sedlal koncernovou 2.8i, takže žádná sláva). Ale spolehlivé, tiché a nádherně předoucí (trochu větší) kotě. Jenže při pohledu na cenovky u čerpacích stanic... Málo kdy jsem jezdil pod 9,5, po městě škoda mluvit. A ještě k tomu těžký auto (Sharan). Prostě každá delší cesta o třetinu levnější... A za chvíli budou FAP cpát i do benzínů... Snad těm eko mozkům v EU někdy dojde, že to je cesta do ekopekla. Ty jo, mě napadlo, jak vypadá takový ekopeklo... čím tam asi topí.... Bursíkem a spol.? Citovat
Pacho69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 No jo, to pak ekočerti čuchaj ten \"renegerační\" smrad ale jim to přeju... Citovat
drroman1 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tak auto je zpatky,prehrali mi software motoru takze uz neskube,Zvymenili kotouce,vyvazili kola za 687kc:o,na hlucne vstriky mi doprucili zmenit cerpacku,a klic jsem si znicil sam:Djsem nasrany a 5008 jde z domu,je to skoda,protoze vcelku dobre auto je doku..ene nedotazenyma detailama a arogantnim reklamacnim technikem u auto tichy.shodou okolnosti je to ten samy servis ktery chtel 100000 kc za vymenu motoru u 308 thp.pritom kamarad to reklamoval nekolikrat,ale nikdy to nevyresili.mesic po skonceni zaruky se motor vysypal a oni ho poslali do pr.ele.teprve az to predal pravnikovi a ten kontaktoval zastoupeni,pohrozil zalobou tak mu motor vymenili zdarma.nedelam si iluze,ze to bude jinde o moc lepsi,ale momentalne jsem tak nas..ny,ze to auto nemuzu ani videt.podotykam,ze tankuju pouze na omw.takze pokud nekdo chcete letosni 5008 s 8000km s head upem,parkovakama atd tak je k mani.inzerat je na bazosi pod mym nickem. [upravil dne 19/10/12 15:12 od drroman1] Citovat
radim.1008 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Zajímalo by mě, co si o tom přístupu autorizovaných servisů myslet. Aby prodali to jsou samý slevy, nabídky a výbavy za pár korun, ale když dojde k nějaký opravě v záruce, tak se kroutí jak psi a nedejbože po záruce chtějí nesmyslný cifry. Na prodeji asi prodělávají a vydělávají na servise. Se nedivím vašemu rozhořčení. Takovýto přístup je na . Taky jsem změnil ofiko servis, akorát u Forda, z důvodu jejich přístupu. Už při prodeji otci. Já bych otočil už ve dveřích. Citovat
taylor Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Moje auto má 4měsíce a 15.000km bez problému. Já jsem s 5008 spokojen a doufám, že to tak zůstane. Citovat
ozzy1 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Jenom pro zajímavost. Výrobce Peugeot v průměru prodává auto se ztrátou 25000,-. Minulý týden toto rozebírali v Hospodářských novinách. Škodovka má zisk 23000 /auto a takové Porsche 400000,-. Citovat
drroman1 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Dekuji vsem za podporu a Ozzymu za kontakt na bystrici,ale je to pro mne daleko:( nemohl bych vozit auto hlavne z casovych duvodu pres celou republiku.nebavi mne to,ze kdyz kupuju tak mi mazou med kolem huby,ale kdyz je problem tak davaji ruce pryc.chtel jsem 5008 icku dat zene k vanocum a koupit si kombikovou 508 icku,ale odemne uz peugeot neuvidi ani korunu,radeji si priplatim za passata. No..a pristi rok budu nadavat na vw clubu:D Citovat
pette Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 je to smutný, když autorizovaný servisy (všechny značky) z nás akorár tahají prachy, protože umějí ho.no Ale vždycky se najde někdo, kdo dělá danou značku a rozumí jí a se vším si poradí. 5008 je můj prví Peogeot, ale 9 autí, zatim jsem jen spokojen, ale pro případ - pokud někdo zná fachmana na Peugeot, dejte sem kontakt (ideální založit nový vlákno) Citovat
Leftfield Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Za to sa aj ja prihováram - a aj v Bratislave a na Slovensku. Citovat
taylor Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 ...radeji si priplatim za passata. No..a pristi rok budu nadavat na vw clubu:D Tak to za 2měsíce budeš vzpomínat na 5008ku. Nevzdávej to bez boje. Zkus ještě pohrozit soudním znalcem nebo právníkem. Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 je to smutný, když autorizovaný servisy (všechny značky) z nás akorár tahají prachy, protože umějí ho.no Ale vždycky se najde někdo, kdo dělá danou značku a rozumí jí a se vším si poradí. 5008 je můj prví Peogeot, ale 9 autí, zatim jsem jen spokojen, ale pro případ - pokud někdo zná fachmana na Peugeot, dejte sem kontakt (ideální založit nový vlákno) Kluci, kdyby jste prolezli celé P-C forum, tak zjistíte, že těch fachmanů je tady dost: PP205, Staki007 atd.... s diagnostikou na SM třeba Přema...... [upravil dne 21/10/12 15:29 od elton] Citovat
drroman1 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 :)no,ja jednoho passata mam,takze vim do ceho jdu,ale 5008 icku v zadnem pripade nezatracuju je to podle meho velice povedene auto,jen mne vylozene nebavi,ze abych dosahl na svoje prava tak budu muset nakonec servisovat auto na druhem konci republiky.nechapu,proc to nekde jde a nekde se musim doprosovat jako zebrak a jeste ze mne delaji debila.viz doporuceni na zmenu cerpacky.cepuju na omw,tak co mam jeste jako spotrebitel udelat?mam si snad koupil lakmusove papirky a testovat na kazde pumpe naftu?? dneska mi volal Ozzy a doporucil mi tu bystrici,tak to zkusim a uvidim.timto bych mu chtel verejne podekovat za ochotu a snahu pomoct. ...radeji si priplatim za passata. No..a pristi rok budu nadavat na vw clubu:D Tak to za 2měsíce budeš vzpomínat na 5008ku. Nevzdávej to bez boje. Zkus ještě pohrozit soudním znalcem nebo právníkem. Citovat
ozzy1 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Drroman potřebuje přehrát novou verzi softu zátěžového seřízení vstřiků, proto jsem mu doporučil to co jsem mu doporučil. Je to celé pouze o lidech a přístupu k danému problému. To co mi ale povídal do telefonu, tak to je silné kafe co se toho servisu u něj v regionu týče. Citovat
ozzy1 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Eltone, gratuluji Ti k pracovnímu povýšení.:D:D Citovat
cogina Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 To Drroman 1: Když jsem měla 1,6 HDi, tak teda nežrala, moje dlouhodobá spotřeba byla 5,4. Tak záleží jak kdo s tím jezdí . A s těmi vstřiky jsem měla problém taky, už je vyřešený - máme 2,0 HDi . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.