Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek...

auto mě začalo občas hlásit ASR/ESP Defect.

Na diag. jsme načetli závadu:

P1530- signál brzdového spínače závada hlavního spínače

C1384 - závada: informace hlavního brzdového spínače není charakterizováno

Tak jsem vyrazil do Peugeot kde me rekli:

spínač: cca 300,-

sada spínač + kabel: cca 1300,-

Máte někdo tušení jak spínač funguje? ... má 4 vývody

Chtěl bych ho napřed proměři a pokud se závada projeví koupit jen ten bez kabelu.

Díky Blaza

Odesláno

No ja som to skusal nastavit, ale stale to robilo problemy. Kup novy a budes mat pokoj. Z infa od servisakov ten spinac casto odchadzal a menili ho potom za spinac co mal na sebe uz kablik a bol tam nejaky odpor, alebo co proti opalovaniu kontaktov. Ked kupis novy tak nech ta ani nenapadne ho stlacat. Ak ho stlacis tak mozes ist kupovat druhy. Pekne zatlac pedal na doraz, daj tam spinac a pusti pedal. On si nastavy sam doraz a je to.

Odesláno

Na 407 me som to nevidel ake to tam je, ale na 607 ten spinac vlozis do diery, pootocis, vtedy sa odblokuje taka sranda v tom spinaci a uz len pustis pedal a ten nastavy doraz. Preto som mu pisal ze nech ten spinac nestlaca, lebo ten doraz sa uz neda dat spat. Tak da, ale potom ten spinac nefungoval, alebo robil haluze. Takto isto je to aj na citrone, c4, c5, c6.

Odesláno

Kupis to s kablikom. Uz sa myslim neda kupit bez kablika. Je rozdiel v cene s kablikom a bez? Ja som mal original bez kablika a ked som objednaval novy tak prisiel s kablikom. Je to len nejakych 15 cm kablika. Ako som pysal hore tak ten s kablikom je uz s nejakou ochranou proti opalovaniu kontaktov ci co.

Odesláno

aha... takze by se melo vyplatit nesetrit :-)

mno kouknu na to ... zkusim procistit kontakty na kabelech a kouknout na ten spinac ... zavada se za posledni dva dni zas neprojevila ... tak by to mohl byt jen spatny kontakt

Odesláno

Mne sa to prejavovalo tiez tak ze jeden den ano, potom tyzden nic, potom raz zas. Ale ked som zostal stat a nemohol som sa potom z mesta pohnut, lebo som nemohol zaradit rychlost-mam automat a ten spinac s tym suvisi, tak som obetoval 800 a kupil som novy a teraz mam pokoj.

Ked nemas automat tak sa s tym da jazdit, ale az kym niekto nevrazi do kufra, lebo nevidel ze brzdis.

Odesláno

Tak jsem se ted snazil o vymenu...

spinac neni problem, ale kabel vede kamsi do nejakeho svazku ... nemate nekdo nakres odkud kam ten kablik vede... nechci to cele rozhrabat ...

dik

Odesláno

Jooooooj. Ak kupis spinac s kablikom tak jeden koniec je pripojeny do spinaca a druhy koniec pripojis do konektora co zostal po starom spinaci. Dufam ze porozumies.

• O 2 roky později...
Odesláno

Takze aj mne sa ukazuje kontrolka ABS/ESP chyba. Skusil som vybrat brzdovy spinac, trochu ho precvakal, napojil spet a vsetko zase ok. ALE!!! Prestali mi spravne reagovat brzdy. Neviem ci to bude mat so spinacom suvis, ale zacali mi tzv. tvrdnut brzdy. Pri skusobnej jazde som ubrzdil a akonahle som stlacil pedal znova, nebrzdilo lebo stvrdol pedal. Po chvilocke opet v pohode, ale len na jedno zosliapnutie. Odpojil som hadicku od vakuovej pumpy, taha ale neviem ci dostatocne. Pricuclo mi palec, takze neviem co to staci. Navyse mi ide z nej hrkotavy zvuk. Cim to moze byt?Poradi niekto?

Odesláno

Pedal sa mi vracia uplne. Motor je vypnuty. Niekolkokrat stlacim pedal, pedal stvrdne. Nastartujem, stlacim pedal a je stale tvrdy. Tlacim a pomaly, ale fakt pomaly klesa. Znova 2x zosliapnem a zase je tvrdy. Tak nechapem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...