Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

17 palcove su nutne? a preco? v com je rozdiel?

Antired ma asi najkazovejsie auto a byt na jeho mieste asi Peugeot nikdy viac a vdaka jeho prispevkom neviem ci ist do toho a kupit 5008. s mojou Ocatviou do servisu chodim len raz rocne menit olej a filtre a dva krat do roka na prezutie. a nerad by som chodil s novym autom do servisu ako na klavir. to by mi doma dali vyzrat, ze som vymyslal. :(

Odesláno

Jenomže antired má ten kritizovaný benzín,který pro obrovský úspěch frantíci stahují .A ty píšeš,že chceš naftu.Ta je naprosto bezproblémová.

Odesláno

no motora sa nebojim skor tych ostatnych veci. ty si mal nejake problemy? inak ako vyzera ten volant, mne na dotyk prisla ta \"koza\" akasi makka, takze ako tu niekto uz pisal nepraska hned a ci ten volant nevyzera po roku ako zo smetiska.

Odesláno

Bezproblémová ako bezproblémová... 1,6 ani moc bezproblémová nie je, viď moje thready :D ale 2,0 by mala byť v pohode. Mám ten motor v služobnej 3008-ke a je zatiaľ v poriadku, iba trochu papká - dlhodobý priemer mesto je 6,6 :D (v 5008-ke mám 5,6 :D):roker

Odesláno

Hlídej si výrazy:bacha prej koza:roker. Jinak mám 5008 už přes dva roky a není žádný problém a Peugeoty jezdím už 10 let, právě proto, že nejsou problémy. Nevěř předsudkům koncernistů, a Antired už má auto v pohodě.

Odesláno

Mě to nevadí:roker Jednou se Koblížkovy srazí ta marmaláda a bude klid. Jinak vím, že moje příští auto, chtě nechtě bude mít prosklenou střechu, protože se to bez ní nedělá.

Odesláno
Červená má obecně největší sklony ke změně odstínu, takže po letech se obvykle špatně trefí odstín při případné opravě.

teraz mam tmavomodru metalizu a ked mi opravovali blatnik, tak bolo vidno hlavne za slnecneho dna, ze je tam trosku rozdiel. a teda aka farba by bola vhodna?

nechcem nikoho urazit ale strieborna a biela na autach nie su farby:)

Odesláno

No stříbrná je třeba popelnice :D ale nic ve zlým taky jsem ho měl. U té červené je samozřejmě nejhorší klasika, metalíza je lepší protože horní lak brání vyšisování.

nejhorší jsou - červená, žlutá a poměrně blbě je na tom bílá.

nejlepší je asi , černá, stříbrná, tmavé modrá ...

Nicméně všechno záleží na kvalitním lakýrníkovi...

Odesláno

vazeni a teraz pozor,

pred chvilou som dostal ponuku od dealera Peugeutu. Najvysssia vybava 5008 jedine co nema je JBL. Cena 21 990 Euro. otazka na vsetkych da sa JBL ozeliet?

Odesláno

Ale dá se oželet,záleží na co kladeš důraz.Ale slyšel jsem auto s JBL a bez a propastný rozdíl.Který nejde popsat.Veškeré rozhodnutí je na tobě,ty v tom budeš jezdit. Mnoho štěstí při výběru a jaký motor?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...