Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosím o radu: Zošrotovať alebo Prihlásiť na EČ

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu: Zošrotovať alebo Prihlásiť na EČ

Prosím o radu. Neviem sa rozhodnúť:

Mám auto P-405 prihlásene na firmu v ČR. No musím ho odhlásiť alebo zaplatit zak. poistku 9719,-Kč Auto potrebujem na Slovensku 3dni v mesiaci, ked som pri detoch.Ked tam bude stáť, lepšie by bolo ak by malo Slov. EČ.

Auto je motoricky dobré, spolahlive, nova spojka a tlmiče. Ked som robil pred rokom TK ešte ako tak vyzeralo. Nejazdím na ňom. ked som pozeral na neho a pod neho dnes - Začína hniť a ojavia sa zachvílu diery.

Neviem sa rozhodnúť či mám auto dat zošrotovat, alebo ho previest na Slovensko a prihlasit aby vydržalo aspoň 2 roky. Alebo radsej previesť na slovensko na diely a ti peniaze čoby som dal za prihlásenie priložit 5000 a kupit už na značkách ten istý typ ?

Čo by ste mi poradili ? :myslim

Odesláno

Ja som tiež tak počítal, no na východe je malý výber. Ja som na Slovensku len jeden víkend do mesiaca, iba kvoli detom. Takže vobec nemám čas niekde zhánat auto. No už som nejake pozeral, su tam niektore pekne kúsky. No uvažoval som ist aj do Citroena Xantie 1,8 kvoli dobrej povrchovej uprave karoserie a hydraulike, že sa dá zdvihnút. V Čechách nemam kde Peugeot rozobrat a zošrotovanie ma vyjde tolko, kolko prevoz na slovensko možno o nejake 4 stovky viacej.Takže ho prevziem na Slovensko a tam rozoberiem a nechám na diely, alebo rozpredám. Díky za radu.

Počítal som: Odhlasenie - vývoz 800,- Kč poistne 1 mesiac 950,- Kč.

+ na slovensku nejakých 10.000,- Sk+ zakona poistka nejakých 5.600,- Sk tak radšej priložím 10 a skusim niečo pohladat.

[upravil dne 12.5.2010 jozocz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...