Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kovma

Zdravím,

jedná se o město Tábor- JČ. Jezdím v klidu,nehoním to. Dnes jsem ho protáhl.Do města to mám 5 km skoro po rovině a 4proudovce.Tak sem mu dal trochu za uši.Nechci to moc honit.Ještě to auto neznám,mám ho 4 den.

No co sem četl, tak to má většina zde na fóru kolem 6.Zítra natankuji u Shellky,tak snad spotřeba pujde ještě o něco dolů.A když to vezmu po dálnici,tak bude ještě nižší.Taky se nestačím divit,kolik mám spotřebu,byl sem zvyklej jezdit za skoro jednou tolik,ale neřešil sem to.

Zkus projezd Táborem mezi 14 a 16 hodinou a to buď ul. Budějovická a nebo na Sezimovo Ústí a pak napiš spotřebu.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Zdravím,

jedná se o město Tábor- JČ. Jezdím v klidu,nehoním to. Dnes jsem ho protáhl.Do města to mám 5 km skoro po rovině a 4proudovce.Tak sem mu dal trochu za uši.Nechci to moc honit.Ještě to auto neznám,mám ho 4 den.

No co sem četl, tak to má většina zde na fóru kolem 6.Zítra natankuji u Shellky,tak snad spotřeba pujde ještě o něco dolů.A když to vezmu po dálnici,tak bude ještě nižší.Taky se nestačím divit,kolik mám spotřebu,byl sem zvyklej jezdit za skoro jednou tolik,ale neřešil sem to.

Zkus projezd Táborem mezi 14 a 16 hodinou a to buď ul. Budějovická a nebo na Sezimovo Ústí a pak napiš spotřebu.

To je doba,kdy jezdím z práce.Jenže je to rozkopané a musím jezdit obklikou.Město je v tuto dobu díky stavebním pracím totálně ucpané.

Odesláno

Jasně,Praha je jiná než Tábor.Máte někdo zkušenost s překupen nafty za \"pár kaček\"?Známej do své 406 dává jen překup a jezdí v pohodě.

Odesláno

zdravim Vas chlapi...

tieto cisla su fakticky dost zaujimave...ja som sa dostal najnizsie na 5,4 L a to soferovala moja zena s tempomatom na streke 1000 km........rychlosti od 120 do 150.....isli sme do nemecka....dojazd som mal zatial najviac presne 1003km na plnu nadrz...ale tankol som shellku ..INY V ZASADE NEDAVAM!!!!!!!!...radsej skor zidem dole a natankujem....priemerka moja je cez zimu cca 6,7 a cez leto to je tych 5,7 az 6...spokojnost...

este k tej zene!!!akonahle som sadol ja za volant tak isla hned spotreba o cca 0,5 l hore.:D:D:D:D

Odesláno

Jasně,Praha je jiná než Tábor.Máte někdo zkušenost s překupen nafty za \"pár kaček\"?Známej do své 406 dává jen překup a jezdí v pohodě.

Záleží na tom odkud ten překup je. Může to bejt kvalitní nafta od shell, benziny atd a nebo taky něco jako nafta od levných čerpaček. Tady bych se docela bál to tam lejt, ale když už bych to tam nalil tak určitě s VIFem.

Odesláno

kde ty cisla berete pod 5L jsem se nikdy nedostal,ja mam dlouhodobou spotrebu 6.7 a to si rikam,ze jezdim lehce,tak si nedovedu predstavit, mit spotrebu ve meste neco pres 5L :)

Odesláno

Ja si to tiez neviem predsatvit, nakolko teraz jazdim kratke trate, tak mam 7,2 l na 100km, a a tak mi ukazuje aj na 5000km. Neviem ako sa dostanete v meste na 5,4 na 2.0hdi, lebo taku spravim, len ked idem dalej a mam lahku nohu(teda predpisovu)No alebo auticko pekne dusite :bacha

Odesláno

nespominal som v meste....pisem len podla toho ako jazdim..a to jazdim denne moc po dialniciach a cestach 1 triedy...samozrejme ze ked budem sa motat po meste,co mam tiez oskusane,ale nie extremne dlho tak som skoncil pri 6,7 a cez zimu aj 7...tod vsjo...

a spiderman sa mi urcite neudomacnil v auticku....by som ho hnal hned...to u mojho otca je asi aj na valcoch a ventiloch....predpisovo 49...heheh..ale je to starsiy rocnik..uz ma odjazdene...

Odesláno

Musím souhlasit s Kovmou(viz výše) že PC ukazuje optimističtější údaje. O takovejch 0,8l určitě.Podle PC jezdím běžně 5,6 ale realita je jiná. I tak jsem ale na tak těžký auto se spotřebou celkem spokojenej. Akorát se ztrácí rozdíl mezi 1,6 a 2,0.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...