v.panenka Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Zdravím, mám problémek. U mé 306 rv. 97 se ozývají rány od levého předního kola, rány se ozývají, ale jenom při průjezdu pravotočivé zatáčky a na nerovnostech. Při jízdě rovně na nerovnostech je ticho. Čím to je? Tyčky stabilizátoru, horní uložení tlumiče, čep? Na heveru jsem zkoušel brát různě za kolo, ale na nic jsem nepřišel. Díky za radu. Citovat
limar Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Pravdepodobne odtrhnutý zadný silentblok na ramene, pri vytočení rajdu sa viac otvorí a búcha. Ja som mal viac pravý. Ale vymenil som už všetko - ramená, čapy a tyčky. A je ticho. Citovat
koblih69 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Když si uděláš v plném rejdu pár koleček na parkovišti tak nic? Citovat
v.panenka Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Nic nic. Jedu li po rovném povrchu je to vpoho. Bouchá to na dírách když zatáčím doprava. Bouchá to od řidiče. Citovat
lubec Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Najlepšie je isť na STK skontrolovať čapy a ramená,tam to zistia najpresnejšie a podľa výsledku sa uvidí čo dalej. Podľa popisu to robí asi rameno. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 cep ramene mel jsem to same vymenit a je klid :-) Citovat
Rasl Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Měl jsem stejnej problém jako Ty.Byly utžené přední silenbloky na obou ramenech a zadní se protáčely.Po výměně je to jako nové,nic nemlátí.Dávali silenbloky od Delphi,cena s prací 3000,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.