Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chtěl bych se zeptat zdali jde zvednout výkon u P406 1.9 TD 66kw je jedno jak jen aby to neznamenalo měnit celí motor a rapidně zvyšovat spotřebu technická není problém

Odesláno

Pokud se nepletu, tak obyč TD nemá řídící jednotku, takže klasický chip nepůjde. Někde snad jsem viděl na 2,1TD chipy, ale to snad bylo tím, že přidali řídicí jednotku, či co.

Jinak nevím, jak zvyšovat výkon, sportovní vzducháč?

Odesláno
Původně zaslal: sanko

Zdar chtěl bych se zeptat zdali jde zvednout výkon u P406 1.9 TD 66kw je jedno jak jen aby to neznamenalo měnit celí motor a rapidně zvyšovat spotřebu technická není problém

jde to snadno,prodej ho a kup něco silnějšího...:roker

Odesláno

Nějak se leští sání a k tomu ostrá vačková hřídel. Možná filtr sání a výfuk. Na diesel foru taky psali o namontování většího turba a úpravě (něco ubrousili) uvnitř vstřikovacího čerpadla.

Odesláno

Uz je to tu zase. Pokud bys vazne chtel chtel nejake citelne zvyseni vykonu, bude ta inestice prevysovat cenu auta. Nehlede na to, ze se ti zvysi i spotreba (ty kone je potreba necim zivit) Resilo se to tu uz 100xm tak zkus pohledat. Nicmene nejjednoduzsi je prodat auto a koupit jine. Poohledni se treba po 406 2,2HDI a tu si nech nachipovat. Spotreba bude pekna a vykon taky. :papa

Odesláno

Jak pise Ferda, idelane fakt vymenit auto... preci jenom z 66kw neudelas 166kw, to neklapne... kup lepsi auticko.... zalezi kolik chces vykonu navic... kazdopadne ja mam HDi 80KW a taky to leti slusne... ale 2.2HDi bych urco nepohrdnul...

Uz tak ten muj dvoulitr tak do 180km/h chce jet.. potom uz ne.. takze to mi staci... stejne to neni kontruovany na dlouhodpbe takovou rychlost.... neda se s tim uz tak dobre manevrovat... to coupe 152kw je jiny cafe.. ale i tak 80k je slusne na normalni provoz.

Odesláno

JJ chlapi maji pravdu když chceš vykon kup si jiný povoz nejlepe nějaky benziňak ja sem byl spokojeny i se svym 2.0 L 16v 97.5KW bohatě to na to auto stačí a teď budu kupovat od Davida (Delvis-night) druheho ve stejne motorizaci . :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

ahoj,

taky bych potřeboval radu ohledně zvýšení. ( 206 rc ) Ale zas aby to nebylo na úkor životnosti motoru ( auto mám na denní ježdění a ještě chvilku mi musí vydržet :) ) ). Chip už mám ( ze 130 na 143 KW ), ale nějak už mi to nestáčí :myslim nemáte prosím radu jak dál zvýšit ? Jo nalítáno mám 60 tis. Dík moc za radu

Guest minimaxa
Odesláno

jj, je to jednoduchý, vyměnit stačí jen jeden díl, a to ten mezi přední a zadní RZ :roker

Odesláno

no jo jenže ten díl mezi přední a zadní RZ je nejdražší :roll Jinak 200 konipasů už je nějak bohužel málo:nevim takže nějaké rady prosím ? Přemýšlel jsem nad instalací turba a přečipováním. Nemáte s tím dodatečným turbem ( ne přímo od prodejce ale dokoupeným ) nějaké zkušenosti ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...