mattoni1425 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Ahoj, jak to teda tohle tak nějak v rychlosti funguje, s přáteli sme po něčem amaterském koukali. Citovat
AKCZ Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 Registrujes se.. zaplatis (da se i na miste u vetsiny podniku ale lepsi kdyz je administrativa vyresena predem nebo podle aktualnich informaci) .. prijedes .. podepises prohlaseni jezdce (v podstate neco ve smyslu ze si za sve cinny zodpovidas sam) .. probehne hromadna ranni rozprava co a jak a pak uz se jen jezdi a jezdi volne jizdy.. pote merena kola.. vyhlaseni vitezu a odjezd z akce PS: Pred akci je obvykle na webu podniku (prip. se posila mailem) podrobne info co v kolik a jak Citovat
AKCZ Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 V tom pripade misto jezdeni budes za trest koukat na formuli Citovat
AKCZ Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 Doplnil jsem prvni letosni vysledky a fotky z Miaty Sosnová - Autofun, Well Citovat
AKCZ Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Fotky a video ze sobotniho Písku - AC, AC video, Ondrej T. Citovat
Lví-ček Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 AKCZ: Ahoj, jsem Písečák. Koukal jsem na termín v záři. Je to i pro diváky? Může se tam fotit (asi jo .-)) a jaké je tam tak vstupné? Citovat
AKCZ Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Ahoj.. vstup je volny po vyhrazenych mistech pro divaky odkud samozrejme muzes i fotit Pokud bys chtel dokumentovat primo na trati tak na miste po dohode resp. asi podepsani nejakeho prohlaseni s organizatory ale to je na nich Citovat
Lví-ček Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 AKCZ: Díky, konečně zkusím fotit něco co mě baví Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Lví-ček: můžeš si to natrénovat i teď v květnu na Miata Cupu Citovat
AKCZ Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 AKCZ: Díky, konečně zkusím fotit něco co mě baví To mi povidej.. ani nevis jak rad bych to odfotil odtocil ale kdyz ridim tak to nejde A vetsinou kdyz se aktivne akce ucastnim tak neni moc myslenek na jine cinnosti nez jezdeni a laborovani jak zlepsit cas Ale cim vic bude dokumentace tim lip (foto/video) Citovat
Béďa Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Tak kdo krom me a AKCZ dorazi o vikendu do Pisku? Citovat
Capy Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 rád bych ale pořád mam zadní nápravu po celé dílně a v autě dvě pěkné díry . snad se zadaří do mejta [upravil dne 23/5/11 08:23 Capy] Citovat
AKCZ Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 Amater Cup a Vysoke Myto je za dvermi.. 50 prihlasenych aut .. to se tam asi pobijem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.