maverick.petr Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Zdravím chlapi. Moje auto zatím slouží dobře, jediná vada co má, je chybějící klima, ale nechce se mi ho měnit, jen kvuli tomu. Tak mě napadlo, jak je moc velkej problém klimu dodělat. Předpokládejme že díly by se nějako sehnali. Je jasný že je potřeba: kompresor, výměník, výparník, hadice, nejakej držák kompresoru na motor a upravy v elektrice..... KLima samozřejmě stačí manuální. Dělal to někdo z vás nebo se o to aspon zajímal.....? každá rada, zkušenost vítána. Díky Citovat
maverick.petr Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 oo díky vřele, fotky teda vypadaj hrůzostrašně... ale je duležitý vědět, že to je možný... tak je na čase prohrabávat servicebox a dávat dohromady díly. Jelikož moje duvody, pro, jsou naprosto stejný jako u Ferryho :-) Citovat
Ferry Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 da se, ale v dnesni dobe nevim jestli se vyplati, nejhur se ti bude shanet olejova vana s drzakem kompresoru klima, navic jsem koukal, tak pro 1.9TD jsou dokonce dva typy vany s drzakem, takze tezko rict, jak to bude pasovat. bez toho, abys mel darcovske auto podobneho rocniku se stejnym motorem bych se do toho asi nepoustel, skladat to z dilu sehnanych ruzne po vrakaci, to muze byt taky cesta do pekel, ale zkus Devils-Nighta, ten jednu 1.9TD rozprodava, treba bys sehnal vetsinu veci u nej No a pak si rezervuj tak aspon 20 hodin na montaz (pokud to budes delat sam) Citovat
maverick.petr Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 jj pravě s Devils-Nightem jsem o tom dával řeč a odkázal mě na Tebe, že už jsi to dělal.... no poptám se ho, uvidím co bude mít.... každopádně díky za rady.... a počítám, že pokud se do toho vrhnu tak je ještě budu potřebovat :-) Citovat
Chajda Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Zdravím, jen bych se zeptal, kdybych sehnal jinou bouranou 406 s funkční klimou, co všechno se musí předělat ? A zajímá mě, jestli se všechno z té bourané namontuje do mojí bez úprav ? vše pasuje ? a jak je to s kabeláží ? ta se musí tahat jiná, nebo už je to ve 406ce na to připravené ? Díky. Citovat
Přema Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Vše je v druhé odpovědi v odkazu..... Citovat
Chajda Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Ještě dotaz, mám 1,8 66kw, co bych měl shánět za bouranou 406ku, jaký motor ? Pouze starý model a jen benzínový motor, na obsahu nezáleží ?? Díky Citovat
Ferry Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 to Chajda, vzhledem k tomu, ze budes potrebovat hlinikovou olejovou vanu a drzaky servopumpy a alternatoru, tak musis shanet jen dily z 1.8 8V (dosti raritka) ale mozna by se ta vana a drzaky daly sehnat ze 405 noveho modelu, kam se tenhle motor daval taky. Jinak vse ostatni pouze ze stareho modelu 406, veci do interieru jsou jedno, veci do motoru by mely byt od benzinoveho motoru (hadice vody, servohadice atd.) Citovat
Bendy_- Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Trošku se tu přiživím, předělával někdo z manuální klimi na digi klumu? co je potřeba vše poviměnovat, nikde jsem tu o tom nic nenašel krom toho, že to předělával kuki, ale ten snad to auto stavěl od začaktu :-D Citovat
Chajda Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Ferry: a můžeš mi prosím napsat co všechno se mění, musí předělat do mé 406ky ? Díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.