Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som vas poprosit o radu na mojom breaku ak zapnem klimu aj pravu aj lavu stranu napr. na LO ako aj na AUTO AC alebo aj na AC tak soferova strana v pohode chladi ale prava vobec len kuri aj v strede a aj na kraji

neviete kde je problem????? dakujem za radu

Odesláno

Ahoj vcera mi to menil kamarat na lavej strane u vodica, vymenil diel PEUGEOT original cislo 6450XZ je to sada na dve strany aj ked motorcekov su tam tri . Jedna reparturna sada obsahuje na dve strany . Jedna mi ostala . pre buducnost . Su to ozubene kolieska s pvc dr6iakom

cau

Odesláno

Zkus hledat,je tady někde celé téma,záleží na čem ti kolečka odešla.Podle toho je oprava možná,nebo ne.Mně museli dát celý nový box-něco přez 20000kč

Odesláno

Nešla mi pravá strana,tak dávali výše zmiňovanou opravnou sadu(to taky něco stálo),ale asi po měsíci to odešlo znovu-právě na té druhé části.Naštěstí se to řešilo ještě v záruce,proto neznám přesnou cenu.Jde o to jestli se polámou kolečka na klapkách,nebo na servomotorcích-alespoň tak nějak jsem to pochopil,dnes už automatiku raději nepoužívám,snad tím prodloužím životnost.J

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravim vas nenapisal som vam skor lebo az dnes som bol v servise lebo opravnu sadu museli objednat ale dnes som tam bol a bolo to asi tak za 20min hotove a ta sada stoji €16,80

este nieco za robotu a ide to uplne super. este raz vam dakujem za radu a ospravedlnujem sa ze az tak neskoro

Odesláno

Ahoj, mne presne to iste sa stalo, naprv to vydavalo take cvakave zvuky a potom prestala fungovat jedna strana, potom som si vymenil tie ozubene kolecka za nove a aj s ineho materialu, lebo podla public boxu pysali ze sa menili za lepsie ozubenia, lebo do roku 2007 davali tie take lamave co sa moc vydierali. vymenil som to a potom uz od vtedy je pokoj :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...