Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak na tohle mám kámoše lakýrníka a při první odřenině mi namíchá litr aby bylo do zásoby:)Jen se děsí až příjdu s touhle perletí.

Kdyř jsme u toho mytí-všimnul jsem si,že okolo výfuku se nějak vlní nárazník teplem.Proč nemohli nechat koncovku koukat:grr

Přemýšlel jsem tam vyříznout díru,dát pořádnou koncovku,jen to zakončení plastu.Kdyby někdo měl tip na nějaký oválný bazmek co by se tam nalepil.

Odesláno
Tak na tohle mám kámoše lakýrníka a při první odřenině mi namíchá litr aby bylo do zásoby:)Jen se děsí až příjdu s touhle perletí.

Kdyř jsme u toho mytí-všimnul jsem si,že okolo výfuku se nějak vlní nárazník teplem.Proč nemohli nechat koncovku koukat:grr

Přemýšlel jsem tam vyříznout díru,dát pořádnou koncovku,jen to zakončení plastu.Kdyby někdo měl tip na nějaký oválný bazmek co by se tam nalepil.

Podívej se co nabízí REMUS. Když výfuk tak výfuk a ne žádný směšný čůráček od vietnamců :)) :P

Odesláno

Já jsem tady. Pravidelně to tu kontroluji, jen mi chybí inspirace na psaní. V sobotu ve Zlíně byla předváděčka. Projel jsem se v 508 sw 204 koníku s automatem. Automat jsem nikdy neřídil, ale asi bych se na něj rychle zvykl.A motor tichoučký, řazení nebylo téměř poznat. Pěkné svezení, jenže krátké. Těch deset ninut a ještě po městě je málo na pořádné okoštování auta za 1 100 000 kč. Mimochodem, kdo jste byli na předváděčce, kolik jste dali čas na montáž 5008. Já 90 minut a holčina se na mně nějak zvláštně podívala. Buď si řekla, jestli nejsem nějak naivní postavit auto za hoďku a půl nebo si řekla jak to tak přesně vím. Ať tak či tak, to auto je podle mně už dávno přidělené, jak to u takových soutěží obvykle chodí. S pytlíku jsem si vytáhl lístek se slovem hodinky, takže fajn.:D Vedle mě u stolu dostali pytlík kuliček.Hold smůla:(:(:(

Jinač, z přeních opěradel jsem si oddělal ty stolečky. Vadili mi tam. Drobná úprava, aby nebyly vidět díry v čalounění. Až bude nálada, tak to vyfotím. Snad to stihnu do konce června než odjedu na na 3 týdny do Skandinávie až za polárni kruh jezdit po prázných cestách a relaxovat v přírodě bez lidí.:roker:roker:roker Doufám, že bude 5008 sloužit k mé plné spokojenosti. Zhruba 8 500 km. Pak dám info.:papa:papa:papa

Odesláno

Vatsug, s 508GT jsem se dobře vyřádil na srazu na kokoříně, ten motor byl skvělej a líbil by se mi pod kapotou. Jinak já tipoval 120 minut a taky koukala ta holka na mě jak z jara.

Odesláno

tcc...skrabance...to ta ma manzelka si vyjela s kamaradkou na vylet, v ostrave nekde bloudili, otaceli se, zkratili si nekde cestu asi pres obrubnik ci co...vysledek: zasuvka tazneho i s kouli je o 2cm vys nez byla. Prisel js na to kdyz jaksi neslo zastrcit zastrcku, protoze zasuvka je utopena pod naraznikem. Pak se priznala. Ale pry to nebyla velka rana...jak na to znova vzpominam tak mi je fakt az smutno...rval js pekne teda :).vim...je to jen auto, ale me nejvic toci, ze ty zenske to klido vemou obrubnikem a absolutne jim nedochazi veci jako nizky profil gumy, rychlost auta a pripadne zhoupnuti auta a uder, proste jedou. \'vsak ty jsi taky jel jednou pres obrubnik ne? \':bacha:bacha:bacha:grr:grr

[upravil dne 15/6/11 04:30 antired]

Odesláno
Jinak si kámoš objednával v pátek, ale nechce mi říct barvu a výbavu, mám se nechat překvapit.
nikol?

Nikol ne (ten to jenom obkecává:P:D), ale kámoš z Ostravy.

