Přema Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 filas1: Na barevný RD4 displej mu stačí jenom displej.....pořádně čti... Citovat
filas1 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Jo, blbě jsem četl, četl jsem RT4 Citovat
Hawk476 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Cenu víme cca? :-) Jinak díky ;-) Citovat
Mohy Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 ví někdo aktualni ceny RT? Rád se dozvím i cenu RNEG... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Když už je tohle vlákno nahoře tak to hodim sem. Snad se to sem hodí. Mám problém s telefonem v RT3 Občas mi to sim kartu načte, a občas mi to napíše není vložena sim karta. Už jsem jí zkoušel vypodkládat ale vliv to nemělo. Nepomohlo ani drobné povytažení atd.. Neví si s tim někdo rady? Druhá otázka by byla jestli někdo už nesundaval čelní panel z rádia RT3. Dočetl jsem se že po sundání by měl být přístup k modulu SIMky... Jde mi o to jestli stačí povysunout rádio a jen odcvaknout panel, nebo budu muset jako u 406 páčit kolečka, odšroubovávat maličké šroubky a pak vycvaknout. Díky Citovat
bart.lbc Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 ví někdo aktualni ceny RT? Rád se dozvím i cenu RNEG... RNEG-20 798 CZK, RT4-58 328 czk, RT3-53 086 CZK, RT5 47 223 CZK. Citovat
Mohy Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 bart.lbc: to jsou ceny nového z peugeot showroomu nebo zpod druhé či kolikáté ruky? Jakto že RT5 je lacinějsi nez 3,4? A cena za RNEG je dooost prijatelna... Citovat
Mike407 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 To jsou ceny nových telematických jednotek. Ještě by sis k tomu musel ovšem připočítat displej (to je dalších zhruba 30 tis.), antény, mikrofon... A jsi skoro na ceně celého auta. Starší navigace se dají samozřejmě pořídit mnohem levněji, ale na nějakých min. 20 tis. by to nespíš stejně vyšlo... A proč je RT5 levnější, než starší modely? To je prostě důsledek cenové politiky Peugeotu. Ceny zůstaly na zhruba stejné úrovni, jako v době, kdy se dané navigace do aut montovaly. Nikdo neřeší, že ta cena je dnes už nesmyslná... Citovat
Mohy Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 super diky za vysvětlení pro blbý Evidentně jsi znalej...muzu se zeptat na vysvetleni a info co umi RNEG? Co PRESNE umí? Premyslim ze by mi stačila, dokonce i to radio od ní se mi libi vic... Citovat
Mike407 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Tak co přesně umí ti bohužel neřeknu, protože RNEG nevlastním (mám RT3). Ale nějaké srovnání najdeš třeba tady: A kdybys chtěl vědět přesněji co všechno umí, tak se stačí podívat např. do uživatelské příručky pro modelové roky 2009, kterou najdeš na stránkách peugeotu (http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/). Tam máš popsanou jak WIP NAV (RNEG), tak WIP COM (RT5) Citovat
bart.lbc Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 super diky za vysvětlení pro blbý Evidentně jsi znalej...muzu se zeptat na vysvetleni a info co umi RNEG? Co PRESNE umí? Premyslim ze by mi stačila, dokonce i to radio od ní se mi libi vic... Můj názor je takový, že RNEG je v podstatě IGo8 podle mapových podkladů a asi už nebude tak spojená s autem jako RTx myšleno se snímači kol a úhlem volantu navigování v tunelech bez signálu GPS. Citovat
Joozino Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 vedel by mi niekto povedat, ktore kábliky su od reproduktorov ? dakujem Citovat
Mike407 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Když se podíváš zezadu na rádio, měly by to být ty konektory v levém horním rohu (č.1-8), viz schéma. Příloha je v pdf. phpOlxw4Q.pdf Citovat
Laďa Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Tady to je i s příponou aby to nemusal každý stahovat, ale jen otevřít:papa phpOlxw4Q.pdf Citovat
Lada78 Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Tak a pro jeste prehlednejsi popis pinu mrkni na tuto stranku: http://rt4.wikidot.com/pinouts Citovat
Joozino Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 aaa dakujem chlapci velmi ste mi pomohli Citovat
Viki39004 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Nazdar mam v aute RT4 ked prepnem na jukebox tak zamrzne alebo sa restartne na radiu aj cd menic ide normalne bez preblemov a navigacia ide normalne co to moze byt ?Zdochol hdd hm? Citovat
Judes Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Mapy máš na HDD ak sa nemýlim, takže by mal byť v poriadku . Citovat
Viki39004 Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Vsetku hudbu som vymazal a ide to .Tak neviem preco to blblo.dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.