Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

De fakto 150 stránek o zkušenostech, abychom nakonec přišly na to, že 5008 je super a nejvíc zlobí ostřikovače skla:D

Ještě, že ostřikovače světel stříkají dobře:D:D:D

Odesláno
Cartmene,prosím Tě,jakou máš průměrnou spotřebu u svojí 1.6?Díky.

Mam najeto 40tis km a za poslednich 10tis km sem měl 6,6l/100km. Ale jezdim jak prasák sám. :)

Odesláno

Vzhledem k tomu, že nevím jestli na ostřikovače světel je samostatné čerpadlo, tak bych to vzal jako možnou příčinu proč mi to stříká málo na okna.:myslim Ale jinak jezdí auto skvěle. Nemůžu mít vše O.K.;)

Odesláno

A chlapi, nedá se to nějak upravit/opravit ty ostřikovače? Nějaké tuningové tlakové čerpadlo na ostřikovače;) Protože chápete, světla svítí, stěrače stírají, ostřikovače ostřikujou - to je základ! :D

Já tedy nevydržím mít špinavý okno, takže ostřikuju pořád, skoro v jednom kuse. Tak to takhle skoro vypadá, jako kdyby 5008 nebylo auto pro mě!

Odesláno

Tak před rokem slibovali na Primě v autosalonu, že na podzim budou zveřejněny další výsledky dlouhodobeho testu 5008, ale je jaro a nic.

Sleduji to pravidelně a pořád dokola se tam ukazuji Mercedesy, BMV, Audi a Leksusy. Občas se tam objeví nějaký hybrid. A vyjímečně nějaké (obyčejnější) rodinné auto. Asi to německé koncerny víc sponzoruji. Jinak si to neumím představit.:myslim

Odesláno

tak už mám krásné letní origo 17. Na dálnici nechutné zklamání, jak to vibruje do volantu, takže do pneuservisu a úplně nová kola převážit. Od výrobce není 20 - 25 na kole žádná míra a Michelin hážou už na pohled cca 3 mm na výšku. Po vyvážení už volant nehází, ale auto vibruje snad ještě víc.

Přesně takový blbosti pak dokážou naštvat a pak mám mít radost z nového auta

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...