CelticGirl Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Zdravím, chci si koupit navigaci, nejlíp do pěti tisíc, je tu někdo, kdo se v tom vyzná a případně by poradil, podle čeho nebo lépe řečeno \"co\" vybrat? A druhý dotaz směřuje k funkcím.. lze za tyto peníze sehnat gps navigaci, která umí fungovat jako turistická (tzn.podle souřadnic mě dovést na místo i po lesních cestách atd., nikoliv po silnici)?? Díky všem! Citovat
BV406 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 garminy maji tusim i tzv. topo mapy ... zkus www.garmin.cz Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 hmm ze zkusenosti bych ti doporucil do auta koupit klasickou jednoucelovou navigaci s velkym displejem a do terenu si pak koupit nejakyho rucniho garmina duvody jsou predevsim velka navigace + prehlednost + dotykovy displej + ovladani prizpusobene provozu v aute - vydrz baterie - mala presnost pri male rychlosti pohybu (typicky chuze) rucni garmin do prirody + podrobne turisticke mapy + moznost napajeni z AA baterii + odolnost prachu, vlhkosti + presnost pri rychlostech chuze pokud bys mela zajem, sehnal bych ti velkou navi do auta kolem 2000, podrobnosti pres SZ Citovat
309GT Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Já používám Mio C720,ale už je jeho nástupce,to co mám já se už asi nedělá,mám tam IGO8 a spokojenost,umí i pěší turistiku a nechají se tam nacpat i letecké mapy (šéf létá a používá to taky)....Jinak Mio samo o sobě je dobrý,ale mapy mají snad aktualizaci poslední někdy z roku 2006,což je k ničemu.... Citovat
Micky99 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 ja odporucam navigacny SW Igo 8. Ide sa tato navigacia jednoducho rychlo rozsirit o plus funkcie ktore su zobrazene na display. Na krabicke asi nezalezi - HW je skoro vsade rovnaky - najdolezitejsi je SW. Mam vyskusane Mio, TomTom, Garmin, Igo 8 a odporucam Igo 8. Mapy do Igo su aktualizovane kazde tri mesiace a nie je problem ich zohnat z netu. Tak isto ako aj dalsie ine vylepsenia do navigacie. Uz som mal v rukach aj C720 je to super stroj ale nie s tym SW co tam je original. Ak chces original tak by som sa navigaciam MIO vyhol velkym oblukom - aktualizacia map tak raz za rok aj to uz s neaktualnimi mapami. Staci dat do googlu IGO8 a da sa najst velmi vela. Napriklad tu: http://www.mnshop.cz/zbozi-2757-dejvid_iv____gc_5066___gps__displej_5___bt__fm_transmitter__rds_.htm alebo http://www.entershop.cz/Main.aspx?cls=product&pro_id=-504193&view_list_note=1 Pomoc s Igo nie je problem. V spominanej navigacii je iny SW ale velmi jednoducho sa tam da nahrat spominane IGo. toto som kupoval aj otcovi a lutujem ze ja som predtym kupil Mio :-( to moj nazor. Citovat
Chepp Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Mno do auta idealne TomTom nebo Garmin... mam ted obe dve doma... Garmin ktere ho tu mam, tak ma vlastne maly cele evropy a topo neboli turistycke mapy CR. Mam tu jednu volnou... lezi mi tu kdybys chtela za ulpatek upustim.... ma Evropu i Topo... nuvi 250..... Jinak sem to nikdy na topo nepouzil, ale znama rikala ze to maji na turistyku a ze prej super.... tak nevim.. veril bych ji... Citovat
Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Micky99: ta GoClever vyzera fakt dobre, hmm, mas s nou skusenosti, ci si ju hodil len kvoli softu? Lebo za tie prachy to je lakave Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 mam tomtom v1 a k tomu gps od nokie v nejakem telefonu a jsem maximalne spokojenej :-) Citovat
Micky99 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Qcko: ano mam s tym skusenosti. Ako som pisal - kupoval som to pre otca. tazke kym som mu to vyladil a nastavil tak som s tym chvilu jazdil. Ale musim zase napisat - SW je \"jedno\" v akom je HW, vzdy bude fungovat a navigovat tak ako je naprogramovani. takze to IGO mozes dat aj do inej navigacie ak vies ako na to. este pridam - kamarat ma tuto navigaciu a ma tam to IGO a je spokojny. nestazuje si. Teraz ma IGO vydat najnovsiu verziu \"primo\" a ma obsahovat vsetko to co obsahuje IGO8 s roznimi rozsireniami. takze ja cakam na ten SW. podla roznych forumov kde uz je testovacia verzia, to bude super. tak som zvedavy. Citovat
