Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, mam problem s prednima svetlama - original xenonama. Prave predni svetlo po nastartovani normalne sviti a po par mitutach zhasne, rosviti se a zhasne, takhle to parkrat udela a pak nesviti vubec treba po 2 hodinach jizdy se zase na chvilku rozsviti nekdy i na dyl. Kdyz zhasne a ja vypnu svetla a zapnu tak se rozsviti ale zase jen na par minut. Dela to jen prave predni svetlo, nevite co to muze byt? Diky vsem moc za rady

[upravil dne 5/5/10 tessicz]

Odesláno

To vypadá na vadnou vysokonapěťovou krabičku, nebo možná o kontakt...prošahej všechno, jestli je vše zacvaknutý jak má.

Mě zase levé světlo startuje dřív než pravé...ale za to vždycky.

Odesláno

Mám stejný problém na 807ce, pravé světlo po nastartování svítí a potom zhasne. Když vypnu motor a znovu nastartuju a rozsvítím, tak zase svítí. Řešil jsem to dvěma způsoby:

1)nechal jsem vyměnit obě výbojky

http://www.obautodily.cz/xenonova_vybojka_philips_d1s_35w_original-VYB001

2)nechal si namontovat světla pro denní svícení (na aukru homologované do 500,-Kč+500,- montáž a relé), šetří to světla a tolik nebere elektřiny

Zatím vše funguje jak mám.

Odesláno

V servisu mi bylo řečeno, že má výbojka asi špatný startér. To je taková ta krabička, ve které je uložená a která má obdélníkovou přípojku.

Odesláno

Většinou, když zhasne během jízdy výbojka a nebo nenastartuje napoprvé tak odchází - startérem to většinou není.

Já jsem si koupil z netu xenonové výbojky za cenu 700kč 2x ks, ale v autě to moc dlouho nevydrželo a musel jsem třeba 5x vypnout a zapnout světla aby se nastartovaly. Pak jsem koupil za 1400kč xenonové výbojky OSRAM a vše maká v pohodě. S těma noname se mi stalo, že mi během jízdy vypadlo jedno světlo, stačilo je vypnout a zapnout a zase šlo...jenže tohle se postupem častu dělo co 2km, takže jsem raději dal značkové a v jiné cenové relaci.

Co se mi taky stalo, že se mi vypálila objímka na xenonovou výbojku - takovej růžek keramiky se hezky vypálil a přeskakovala jiskra, takže se to muselo řešit výměnou objímky z nějakké sady, protože všude v Peugeotu mi chtěli namontovat celé nové světlo. Ale myslím, že jde koupit jen samotný startér, který je komplet s objímkou a jak znám Peugeot pod 3 tisíce to nebude.

Taky je potřeba pořádně aby ta objímka seděla a byla zamčená na doraz, jinak tam není to správné napětí a světlo taktéž vypadává.

Odesláno

HakTac: O.K. Nechci se hádat, jen píšu své zkušenosti. Za pár týdnů napíšu jak to funguje nebo nefunguje. Ty mnou použité výbojky jsou z odkazu výše zn. Philips, takže doufám, že to bude v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...