Odesláno
tcc...skrabance...to ta ma manzelka si vyjela s kamaradkou na vylet, v ostrave nekde bloudili, otaceli se, zkratili si nekde cestu asi pres obrubnik ci co...vysledek: zasuvka tazneho i s kouli je o 2cm vys nez byla. Prisel js na to kdyz jaksi neslo zastrcit zastrcku, protoze zasuvka je utopena pod naraznikem. Pak se priznala. Ale pry to nebyla velka rana...jak na to znova vzpominam tak mi je fakt az smutno...rval js pekne teda :).vim...je to jen auto, ale me nejvic toci, ze ty zenske to klido vemou obrubnikem a absolutne jim nedochazi veci jako nizky profil gumy, rychlost auta a pripadne zhoupnuti auta a uder, proste jedou. \'vsak ty jsi taky jel jednou pres obrubnik ne? \':bacha:bacha:bacha:grr:grr

Jo to znám, se slovy, lehce jsem tukla do sloupku, a on servanej naraznik a vymlety mřížky u mlhovek :)) Drobné oděrky které nebrání pohybu vozu neřeším, neb bych se musel zbláznit :)) ...přidám proto ještě jeden příklad uplně z jiného soudku: dostal se mi do ruky manželky notebook a se slovy najednou to začalo zlobit, ani se nenastartuje...Vzal jsem ho a udelal vizualni kontrolu a protože odstaval jeden ze spodních krytů, tak říkám - hele nespadl ti nahodou ze stolu?.... odpověd zněla, no jako spad mi, ale jen z pulmetru, tak jsem si myslela ze to nevadi, jak jsi to poznal?.. :)) no nic, naštěstí to odnesl jen pevný disk a jeho zadřené hlavy....

Odesláno

Jo to znám, se slovy, lehce jsem tukla do sloupku, a on servanej naraznik a vymlety mřížky u mlhovek :)) Drobné oděrky které nebrání pohybu vozu neřeším, neb bych se musel zbláznit :)) ...přidám proto ještě jeden příklad uplně z jiného soudku: dostal se mi do ruky manželky notebook a se slovy najednou to začalo zlobit, ani se nenastartuje...Vzal jsem ho a udelal vizualni kontrolu a protože odstaval jeden ze spodních krytů, tak říkám - hele nespadl ti nahodou ze stolu?.... odpověd zněla, no jako spad mi, ale jen z pulmetru, tak jsem si myslela ze to nevadi, jak jsi to poznal?.. :)) no nic, naštěstí to odnesl jen pevný disk a jeho zadřené hlavy....

a pak se div ze je tolik domacich zabijacek:D:D
Odesláno

Je to všude stejný...:) Máme asi měsíc poškrábaný levý bok auta. Rápance to nejsou hluboký, zato je jich požehnaně:(

Na můj smělý dotaz, jak k takové pohromě došlo mi bylo drahou ještě celkem vlídně vysvětleno, že se nacpala do nějaké uličky, když proti ní jelo nějaké auto. A protože se tam přece nemohla vejít, projela bokem skrz nějaké křoví :grr. Načež jsem se odvážil zeptat, proč se tam cpala, když viděla to protijedoucí auto? Odpověď už tak vlídná nebyla - něco ve stylu \"seš taky chytrej jak rádio\", ovšem řečeno ostřejšími slovy ;) Takže jsem v další diskuzi nepokračoval, jelikož jsem si nechtěl kazit celkem hezký den. Jen mi doteď vrtá hlavou, jak se jí při vyhýbání se protijedoucímu vozidlu povedlo odřít LEVÝ bok auta o křoví u cesty :roll

Odesláno

Inu dobrá, rozkaz ten zněl jasně... Hele nedá mi to a musím se podělit, včera jsem se skoro smál až brečel zároveň. Pujčil jsem manželce auto na dojetí domů a sám popošel pěšky abych se prošel. :) A když takhle přijdu před dům, podotýkám, že bydlím v docela obydlené části prahy, tak jsem našel zamčené auto, zamčenou řadičku. Nicméně otevřená okýnka. Samožřejmě, že jsem měl v autě peníze, doklady, notebook.... když se doma ptam co to jako má znamenat...odpověď: Já myslela, že se okýnka při zamčení zavírají samy. :o takže pánové soucítím..... :roker

Odesláno

Naštěstí nikoli 5008, ale 1007:

manželka koupila stromek do zahrádky. Byl moc dlouhý, tak ho vstrčila oknem. A když dojela domů, tak otevřela dveře, ty posuvné - málem ho přestřihla. Třešinka se z toho vzpamatovává...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...