pajo30 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 moja dlhodobá na nejakých cca 3000km je 5,7 - 6,1 a to je kombinácia mesto aj mimo a sem tam diaľnica Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: kovma Zdravím, jedná se o město Tábor- JČ. Jezdím v klidu,nehoním to. Dnes jsem ho protáhl.Do města to mám 5 km skoro po rovině a 4proudovce.Tak sem mu dal trochu za uši.Nechci to moc honit.Ještě to auto neznám,mám ho 4 den. No co sem četl, tak to má většina zde na fóru kolem 6.Zítra natankuji u Shellky,tak snad spotřeba pujde ještě o něco dolů.A když to vezmu po dálnici,tak bude ještě nižší.Taky se nestačím divit,kolik mám spotřebu,byl sem zvyklej jezdit za skoro jednou tolik,ale neřešil sem to. Zkus projezd Táborem mezi 14 a 16 hodinou a to buď ul. Budějovická a nebo na Sezimovo Ústí a pak napiš spotřebu. Citovat
Smolíček Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Tak to já mám s 1,6 dlouhodobou 7,8 a nenadělám stím nic... sem tam když jedu po Karlovarský, nebo někde kde nic nepředjete a jedete 90, tak to sleze na 6,9 Citovat
kovma Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: kovma Zdravím, jedná se o město Tábor- JČ. Jezdím v klidu,nehoním to. Dnes jsem ho protáhl.Do města to mám 5 km skoro po rovině a 4proudovce.Tak sem mu dal trochu za uši.Nechci to moc honit.Ještě to auto neznám,mám ho 4 den. No co sem četl, tak to má většina zde na fóru kolem 6.Zítra natankuji u Shellky,tak snad spotřeba pujde ještě o něco dolů.A když to vezmu po dálnici,tak bude ještě nižší.Taky se nestačím divit,kolik mám spotřebu,byl sem zvyklej jezdit za skoro jednou tolik,ale neřešil sem to. Zkus projezd Táborem mezi 14 a 16 hodinou a to buď ul. Budějovická a nebo na Sezimovo Ústí a pak napiš spotřebu. To je doba,kdy jezdím z práce.Jenže je to rozkopané a musím jezdit obklikou.Město je v tuto dobu díky stavebním pracím totálně ucpané. Citovat
Brizan Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 s 2.0 se v Praze pod 7,8 nedostanu i kdybych se rozkrájel. Když jezdím normálně tak tam sem za 8,3 . Venku to mám tak 5,5 Citovat
kovma Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Jasně,Praha je jiná než Tábor.Máte někdo zkušenost s překupen nafty za \"pár kaček\"?Známej do své 406 dává jen překup a jezdí v pohodě. Citovat
godzilaTO Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 zdravim Vas chlapi... tieto cisla su fakticky dost zaujimave...ja som sa dostal najnizsie na 5,4 L a to soferovala moja zena s tempomatom na streke 1000 km........rychlosti od 120 do 150.....isli sme do nemecka....dojazd som mal zatial najviac presne 1003km na plnu nadrz...ale tankol som shellku ..INY V ZASADE NEDAVAM!!!!!!!!...radsej skor zidem dole a natankujem....priemerka moja je cez zimu cca 6,7 a cez leto to je tych 5,7 az 6...spokojnost... este k tej zene!!!akonahle som sadol ja za volant tak isla hned spotreba o cca 0,5 l hore.:D:D:D Citovat
Brizan Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: kovma Jasně,Praha je jiná než Tábor.Máte někdo zkušenost s překupen nafty za \"pár kaček\"?Známej do své 406 dává jen překup a jezdí v pohodě. Záleží na tom odkud ten překup je. Může to bejt kvalitní nafta od shell, benziny atd a nebo taky něco jako nafta od levných čerpaček. Tady bych se docela bál to tam lejt, ale když už bych to tam nalil tak určitě s VIFem. Citovat
ace11 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 kde ty cisla berete pod 5L jsem se nikdy nedostal,ja mam dlouhodobou spotrebu 6.7 a to si rikam,ze jezdim lehce,tak si nedovedu predstavit, mit spotrebu ve meste neco pres 5L Citovat
Brandy20 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Ja si to tiez neviem predsatvit, nakolko teraz jazdim kratke trate, tak mam 7,2 l na 100km, a a tak mi ukazuje aj na 5000km. Neviem ako sa dostanete v meste na 5,4 na 2.0hdi, lebo taku spravim, len ked idem dalej a mam lahku nohu(teda predpisovu)No alebo auticko pekne dusite Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Normálně přece....mají pavučinu na plynovém pedály.... Citovat
godzilaTO Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 nespominal som v meste....pisem len podla toho ako jazdim..a to jazdim denne moc po dialniciach a cestach 1 triedy...samozrejme ze ked budem sa motat po meste,co mam tiez oskusane,ale nie extremne dlho tak som skoncil pri 6,7 a cez zimu aj 7...tod vsjo... a spiderman sa mi urcite neudomacnil v auticku....by som ho hnal hned...to u mojho otca je asi aj na valcoch a ventiloch....predpisovo 49...heheh..ale je to starsiy rocnik..uz ma odjazdene... Citovat
kovma Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Zdravím přátelé, dá se nějak udělat aby info o audiu,nebo TRIP 1,2 bylo zobrazeno pořád mezi kruhovými ukazateli a ne jen na lcd ? Citovat
kovma Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Jo a PC stejněk kecá.Počítal sem si to,a vychází to skoro o litr,že ukazuje méně :-) Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: kovma Zdravím přátelé, dá se nějak udělat aby info o audiu,nebo TRIP 1,2 bylo zobrazeno pořád mezi kruhovými ukazateli a ne jen na lcd ? NE Citovat
madrid4 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 jazdil som kamaratovi svatbu 300km kratke trasy veľa štartov 5.5l dlhšie cesty od 4.7do5l 407 1.6hdi Citovat
Kawa Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Musím souhlasit s Kovmou(viz výše) že PC ukazuje optimističtější údaje. O takovejch 0,8l určitě.Podle PC jezdím běžně 5,6 ale realita je jiná. I tak jsem ale na tak těžký auto se spotřebou celkem spokojenej. Akorát se ztrácí rozdíl mezi 1,6 a 2,0. Citovat
kovma Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Tak nejsem sám.Jen nechápu proč .Na dojezd se raději asi moc nespoléhat a raději tankovat Citovat
kovma Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 A hlavně,pořad to ukazuje lépe než u mého passatu.Ten kecal trochu více Citovat
Laďa Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Proč? Protože když stojíš a máš nastartovaný motor, tak to nepočítá spotřebu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.