Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam trosku problem s otackami na hdi 2.0 80 kw nechce mi to vytocit viac ako 2800ot/min a ked vypnem klucik tak si to este kludne vrci 3 sekundy neviete co by to mohlo byt diky moc mal som vonku aj nadrz ze ak to je cerpadlo zapchate ale nebolo to tam zapchate

Odesláno

Skus odpojiť váhu vzduchu, keď nebude zmena skus ju vyčistiť sprejom. Inač je potrebná diagnostika - tá upresní chybu

Odesláno

No pokud ti svítí diagnostika tak to jede v nouzáku a tedy nejdeš přes zmíněné otáčky. Podle hlášky to asi bude potenciometr plynu. Uzemnění se tu už několikrát probíralo, ale samozřejmě neřeší nic pokud je vydřená cesta na potenciometru nebo špatně přiléhá jezdec. Pak jedině rozdělat, jezdce napružit a pokusit se ho posunout tak aby nejel po vydřeným.

Odesláno

na HDi je bezdotykový potenciometr, snímá to jinak než jezdcem po dráze. Opravit nejde, je nitná výměna. Jeden funkční mám k dispozici. Měl jsem podobné problémy, vyměnil jsem potenciometr a dělalo to furt. Tak ho zvlášť ukostřil a od té doby pohoda, ot se ani nehnou. Doporučuju ukostřit zvášť někde na skelet auta.

Odesláno

To ukostření potenciometru je vratná a snadná úprava, za pokus stojí. Mi pomohla. Od řj vedou do potenciometru 4 zelené dráty. Na konektoru je jejich číselné označení. Pin č4 je kostra. Jak je konektor zapojený v potenciometru, vezmi drát z pinu č4 a stříhni ho tak 5 cm od toho konektoru, odizoluj kousek, napájej prodloužení na konci z očkem, povol nekde na káře kostřící šroub a přidej novou kostru potenciometru. Kostra potenciometru co vede ve svazku z řj zůstane volně viset, zaizoluj jí. To je vše. chceš foto?

Odesláno

Kodajz:Prosim ta a co presne ti auto robilo?Ake malo priznaky?napr:max 2800ot/min a po otoceni kluca do polohy off ti este vrcal chvylu? bo mne to tak robi ale mam pocit ze to ma spojitost s tymi otackami bo predtym mi to nerobilo az ked sa zacali tie otacky babrat

Odesláno

Máš pridretý drv ventil na čerpadle,zasekáva sa ti a preto nereguluje tlak nafty tak ako by mal.Je stále otvorený,preto ti motor beží aj po vypnutí klúča.

Odesláno

jen tak z ničeho nic??? Ta tvá závada fakt spíš vypadá na ten DRV ventil. Mi zůstavali viset za určitých okolností volnoběžné otáčky a za jízdy mi to občas nechtělo reagovat na plyn. Diagnostika hlásila poruchu potenciometru plynu. Vyměnil jsem ho dělalo to furt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...