Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno
tak potom budes musiet za to zacalovat a dat to inde urobit.

vsak to ze na jednej strane chapem ze ich chyba treba ist tam naspat..ale na druhej strane ked clovek nie je spokojny, preco si to nemoze dat urobit inde :/

Odesláno
tak potom budes musiet za to zacalovat a dat to inde urobit.

vsak to ze na jednej strane chapem ze ich chyba treba ist tam naspat..ale na druhej strane ked clovek nie je spokojny, preco si to nemoze dat urobit inde :/

... preto nie inde, lebo ti to robili na Ivánskej... Zober si, že si kúpiš trebárs oblek a zistíš, že ho potrebuješ skrátiť. Zájdeš za krajčírom, ktorý ti po týždni vráti \"hotový\" oblek. No, po čase zistíš, že sa to niekde pára a pôjdeš to reklamovať inému krajčírovi?! Asi nie...

Odesláno

Modzilo ano ale... , když koupim video v ElektroWorldu v Ostravě a jsem s Prahy , těžko ho puju reklamovat do Ostravy a vyuziju sit a jdu do Prahy, stejne je to Přeci i s Peugeotem, i když je to opruz :D teda spohledu danneho dealera :D

Odesláno
moze. len s tym ze cela vybavovacka zacina odznova :)

... odznova nezačne nič, keďže to už riešené na záruku raz bolo. Bohužiaľ, tí, čo by mali urobiť svoju prácu na 100%, ju urobili fakt veľmi zle (videl som to na vlastné oči), takže tu ide o reklamáciu práce... Import predsa uznal záruku na daný problém a prostredníctvom jedného svojho záručného strediska mala byť závada odstránená. Ide teda o to, že náklady na opravu boli vyplatené zo strany importéra v prospech servisného strediska na Ivánskej a títo znášajú riziko reklamácie uvedeného zásahu. Reklamovať teda túto závadu v inom servisnom stredisku nemá zmysel, lebo import nebude refundovať danú vec dvakrát...

Odesláno
Modzilo ano ale... , když koupim video v ElektroWorldu v Ostravě a jsem s Prahy , těžko ho puju reklamovat do Ostravy a vyuziju sit a jdu do Prahy, stejne je to Přeci i s Peugeotem, i když je to opruz :D teda spohledu danneho dealera :D

no, nie som si istý, u nás v NAY Elektrodome mám presne opačné skúsenosti - inde ako v mieste nákupu záruku na mobil nechceli uznať... Elektromarkety fungujú centralizovane (ak sa mýlim, rád sa nechám poučiť), majiteľom pobočiek je rovnaká osoba (či už fyzická alebo právnická), kdežto sieť predajní vozidiel funguje na princípe koncesionárskych zmlúv a teda každá predajňa má iného majiteľa...

Ale to je vlastne jedno - v tomto prípade buga potrebuje vyreklamovať vykonanú prácu, tak snáď to nemá naprávať niekto úplne iný a ešte k tomu zadarmo (viď moja odpoveď pre pipistrela)...

[upravil dne 29/1/11 22:19 Modzillo]

Odesláno

Ale to je vlastne jedno - v tomto prípade buga potrebuje vyreklamovať vykonanú prácu, tak snáď to nemá naprávať niekto úplne iný a ešte k tomu zadarmo (viď moja odpoveď pre pipistrela)...

tiez pravda, za chybu Ivanskej predsa importer nebude platit..akurat zakaznik nema chut ist tam kde to uz raz posrali aby mu to posrali aj druhykrat :D:D:D

ale pojdem len momentalne riesim ine veci na aute, takze potom ich navstivim snad najneskor o mesiac ..

Guest mischko11
Odesláno

tiez pravda, za chybu Ivanskej predsa importer nebude platit..akurat zakaznik nema chut ist tam kde to uz raz posrali aby mu to posrali aj druhykrat :D:D:D

ale pojdem len momentalne riesim ine veci na aute, takze potom ich navstivim snad najneskor o mesiac ..

dufam ze s nimi budes spokojny priatelu :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
ale to bol taky napad uz davno co sa uz aj zmenil ale niektorym to stale neda spavat :D tak podpichuju.

ale ta maska sa bude riesit. napad uz je len ci sa da zrealizovat.

Dá se to zrealizovat, kamarádka to má na svojí 207, ale já bych to tam nedával, radši kup origo sport přední nárazník, který má tu mřížku stříbrnou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...