punkac Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: Scratch mam tomtom v1 a k tomu gps od nokie v nejakem telefonu a jsem maximalne spokojenej :-) v podstatě mám to samé, občas místo křižovatky kruhák , ale ta nokiácká gps navigace jde v symbianu přepnout do módu chůze (rychlost pohybu menší než 6 km v hodině) a krásně to funguje i s freeware mapama třeba ze stránky této nebo podobných Citovat
kovma Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Já používám Mio Moov 360U.Ale s tím,že tam mám unlock shell,protože podle moovka se jezdit nedá.V unlocku mám IGO 8,Garmina,TomToma,Navigon a sw mio c720,kterou mi ukradli.Jednoznačně bych volil Mio a unlock s Igo 8.Velmi lehká aktualizace map,různých doplňků a množství nastavení,které ti nedá každá navi.Můžu hodit foto. Citovat
Micky99 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: kovma Já používám Mio Moov 360U.Ale s tím,že tam mám unlock shell,protože podle moovka se jezdit nedá.V unlocku mám IGO 8,Garmina,TomToma,Navigon a sw mio c720,kterou mi ukradli.Jednoznačně bych volil Mio a unlock s Igo 8.Velmi lehká aktualizace map,různých doplňků a množství nastavení,které ti nedá každá navi.Můžu hodit foto. tak presne takto to mam aj ja - moov c310 s unlockom a pouzivam co len chcem. :potlesk:super Citovat
kovma Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Podle mě,je to nejlepší řešení.Navigace za par korun a stačí bejt trošku šikovnej a dá se z toho udělat fakt dobrá navi,která konkuruje o hodně dražším navigacím. Citovat
309GT Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Go Clever bych nechtěl,kamarád ho měl a docela i na prd to chytalo satelitní signál.... Citovat
abio Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 ja mam evolve multitraxx 4Gb jsou tam mapy IGO8 ma bluetooth na handsfree k mobilu,je tam fm vysilac zabudovany, ma slot na SD kartu, umi prehravat i filmy hudbu fotky, jsem stim moc spokojen, vsechen software k tomu se da stahnout na netu... Daji se tam supustit i turisticke mapy... Ma to totiz jakysik operacni system windows... Citovat
CelticGirl Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Tak nakonec je to pro mě passé, bo jsem včera dostala navigaci jako dárek :-). Asi se začnu ptát na víc věcí, co potřebuju, třeba budou mí blízcí vždy tak chytří jako teď a dostanu to jako dárek :-D. Koupili mi TomTom Go 730 Traffic a jsem maximálně spokojená! zatím si s tím jenom hraju, ale má to super funkce :-) Citovat
dobrmik Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 CelticGirl: no tak to máš dobré...to budu muset zkusit taky...:super Citovat
Qcko Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 http://www.alza.sk/evolve-multitraxx-fx-d135711.htm?IDP=1074 - teraz ma dost zaujala tato masina, ma to veci ktore by sa mi pacili + ma aj to igo8, co je zevraj vyhodou, co vy na nu? Resp. aky je rozdiel medzi nou a touto? --> http://www.alza.sk/evolve-cooltraxx3d-ii-gps-d105348.htm ...okrem vyrazne nizsej ceny:roll [upravil dne 15/5/10 Qcko] Citovat
hudy Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 jj TT je asi nejlepsi navigacni soft. Sice neni tak graficky zdarilej jako IGO 8 ci Automapa 6, ale dle me je nejspolehlivejsi. Takze muzu rict, ze se trefili co jsi zrovna potrebovala a zrejme i Top kvalitku! Citovat
Micky99 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Qcko http://www.alza.sk/evolve-multitraxx-fx-d135711.htm?IDP=1074 - teraz ma dost zaujala tato masina, ma to veci ktore by sa mi pacili + ma aj to igo8, co je zevraj vyhodou, co vy na nu? Resp. aky je rozdiel medzi nou a touto? --> http://www.alza.sk/evolve-cooltraxx3d-ii-gps-d105348.htm ...okrem vyrazne nizsej ceny:roll [upravil dne 15/5/10 Qcko] rozdiel mozes vidiet napriklad vo velkosti displaya, rozlisenia, map, internej pamata a podporovanemu typu kariet. ja som teraz nasiel a idem objednavat toto: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=-504893 a predava to aj alza pre slovakov len musim zistit ci to ma interny prijimac TMC alebo treba zvlast dokupovat :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.