Georginek Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Hehe, mam takovej zajimavej dotaz a nevim si s tim rady. Koupil jsem si zahradni traktor, ale nema ukazatel paliva a rad bych si tam neco nainstaloval. Ale vubec nemam sajn jak na to. Neprodava se nejaky maly budik, cidlo ci neco co by se zastrcilo do nadrze a bylo by videl kolik benzinu tam zbyva? Citovat
trebor Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 v trabantu jsem měl cejchovaný klacek,po ponoření do nádrže se odečetl stav paliva Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Mohol by sa tam dat namontovat plavak, zalezi od toho aka je tam velka nadrz, napriklad zo S120, predpokladam ze sa to zhana lahko, plavak si upravis a ohnes podla seba, presne to moc nebude, ale informativne to postaci Citovat
MilanF1 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Souhlasím s manuálním zjištěním, tedy s klackem Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Pretechnizovany napad Alebo si skus prisvietit zapalkou:mrk [upravil dne 9/5/10 Qcko] Citovat
KoudaK Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Jakou to má nádrž? Stojatou,ležatou,čtverec... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 proč si komplikuješ život? nebo bude i klima? Citovat
Guest xmilos Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Cece nepises o aky typ traktora ide. Profi, samodomo? Ak samodomo, tak riesenie je jasne, z povodneho auta, resp nadrze origo meranie. Ale v tomoto pripade nie je nad jednoduchost, asi by dobre posluzila priesvitna hadicka natiahnuta po vyske nadrze. Citovat
Georginek Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 No napady fajn. Je to rider. Presne http://www.mountfield.cz/ridery/detail-vyrobku-1TKK0066-rider-xe-80-vd.html Nadrz to ma jako obdelnik, delsi stranou v horinontalnim smeru. Je dost velka a hrdlo taky. Hrdlo je vetsi nez dira na DIESEL v aute. Samozrejme tycka mi taky probehla hlavou, ale chce to neco trosku vice na urovni. Ten plovak me taky napadl, ale jak to pak bude ukazovat?? [upravil dne 10/5/10 Georginek] [upravil dne 10/5/10 Georginek] Citovat
Fusion Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Tak sem byl vyzkoušet tu zápalku a teď nemám na hlavě žádný chlupy, fakt dík. Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Já jsem čekal trochu jiný traktor a ne \"golfový vozík\". Když koukám na motor, tak my máme 6ti koňový BS v klasické sekačce s pojezdem , před týdnem koupeno. Ale ať dobře slouží. Citovat
simas Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Nekolikrat sem sekal s obecnim traktorkem Wisconsin a ten to mel primo ve vicku nadrze vedle sedaku, primo na vicko byl pripevneny plovak ktery jezil nahoru a dolu a otecel ukazatelem ve vicku, celkem dobre reseni ale fungovalo to jen kdyz traktor stal jinak to litalo tak o ctvrt nadrze Jinak asi musis sekat hodne , mame o moutfieldu sekacku na vysokou travu a ma 2l nadrz na tu posecu 2500m2. [upravil dne 10/5/10 simas] Citovat
Georginek Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 No to je dobry napad. Ale jak ho uskutecnit? TO uz tam jako bylo origo jo? TO by se mi fakt libilo. Mozna by stacilo sehnat to vicko hmm..... ale kde? My mame asi 9000m2 a do tedka sem to sekal normalni malou sekackou s pojezdem. Docela fuska. S tim trakturkem nejen ze je to celkem zabavny, ale i to pekne hned posbira travu. Fakt je ten ze mohl byt silnejsi ( jelikoz jsem to nechal prerust) na nekterych mistech sem to musel posekat kosou abych vubec projel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.