Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když auto dele stoji, tak po nastartovani jsou normalni otačky, cca těch 1000, po chvili pomalu spadne k těm 700...když ale mezitim přidam plyn, otačky vylezou cca na 2000, potom i když pořad držím plyn tak spadnou na 700 a auto se rozechvěje jakoby se motor dusil.....pustim plyn ještě chvili se \"dusi\" pak ok....tak to uděla ještě jednou a pak už je to v poho.....děla to bud kdyz stojim na miste a zvednu otačky na neutral, nebo i když se rozjedu...normalně dam jedničku, pomalu se rozjedu a po par metrech jako by došel benzín, auto se krapet zaškube a skoro zastavi.....a pak už ok. nesetkal se s tim někdo ? auto 406 1.8 16V 85kw rv 2002

vzduchovy filtr novy, ještě hodim nove svičky ale pochybuju že by to dělaly ony

Odesláno
Původně zaslal: Bamatala

a čo palivový fitler? :myslim

Málokdy tenhle motor má klasický palivový filtr.

Sharpers: pošli mi přes SZ VIN kód, mrknu se ti.

Jinak mě to dělalo taky, ale mě u mě za to mohly svíčky (nějaký jelito tam dalo 3 různé druhy). :D

Odesláno

mě to taky dělá,ale jen když se rozjedu když to je studený,udělá to jako by došel benzín pak se chytne a vše ok,teplý to nedělá,vyměnil jsem filtry dal origo svíčky Eqyuem a dělá to pořád,manželka má sedana stejný motor a u ní to nedělá tak nevím:bojim

Odesláno

zitra před praci mrknu na ty svíčky popř je vyměním. snad se tu na foru někde dočtu jake budou nejlepši...

snad to nebude něco o hodně horšiho než svičky nebo palivovy filtr :(

ale něco většího to doufám není, v servisu na prohlídce nic nenašli, stejně tak na diagnostice.....ale tak možná nehledali důkladně :D ale říkali že vzduchové filtry sou snad ještě původní, takže předchozí majitel asi měnil jenom olej nějakou dobu, takže buhvi jak natom svíčky, resp palivový filtr jsou

[upravil dne 2/5/10 sharpers]

Odesláno

ja mam sice trosku iny motor,ale je dost podobny,ja ked som nastartoval (prvy start) musel som auto nechat bezat na volnobeh cca 1m,lebo inak som sa chcel pohnut tak ho dusilo,a motor sa spraval cudne,ja som dal original sviecky take ake tam maju byt a motor uz ide ako hodinky.sviecky by si tam mal mat take z dlhym zavitom aspon ja mam a take a boli tam z kratkym zavitom!

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

zitra před praci mrknu na ty svíčky popř je vyměním. snad se tu na foru někde dočtu jake budou nejlepši...

snad to nebude něco o hodně horšiho než svičky nebo palivovy filtr :(

ale něco většího to doufám není, v servisu na prohlídce nic nenašli, stejně tak na diagnostice.....ale tak možná nehledali důkladně :D ale říkali že vzduchové filtry sou snad ještě původní, takže předchozí majitel asi měnil jenom olej nějakou dobu, takže buhvi jak natom svíčky, resp palivový filtr jsou

[upravil dne 2/5/10 sharpers]

originál eqyuem 160kč ks,žádná hrůza;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

hodil sem svíčky Denso a pořád stejné...původně tam byli 4 bodové Eqyuemy ale na nich to dělalo taky...ale vypadali celkem dobře, kdyžtak je zitra nafotim . Chyba bude asi jinde.....a jinak teda jak se v jinem topicu řesi to moje chřoupani v zatahu tak to asi nějak souvisi.....teď když večer za studena nastartuju tak to krasně drží volnoběh....trochu přidam, par vteřin ok pak se ozve takove chřoupani nebo drnčení nebo jak to nazvat a otačky letí dolů, když přidám nasílu tak se motor dusí....takhle to udělá 2-3x a pak jede ok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...