Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chci si koupit navigaci, nejlíp do pěti tisíc, je tu někdo, kdo se v tom vyzná a případně by poradil, podle čeho nebo lépe řečeno \"co\" vybrat? A druhý dotaz směřuje k funkcím.. lze za tyto peníze sehnat gps navigaci, která umí fungovat jako turistická (tzn.podle souřadnic mě dovést na místo i po lesních cestách atd., nikoliv po silnici)??

Díky všem!

Odesláno

hmm ze zkusenosti bych ti doporucil do auta koupit klasickou jednoucelovou navigaci s velkym displejem a do terenu si pak koupit nejakyho rucniho garmina

duvody jsou predevsim

velka navigace

+ prehlednost

+ dotykovy displej

+ ovladani prizpusobene provozu v aute

- vydrz baterie

- mala presnost pri male rychlosti pohybu (typicky chuze)

rucni garmin do prirody

+ podrobne turisticke mapy

+ moznost napajeni z AA baterii

+ odolnost prachu, vlhkosti

+ presnost pri rychlostech chuze

pokud bys mela zajem, sehnal bych ti velkou navi do auta kolem 2000, podrobnosti pres SZ ;)

Odesláno

Já používám Mio C720,ale už je jeho nástupce,to co mám já se už asi nedělá,mám tam IGO8 a spokojenost,umí i pěší turistiku a nechají se tam nacpat i letecké mapy (šéf létá a používá to taky)....Jinak Mio samo o sobě je dobrý,ale mapy mají snad aktualizaci poslední někdy z roku 2006,což je k ničemu....

Odesláno

ja odporucam navigacny SW Igo 8. Ide sa tato navigacia jednoducho rychlo rozsirit o plus funkcie ktore su zobrazene na display. Na krabicke asi nezalezi - HW je skoro vsade rovnaky - najdolezitejsi je SW. Mam vyskusane Mio, TomTom, Garmin, Igo 8 a odporucam Igo 8.

Mapy do Igo su aktualizovane kazde tri mesiace a nie je problem ich zohnat z netu. Tak isto ako aj dalsie ine vylepsenia do navigacie.

Uz som mal v rukach aj C720 je to super stroj ale nie s tym SW co tam je original. Ak chces original tak by som sa navigaciam MIO vyhol velkym oblukom - aktualizacia map tak raz za rok aj to uz s neaktualnimi mapami.

Staci dat do googlu IGO8 a da sa najst velmi vela.

Napriklad tu: http://www.mnshop.cz/zbozi-2757-dejvid_iv____gc_5066___gps__displej_5___bt__fm_transmitter__rds_.htm

alebo

http://www.entershop.cz/Main.aspx?cls=product&pro_id=-504193&view_list_note=1

Pomoc s Igo nie je problem.

V spominanej navigacii je iny SW ale velmi jednoducho sa tam da nahrat spominane IGo. toto som kupoval aj otcovi a lutujem ze ja som predtym kupil Mio :-(

to moj nazor.

Odesláno

Mno do auta idealne TomTom nebo Garmin... mam ted obe dve doma... Garmin ktere ho tu mam, tak ma vlastne maly cele evropy a topo neboli turistycke mapy CR. Mam tu jednu volnou... lezi mi tu kdybys chtela za ulpatek upustim....

ma Evropu i Topo... nuvi 250.....

Jinak sem to nikdy na topo nepouzil, ale znama rikala ze to maji na turistyku a ze prej super.... tak nevim.. veril bych ji...

