jozocz Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Prosím o radu: Zošrotovať alebo Prihlásiť na EČ Prosím o radu. Neviem sa rozhodnúť: Mám auto P-405 prihlásene na firmu v ČR. No musím ho odhlásiť alebo zaplatit zak. poistku 9719,-Kč Auto potrebujem na Slovensku 3dni v mesiaci, ked som pri detoch.Ked tam bude stáť, lepšie by bolo ak by malo Slov. EČ. Auto je motoricky dobré, spolahlive, nova spojka a tlmiče. Ked som robil pred rokom TK ešte ako tak vyzeralo. Nejazdím na ňom. ked som pozeral na neho a pod neho dnes - Začína hniť a ojavia sa zachvílu diery. Neviem sa rozhodnúť či mám auto dat zošrotovat, alebo ho previest na Slovensko a prihlasit aby vydržalo aspoň 2 roky. Alebo radsej previesť na slovensko na diely a ti peniaze čoby som dal za prihlásenie priložit 5000 a kupit už na značkách ten istý typ ? Čo by ste mi poradili ? Citovat
mato00 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Asi tak neak radšej priviesť na diely predať čosi, priložiť a kupiť tu peugeot Nájdu sa sem tam aj pekne kúsky za slušné peniaze:papa Citovat
SaBoTeR Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 takisto si myslim ze predat a kupit na slovenskych znackach... prepis z ciech na slovensko by ta vysiel na cca 400€ Citovat
jozocz Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Ja som tiež tak počítal, no na východe je malý výber. Ja som na Slovensku len jeden víkend do mesiaca, iba kvoli detom. Takže vobec nemám čas niekde zhánat auto. No už som nejake pozeral, su tam niektore pekne kúsky. No uvažoval som ist aj do Citroena Xantie 1,8 kvoli dobrej povrchovej uprave karoserie a hydraulike, že sa dá zdvihnút. V Čechách nemam kde Peugeot rozobrat a zošrotovanie ma vyjde tolko, kolko prevoz na slovensko možno o nejake 4 stovky viacej.Takže ho prevziem na Slovensko a tam rozoberiem a nechám na diely, alebo rozpredám. Díky za radu. Počítal som: Odhlasenie - vývoz 800,- Kč poistne 1 mesiac 950,- Kč. + na slovensku nejakých 10.000,- Sk+ zakona poistka nejakých 5.600,- Sk tak radšej priložím 10 a skusim niečo pohladat. [upravil dne 12.5.2010 jozocz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.