juzzek Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 chcel by som vas poprosit o radu na mojom breaku ak zapnem klimu aj pravu aj lavu stranu napr. na LO ako aj na AUTO AC alebo aj na AC tak soferova strana v pohode chladi ale prava vobec len kuri aj v strede a aj na kraji neviete kde je problem????? dakujem za radu Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Na 407 tento problém robí zlomená klapka zmiešavania vzduchu. U teba to možno bude len zaseknuté. Citovat
Gibon83 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 zo zadu klimy su plastove pastorceky, ktore otvaraju/zatvaraju klapky. Tie sa casom vyderu. Mne sa stalo to iste, oprava trvala nejakych 20minut. Citovat
martin100 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Ahoj vcera mi to menil kamarat na lavej strane u vodica, vymenil diel PEUGEOT original cislo 6450XZ je to sada na dve strany aj ked motorcekov su tam tri . Jedna reparturna sada obsahuje na dve strany . Jedna mi ostala . pre buducnost . Su to ozubene kolieska s pvc dr6iakom cau Citovat
juzzek Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 dakujem za radu a aj za cislo dielu Citovat
jaturn Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Zkus hledat,je tady někde celé téma,záleží na čem ti kolečka odešla.Podle toho je oprava možná,nebo ne.Mně museli dát celý nový box-něco přez 20000kč Citovat
juzzek Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 fuuuuu ha tak to sa mi zda strasne vela a to ti tiez nesla len polovica alebo klima nesla vobec???????? Citovat
janou Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Tiež som tie kolečká aj s nadstavcami dával na obe strany. Citovat
jaturn Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Nešla mi pravá strana,tak dávali výše zmiňovanou opravnou sadu(to taky něco stálo),ale asi po měsíci to odešlo znovu-právě na té druhé části.Naštěstí se to řešilo ještě v záruce,proto neznám přesnou cenu.Jde o to jestli se polámou kolečka na klapkách,nebo na servomotorcích-alespoň tak nějak jsem to pochopil,dnes už automatiku raději nepoužívám,snad tím prodloužím životnost.J Citovat
juzzek Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 pozeram že JANOU tam pise že je z piestan kde si to daval menit???? dakujem [upravil dne 14/5/10 juzzek] Citovat
juzzek Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 zdravim vas nenapisal som vam skor lebo az dnes som bol v servise lebo opravnu sadu museli objednat ale dnes som tam bol a bolo to asi tak za 20min hotove a ta sada stoji €16,80 este nieco za robotu a ide to uplne super. este raz vam dakujem za radu a ospravedlnujem sa ze az tak neskoro Citovat
Pheneus Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Ahoj, mne presne to iste sa stalo, naprv to vydavalo take cvakave zvuky a potom prestala fungovat jedna strana, potom som si vymenil tie ozubene kolecka za nove a aj s ineho materialu, lebo podla public boxu pysali ze sa menili za lepsie ozubenia, lebo do roku 2007 davali tie take lamave co sa moc vydierali. vymenil som to a potom uz od vtedy je pokoj :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.