Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

martine... nerozčiluj se. Každý ať si jezdí tak, aby si to auto užil podle svých představ, však jsou naše, nééé!.Jen jsem řekl svůj názor. Mě taky říkali při prodeji,, prvni 2000 km v klidu a pak mu pustit uzdu\" , jenže mě neláká se ujišťvat jestli to těch 195km dá.Já tomu věřím i když je mi jasné, že většína majitelů 5008 si to zkusila, jak se tady můžeme dočíst.:D:D:D

Odesláno

cartmen to musí být hrozně stresující sledovat cestu před sebou jestli tam není někde radar.Já vyfasoval jeden bod + 1000.- vloni vlastně už předloni, při sjezdu z Německa od Drážďan do Čech v tunelu na 80 rovná stovka. Ale doufám, že po roce a půl je už vymazaný.:myslim

Odesláno

Zdravim vsetkych a pridavam sa ako novacik k Vasej diskusii. P5008 1.6 THP mam v garazi cosi viac ako 6 mesiacov. Este pred kupou som sa inspiroval citanim Vasich prispevkov a nebanujem.

Zatial som s autom spokojny. Co sa tyka jazdy a jazdenia, je to maximalna spokojnost. Najazdenych mam cosi viac ako 10tis km a tuto okruhlu metu som uzatvaral so spotrebou 6.8 l /100 km.

Uplne bezproblemove to vsak nebolo. Uz vyrieseny je problem s odlupujucim sa lakom na streche, ktora bola nakoniec prelakovana. Pred vianocami sa auticko pochlapilo a uz sa nerozsvietil centralny informacny displey. zakratko sa k tomu pridruzil aj problem s Distance Alert System, ktory nie a nie sa rozbehnut. V servise sa nic nezistilo. Display odojili a pripojili - uz funguje. Distance Alert funguje stale podla nalady - sam sa vypne alebo sa nechce rozbehnut. Ak ste sa niekto stretli s podobnym problemom, budem rad za akekolvek info, pretoze zatial tapaju aj servisaci.

Kazdopadne celkovo velka spokojnost na kratsich aj na dlhsich cestach.

Odesláno

elton:

Mě právě doteď připadalo, že výrobce docela silně prosazuje motory THP :mrk

Zřejmě zas tak moc lidí nedá na doporučení a rady prodejců :myslim:D:D:D

[upravil dne 3/1/12 19:55 od radek76]

Odesláno
cartmen to musí být hrozně stresující sledovat cestu před sebou jestli tam není někde radar.Já vyfasoval jeden bod + 1000.- vloni vlastně už předloni, při sjezdu z Německa od Drážďan do Čech v tunelu na 80 rovná stovka. Ale doufám, že po roce a půl je už vymazaný.:myslim

Peugeot na mě myslel a dal do auta omezovač rychlosti který používám dnes a denně a pořád. Jen musím sakra hlídat značky a při předjíždění tomu nedávat moc kouř. Ale i tak se občas přistihnu jak při předjíždění mám na tacháči 150 :) Ale fakt už jsem začal jezdit jinak. Vzhledem k tomu že mě cestování živí tak tento výrazně zvedlý ukazovák mi trošku otevřel oči.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Právě, že neprovedli. Tedy vlastně ano. Čištění sání v záruce (přesto 2300,- za olej a filtr) a nepomohlo. Dneska jsem to tam vezl a čekám, co z toho bude. Není výkon.

Odesláno

Ja mam auto z Decina a zatim jsem nemel se servisem problem. Resil jsem ale jen prkotiny. *tuk tuk na drevo*

Odesláno
Cartmene, co ti provedli ve Federal Cars ? Jelikož to mám blízko, plánoval jsem využít jejich služeb.

Dík.

Jsou to burani a vydřiduši. Už jsme to tu řešili jak mi auto zahlasilo chybu motoru a oni me v pondělí objednali na pátek na diagnostiku se slovy \"tak to tu do pátku nechte na dvoře\"... výsledek byl ten, že mi to v AV Caru udělali na počkání... Federal fakt ne. Kvuli jejich povýšenému chování jsem od nich s P406 odešel a vloni když tam naše firma koupila 4 auta tak jsem tam parkrát byl ale zase odejdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...