Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když už je tohle vlákno nahoře tak to hodim sem. Snad se to sem hodí. Mám problém s telefonem v RT3 Občas mi to sim kartu načte, a občas mi to napíše není vložena sim karta. Už jsem jí zkoušel vypodkládat ale vliv to nemělo. Nepomohlo ani drobné povytažení atd.. Neví si s tim někdo rady?

Druhá otázka by byla jestli někdo už nesundaval čelní panel z rádia RT3. Dočetl jsem se že po sundání by měl být přístup k modulu SIMky... Jde mi o to jestli stačí povysunout rádio a jen odcvaknout panel, nebo budu muset jako u 406 páčit kolečka, odšroubovávat maličké šroubky a pak vycvaknout. Díky

Odesláno

bart.lbc: to jsou ceny nového z peugeot showroomu nebo zpod druhé či kolikáté ruky? :o

Jakto že RT5 je lacinějsi nez 3,4? :myslim

A cena za RNEG je dooost prijatelna...:myslim

Odesláno

To jsou ceny nových telematických jednotek. Ještě by sis k tomu musel ovšem připočítat displej (to je dalších zhruba 30 tis.), antény, mikrofon... A jsi skoro na ceně celého auta. :grr Starší navigace se dají samozřejmě pořídit mnohem levněji, ale na nějakých min. 20 tis. by to nespíš stejně vyšlo... A proč je RT5 levnější, než starší modely? To je prostě důsledek cenové politiky Peugeotu. Ceny zůstaly na zhruba stejné úrovni, jako v době, kdy se dané navigace do aut montovaly. Nikdo neřeší, že ta cena je dnes už nesmyslná...

Odesláno

super diky za vysvětlení pro blbý:papa

Evidentně jsi znalej...muzu se zeptat na vysvetleni a info co umi RNEG? Co PRESNE umí?;) Premyslim ze by mi stačila, dokonce i to radio od ní se mi libi vic...:D

Odesláno

Tak co přesně umí ti bohužel neřeknu, protože RNEG nevlastním (mám RT3). Ale nějaké srovnání najdeš třeba tady:

A kdybys chtěl vědět přesněji co všechno umí, tak se stačí podívat např. do uživatelské příručky pro modelové roky 2009, kterou najdeš na stránkách peugeotu (http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/). Tam máš popsanou jak WIP NAV (RNEG), tak WIP COM (RT5)

Odesláno
super diky za vysvětlení pro blbý:papa

Evidentně jsi znalej...muzu se zeptat na vysvetleni a info co umi RNEG? Co PRESNE umí?;) Premyslim ze by mi stačila, dokonce i to radio od ní se mi libi vic...:D

Můj názor je takový, že RNEG je v podstatě IGo8 podle mapových podkladů a asi už nebude tak spojená s autem jako RTx myšleno se snímači kol a úhlem volantu navigování v tunelech bez signálu GPS.
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar mam v aute RT4 ked prepnem na jukebox tak zamrzne alebo sa restartne na radiu aj cd menic ide normalne bez preblemov a navigacia ide normalne co to moze byt ?Zdochol hdd hm?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...