Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě, proč nelze nalézt některé testy v archivu? O kousek jinde se někdo ptá na test Fiatu Scudo a taky mu napsali, že jej testovali ale není v archivu. :myslim

Jinak test 5008 by me je za 1! jen kdyby to někdo chtěl vědět:D:D A prosklená střecha má taky 1!:D

:D:DMyslím, že Elton tu střechu chtěl otestovat:D:D

[upravil dne 13/4/12 16:09 od Trader]

Odesláno

No, já si udělám příští týden svůj vlastní test a pak dám vědět. Jedu na tři týdny do Maroka, tak v půli května dám vědět jak se 5008 THP chová v Africe. Věřím, že stejně jako po Skandinávii budu spokojen i po Maroku.:roker:roker:roker

Odesláno

S tím počítám, ale má cestovatelská vášeň je silnější.Také mě trochu uklidňuje, při všech těch potížích co se tady objevují, že Maroko coby bývalá francouzká kolonie je na opravy francouzkých aut připravena.:D Ale vyzkoušet bych to nechtěl.....:D:D:D

Odesláno

Ahoj lidičky, dozrál čas k dalším hloupým dotazům:

1. při kolika otáčkách se dá s 2.0 HDI jezdit po rovině (nenaložen), aniž by to autu uškodilo - nepodtáčelo se - někdo tu strašil dvouhmoťákem....ale mě přijde, že ten motor má dostatek síly i při 1200 - 1400 otáčkách

2. pojedu na výměnu pneu (i s disky) a registraci ventilků ke hlídání tlaku v pneu - když už budou zalezlí v diag - lze nastavit aby se mi zobrazovaly na obrazovce WIP NAV i informace z palubního PC? Předpokládám že lze vypnout funkce dešťového senzoru - jak se potom chovají stěrače po přepnutí páčky dolu - jednou setřou? Nedá se nastavit aby se jeden z obou údajů o spotřebě restartoval automaticky při nastartování motoru (jako to má třeba VW) - tedy abych znal průměrnou spotřebu za aktuální jízdu bez nutnosti restartovat tlačítkem na páčce?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...