Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do konce května mají v tomto servisu akci - kontrola klimatizace na všechna auta zdarma. Mají nový přístroj který vše provede. Vysaje médium, pročistí, zkontroluje těsnost a naplní zpět. V případě, že bylo náplně málo tak automaticky doplní.

[upravil dne 12/5/10 Laďa]

Odesláno

Ale to je snad v pořádku, že když ti to něco doplní tak že to zaplatíš. Horší je když tě napojí, změří a nedoplní protože není třeba a zaplatíš 500,-

Odesláno

Mají nový přístroj a chtějí ho uvést do praxe a povědomí. Takže zkouška zadarmo, případné doplnění za peníze.

Zkouška není povinná:D, např. já jsem ji zatím neabsolvoval - až bude klima zlobit, tak se s důvěrou obrátím.

Každý děláme svůj džob podle nejlepšího přesvědčení.

[upravil dne 12.5.2010 P607Olda]

Odesláno

Kaydopadne funguje masinka skvele. A dodavam ze mi prijde kontrola zdarma vice nez skvela nabydka a ze za doplneni chteji penize je snad samozrejmost, oni si ten olej a chladovi taky nevycucaji z prstu. A cena je vice nez prijemna... tu u nas v olomouci se nedostanu jenom kontrola s doplnenim 1000+ a vice... takze i kdyzby 500 tak je to zadarmo. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...