Odesláno

mam tomtom v1 a k tomu gps od nokie v nejakem telefonu a jsem maximalne spokojenej :-)

Odesláno

Qcko: ano mam s tym skusenosti. Ako som pisal - kupoval som to pre otca. tazke kym som mu to vyladil a nastavil tak som s tym chvilu jazdil. Ale musim zase napisat - SW je \"jedno\" v akom je HW, vzdy bude fungovat a navigovat tak ako je naprogramovani. takze to IGO mozes dat aj do inej navigacie ak vies ako na to. ;)

este pridam - kamarat ma tuto navigaciu a ma tam to IGO a je spokojny. nestazuje si. Teraz ma IGO vydat najnovsiu verziu \"primo\" a ma obsahovat vsetko to co obsahuje IGO8 s roznimi rozsireniami. takze ja cakam na ten SW. podla roznych forumov kde uz je testovacia verzia, to bude super. tak som zvedavy.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mam tomtom v1 a k tomu gps od nokie v nejakem telefonu a jsem maximalne spokojenej :-)

v podstatě mám to samé, občas místo křižovatky kruhák :D, ale ta nokiácká gps navigace jde v symbianu přepnout do módu chůze (rychlost pohybu menší než 6 km v hodině) a krásně to funguje i s freeware mapama třeba ze stránky této nebo podobných :papa

Odesláno

Já používám Mio Moov 360U.Ale s tím,že tam mám unlock shell,protože podle moovka se jezdit nedá.V unlocku mám IGO 8,Garmina,TomToma,Navigon a sw mio c720,kterou mi ukradli.Jednoznačně bych volil Mio a unlock s Igo 8.Velmi lehká aktualizace map,různých doplňků a množství nastavení,které ti nedá každá navi.Můžu hodit foto.

Odesláno
Původně zaslal: kovma

Já používám Mio Moov 360U.Ale s tím,že tam mám unlock shell,protože podle moovka se jezdit nedá.V unlocku mám IGO 8,Garmina,TomToma,Navigon a sw mio c720,kterou mi ukradli.Jednoznačně bych volil Mio a unlock s Igo 8.Velmi lehká aktualizace map,různých doplňků a množství nastavení,které ti nedá každá navi.Můžu hodit foto.

tak presne takto to mam aj ja - moov c310 s unlockom a pouzivam co len chcem. :roker:potlesk:super

Odesláno

Podle mě,je to nejlepší řešení.Navigace za par korun a stačí bejt trošku šikovnej a dá se z toho udělat fakt dobrá navi,která konkuruje o hodně dražším navigacím.

Odesláno

ja mam evolve multitraxx 4Gb

jsou tam mapy IGO8

ma bluetooth na handsfree k mobilu,je tam fm vysilac zabudovany, ma slot na SD kartu, umi prehravat i filmy hudbu fotky, jsem stim moc spokojen, vsechen software k tomu se da stahnout na netu...

Daji se tam supustit i turisticke mapy... Ma to totiz jakysik operacni system windows...

Odesláno

Tak nakonec je to pro mě passé, bo jsem včera dostala navigaci jako dárek :-). Asi se začnu ptát na víc věcí, co potřebuju, třeba budou mí blízcí vždy tak chytří jako teď a dostanu to jako dárek :-D. Koupili mi TomTom Go 730 Traffic a jsem maximálně spokojená! zatím si s tím jenom hraju, ale má to super funkce :-)

Odesláno

jj TT je asi nejlepsi navigacni soft. Sice neni tak graficky zdarilej jako IGO 8 ci Automapa 6, ale dle me je nejspolehlivejsi. Takze muzu rict, ze se trefili co jsi zrovna potrebovala a zrejme i Top kvalitku!:papa

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

http://www.alza.sk/evolve-multitraxx-fx-d135711.htm?IDP=1074 - teraz ma dost zaujala tato masina, ma to veci ktore by sa mi pacili + ma aj to igo8, co je zevraj vyhodou, co vy na nu?

Resp. aky je rozdiel medzi nou a touto? --> http://www.alza.sk/evolve-cooltraxx3d-ii-gps-d105348.htm

...okrem vyrazne nizsej ceny:roll

[upravil dne 15/5/10 Qcko]

rozdiel mozes vidiet napriklad vo velkosti displaya, rozlisenia, map, internej pamata a podporovanemu typu kariet. ja som teraz nasiel a idem objednavat toto: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=-504893 a predava to aj alza pre slovakov ;) len musim zistit ci to ma interny prijimac TMC alebo treba zvlast dokupovat :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...