Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,před chvilkou se mi při vyjíždění z parkoviště na chvilku rozsvítila červená kontrolka se symbolem volantu.Podle manuálu se jedná o anomálii posilovače řízení.Nemáte s tím někdo zkušenost jestli bude stačit dolít olej do serva nebo to bude něco jinýho?Pravda je,že už mi párkrát řízení vytuhlo jak je tady už rozebraný,ale oleje se mi pořád zdálo víc než dost.Díky ...

Odesláno

treba je jen spatny cidlo na potrubi, ktery dava info o tlaku, nebo muze byt i jen spatny kontakt, vim, ze treba na C5 je to cidlo takovy dost vysoupnuty do prostoru motoru hned za maskou u chladice a klidne by se na nej mohla dostat slana voda a zpusobit korozi kontaktu

Odesláno

Skontroluj či máš dosť servokvapaliny. Pravdepodobne ide o známy problém s elektrickým servom v 2.0 kde sa zavzdušňuje systém a servokvapalina vyteká von. Nepozoroval si žiadne problémy pri točení - vŕzganie vo volante, náhle sťaženie točenia ap.?

Odesláno

Taky mi to delalo a nakonec mi zacal penit olej a utikal mi pres vicko ven porad dolivat a dolivat servo olej a nakonec novy servo treba ti pomuze jenom dolit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...