Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem pri revizi zadnich brzd tak nejak porad koukal na takovou bouli pod \"gumoasfaltovym\" nastrikem podbehu, az mi to nedalo a dloubnul jsem do toho trosku sroubovakem, pak trosku vic a do tretice mi sroubovak skoncil uvnitr v kufru. Tak co ted s tim?

Rikal jsem si, ze sezenu kus origo nezrezleho podbehu (pokud takovej bude z nejakyho vraku) odriznu to, naboduju bud elektrodou nebo MAGem, pak nejaky nastrik antikoroznim zakladem a navrh zas nejakej gumoasfalt :myslim

Odesláno

určitě vyříznout na zdravý plech a vyvařit, nemusí být ani origo starší podběh,dá se to udělat z obyčejného černého plechu...,(jsem karosář)

jinak se mi potvrzuje můj názor, že 406ka starší 10 let provozovaná v zimě v létě má někde korozi durch und durch,i když si většina majitelů myslí opak :(

Odesláno

jj je to 106, 406tce se nastesti koroze zatim vyhyba :)

no asi si udelam radost k narozeninam a do dilenske vybavy pribude nejakej invertor (dneska jsem koukal na nejaky kousky od Omicronu a cenove jsou docela prijemny) :)

[upravil dne 5/5/10 Ferry]

Odesláno

;)reagoval jsem zbrkle--podle nápravy to opravdu není 406ka (dívám se zároveň na fotbal v televizi a Ferryho mám spojeného se 406kou)

jinak na té korozi u 406 bohužel trvám...

Odesláno

ozzy aj ked si karosar a mas skusenosti tak moja 406 a aj co ma moj striko je bez korozii a to mame prelezene cele auto a rocnik je jeden 97/11 a druhy 96/10.

Odesláno

COčko a kousek plechu, třeba ze starých dveří. Kupovat invertor apod. je podle mě blbost, ty levné jsou dětské hračky, i slušné COčko stojí dost.

Odesláno

to klidne az na nejakym jinym nebo pri osobnim u garaze, momentalne jsem diru zalatal jen laminovaci soupravou, aby do kufru nechcalo a resit to budu az behem leta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...