peja33 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ahoj všem,před chvilkou se mi při vyjíždění z parkoviště na chvilku rozsvítila červená kontrolka se symbolem volantu.Podle manuálu se jedná o anomálii posilovače řízení.Nemáte s tím někdo zkušenost jestli bude stačit dolít olej do serva nebo to bude něco jinýho?Pravda je,že už mi párkrát řízení vytuhlo jak je tady už rozebraný,ale oleje se mi pořád zdálo víc než dost.Díky ... Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 treba je jen spatny cidlo na potrubi, ktery dava info o tlaku, nebo muze byt i jen spatny kontakt, vim, ze treba na C5 je to cidlo takovy dost vysoupnuty do prostoru motoru hned za maskou u chladice a klidne by se na nej mohla dostat slana voda a zpusobit korozi kontaktu Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Skontroluj či máš dosť servokvapaliny. Pravdepodobne ide o známy problém s elektrickým servom v 2.0 kde sa zavzdušňuje systém a servokvapalina vyteká von. Nepozoroval si žiadne problémy pri točení - vŕzganie vo volante, náhle sťaženie točenia ap.? Citovat
peja33 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 No párkrát mi při točení doleva ztuhl volant Citovat
peja33 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 Prubnu dolít ten olej a uvidím ... Citovat
sromo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Taky mi to delalo a nakonec mi zacal penit olej a utikal mi pres vicko ven porad dolivat a dolivat servo olej a nakonec novy servo treba ti pomuze jenom dolit. Citovat
peja33 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 Jen tak pro zajímavost na kolik tě přišlo nový servo? Citovat
sromo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 5 000kc ale to asi nebude origos cena myslim si ze to stoji vic. ale delaji u nas v peugeotu i tzv. repas [upravil dne 6/5/10 sromak] Citovat
benik1984 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Nechci dělat reklamu, v příloze je obrázek. kdo by měl zájem dám kontakt. Mám vlastní zkušenost a je to špičková práce. Citovat
peja33 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Proč děláš reklamu když nechceš?Pěkná práce ... Citovat
peja33 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Mimochodem vlákno o renovaci světel je vedle ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.