Ferry Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 tak jsem pri revizi zadnich brzd tak nejak porad koukal na takovou bouli pod \"gumoasfaltovym\" nastrikem podbehu, az mi to nedalo a dloubnul jsem do toho trosku sroubovakem, pak trosku vic a do tretice mi sroubovak skoncil uvnitr v kufru. Tak co ted s tim? Rikal jsem si, ze sezenu kus origo nezrezleho podbehu (pokud takovej bude z nejakyho vraku) odriznu to, naboduju bud elektrodou nebo MAGem, pak nejaky nastrik antikoroznim zakladem a navrh zas nejakej gumoasfalt Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 určitě vyříznout na zdravý plech a vyvařit, nemusí být ani origo starší podběh,dá se to udělat z obyčejného černého plechu...,(jsem karosář) jinak se mi potvrzuje můj názor, že 406ka starší 10 let provozovaná v zimě v létě má někde korozi durch und durch,i když si většina majitelů myslí opak Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: honza406 jen tohle je ale 106 Byl jsi rychlejší. Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 jj je to 106, 406tce se nastesti koroze zatim vyhyba no asi si udelam radost k narozeninam a do dilenske vybavy pribude nejakej invertor (dneska jsem koukal na nejaky kousky od Omicronu a cenove jsou docela prijemny) [upravil dne 5/5/10 Ferry] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 ;)reagoval jsem zbrkle--podle nápravy to opravdu není 406ka (dívám se zároveň na fotbal v televizi a Ferryho mám spojeného se 406kou) jinak na té korozi u 406 bohužel trvám... Citovat
comm Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 ozzy aj ked si karosar a mas skusenosti tak moja 406 a aj co ma moj striko je bez korozii a to mame prelezene cele auto a rocnik je jeden 97/11 a druhy 96/10. Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 COčko a kousek plechu, třeba ze starých dveří. Kupovat invertor apod. je podle mě blbost, ty levné jsou dětské hračky, i slušné COčko stojí dost. Citovat
čakom Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 comm: zaleži jak to maš prolezli. jestli jen vizualně nebo i šroubovakem Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Škoda že jsem tehdy nenafotil, jak jsem modeloval LZ podběh u 306, měl bys inspiraci... Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 To Oddie, neboj, tebe jsem chtel vyzpovidat na srazu osobne Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Sraz asi nestíhám. Uvidím, jak to vyjde, být u Radnice, asi bych to stihl, ale Cindu mám tentokrát z blbýho směru. Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 to klidne az na nejakym jinym nebo pri osobnim u garaze, momentalne jsem diru zalatal jen laminovaci soupravou, aby do kufru nechcalo a resit to budu az behem leta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.