pipistrel Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 dobre si nam predal len sme si ich trochu upravili po svojom Citovat
buga Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 ten kto ma este v zaruke ci klamem? no dobre.. ja len do urcitej miery davam upravy :D:D Citovat
pretekar Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Ved ked predavas nedokoncene tak treba upravovat :D:D Citovat
pipistrel Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 pochvalim sa cudzim perim ze koho som dnes stretol po dlhej dobe uplne neplanovane Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 pipi mal si si dat do zadu par prepraviek piva nech to ide tiez dole Citovat
pipistrel Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 nemal som nic poruke ale chcel som vyfucat gumy nech sme narovnako Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 nemal som nic poruke ale chcel som vyfucat gumy nech sme narovnako :Dto akoby si spustil gumy na tatrovke Citovat
pretekar Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Takze dnes auto odovvzdane do servisu v TT na vymenu napinaku na retaz a naslednu kontrolu vsetkeho okolo toho. Uz mi fakt vadilo to ranne hrkotanie Potom zreferujem co vsetko bolo okolo toho, snad mi ho v stredu vraaatia Citovat
Modzillo Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Takze dnes auto odovvzdane do servisu v TT na vymenu napinaku na retaz a naslednu kontrolu vsetkeho okolo toho. Uz mi fakt vadilo to ranne hrkotanie Potom zreferujem co vsetko bolo okolo toho, snad mi ho v stredu vraaatia šak snáď ho vrátime v 101% stave, ale ja pri tom nebudem... 908 HDi Le Mans + Paríž volajú... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Takze dnes auto odovvzdane do servisu v TT na vymenu napinaku na retaz a naslednu kontrolu vsetkeho okolo toho. Uz mi fakt vadilo to ranne hrkotanie Potom zreferujem co vsetko bolo okolo toho, myslim ze to potrva lebo kym zistia co to tam mas za motor a mozno budes mat skoceny rozvod cize asi preto ti to tak \"netaha\" Citovat
pretekar Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 No nebol by som to ja keby to bolo vsetko hladko islo Kvoli vacsiemu turbu nepasuju pripravky na vacky :DD, musia upravit pripravky a snad sa to podari. Takze cakam Citovat
pipistrel Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 teeeda a to si nevedeli domysliet hned ako videli motor? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 No nebol by som to ja keby to bolo vsetko hladko islo Kvoli vacsiemu turbu nepasuju pripravky na vacky :DD, musia upravit pripravky a snad sa to podari. Takze cakam este ze ti nepovedali nech si donesies pripravky sam Citovat
pipistrel Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 trosku ozivim vlakno a dam kviz co nove ma vojtur? (milos neprezradzaj ) Citovat
buga Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 mas nizsie auto? hocico kukam a co ma napada ze moze byt ine...nevidim rozdiel medzi 2 fotkami... mas usb box?:D Citovat
Šalda Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Podle fotky máš vpravo vpředu nad světlem nálepku klubu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.