tessicz Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ahoj lidi, mam problem s prednima svetlama - original xenonama. Prave predni svetlo po nastartovani normalne sviti a po par mitutach zhasne, rosviti se a zhasne, takhle to parkrat udela a pak nesviti vubec treba po 2 hodinach jizdy se zase na chvilku rozsviti nekdy i na dyl. Kdyz zhasne a ja vypnu svetla a zapnu tak se rozsviti ale zase jen na par minut. Dela to jen prave predni svetlo, nevite co to muze byt? Diky vsem moc za rady [upravil dne 5/5/10 tessicz] Citovat
Budhas Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 To vypadá na vadnou vysokonapěťovou krabičku, nebo možná o kontakt...prošahej všechno, jestli je vše zacvaknutý jak má. Mě zase levé světlo startuje dřív než pravé...ale za to vždycky. Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 bud v haji vybojka, nebo celej napajeci menic, tezko rict. Ono i vybojky odchazi, nemaji vecnou zivotnost Citovat
HakTac Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Tohle mi dělala xenonová výbojka, zkus je mezi sebou přehodit a uvidíš. Citovat
jofo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Moze to byt vybojkou, napajacim zdrojom-menicom, zle kontakty. Pri skusani davaj pozor. je tam vysoke napatie, aby si nedostal supu. Citovat
cambel Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Mám stejný problém na 807ce, pravé světlo po nastartování svítí a potom zhasne. Když vypnu motor a znovu nastartuju a rozsvítím, tak zase svítí. Řešil jsem to dvěma způsoby: 1)nechal jsem vyměnit obě výbojky http://www.obautodily.cz/xenonova_vybojka_philips_d1s_35w_original-VYB001 2)nechal si namontovat světla pro denní svícení (na aukru homologované do 500,-Kč+500,- montáž a relé), šetří to světla a tolik nebere elektřiny Zatím vše funguje jak mám. Citovat
jofo Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Takze z tvojej odpovedi mozme usudit ze to bolo vybojkamy? Citovat
cambel Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 V servisu mi bylo řečeno, že má výbojka asi špatný startér. To je taková ta krabička, ve které je uložená a která má obdélníkovou přípojku. Citovat
HakTac Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Většinou, když zhasne během jízdy výbojka a nebo nenastartuje napoprvé tak odchází - startérem to většinou není. Já jsem si koupil z netu xenonové výbojky za cenu 700kč 2x ks, ale v autě to moc dlouho nevydrželo a musel jsem třeba 5x vypnout a zapnout světla aby se nastartovaly. Pak jsem koupil za 1400kč xenonové výbojky OSRAM a vše maká v pohodě. S těma noname se mi stalo, že mi během jízdy vypadlo jedno světlo, stačilo je vypnout a zapnout a zase šlo...jenže tohle se postupem častu dělo co 2km, takže jsem raději dal značkové a v jiné cenové relaci. Co se mi taky stalo, že se mi vypálila objímka na xenonovou výbojku - takovej růžek keramiky se hezky vypálil a přeskakovala jiskra, takže se to muselo řešit výměnou objímky z nějakké sady, protože všude v Peugeotu mi chtěli namontovat celé nové světlo. Ale myslím, že jde koupit jen samotný startér, který je komplet s objímkou a jak znám Peugeot pod 3 tisíce to nebude. Taky je potřeba pořádně aby ta objímka seděla a byla zamčená na doraz, jinak tam není to správné napětí a světlo taktéž vypadává. Citovat
cambel Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 HakTac: O.K. Nechci se hádat, jen píšu své zkušenosti. Za pár týdnů napíšu jak to funguje nebo nefunguje. Ty mnou použité výbojky jsou z odkazu výše zn. Philips, takže doufám, že to bude v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.