agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Chtel sem napsat zhavicky nbo neco kolem nich protoze bilej dym ukazuje na nespalenou naftu.... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 žhavičky jsem právě měnil a po jejich výměně se nic nezměnilo, takže byly asi v pořádku, ač tam byly minimálně 150 tkm. Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Hm co třeba zkusit tlakyjestli je vše ok, nebo zkusit dolit aditiva a vzit poradnou naftu na vycisteni motoru? Citovat
John Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Zkusil bych vyměnit palivák... nevím po kolika km ho měníš ale začal bych tím. Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Palivak by ti neudelal bilej dym, samozrejme ze muze bejt pricpanej ale spis by to kuckalo a cukalo nez tamto Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Palivák měněn s olejem, tedy před 11 tkm. Je možné, že by v něm zatuhlo . Ale naskočí to normálně, na druho otočení startéru, takto to startovalo i loni. Motor s sebou hází, klepe v něm, jako by jel na 3. Ale jakmile se to trošku ohřeje, už je to v pohodě. Zda jsou tlaky dobré, to nevím ... Nemůže to dělat EGR? Já ho klidně mohu mít pootevřený, protože s ním jsem za celou dobu nic nedělal. Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 A jsi si jistý, že ty žhavičky opravdu žhaví? Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Do poslední žhavky jde proud, měřeno multimetrem. Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Milane znova bilej dym ti udela nespalena nafta, a svedci to o problemu nekde u zhaveni. Ne egr ten se startovanim ci zapalovaim nema vubec nic spolecneho. Jaka znacka zhavicek tak je ? Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 To ze tam jde proud neznamena ze ta zhavicka ti funguje a zhavi Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 NGK, měněny před měsícem, na ty původní to dělalo stejně. Ty staré mohu vyzkoušet, nevyhodil jsem je. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Možná blbá myšlenka .. když je kouř bílý, může to být vodu ... že bych spaloval vodu? Ale že by se mi ztrácela, to nepozoruji ... ale to by mi to kouřilo asi pokaždé, ne jenom studené. Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Jestli mas vodu v motoru poznas dle oleje mrkni na.merku ci vicko pokud mas tam emulzy bude to problem Citovat
krtek 2 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) to mne tiez trochu huli na studeny motor ale ked sa trochu zahreje je to ok proste neriesit je to normalne valec je studeny nafta sa stlacovanim ohreje skor nez motor a potom to tam asi trochu kondenzuje vo valci a blbsie to hori po zahriati ok Upraveno 3. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) mne to zacne dymit vo chvili ked sa vypne dozhavovanie po studenom starte co trva asi minutu az 3 podla vonkajsej teploty(mam odmerane odsledovane) takze to bude podla mna len tym Upraveno 3. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Kouknu na měrko i víčko. Já jsem v létě dával novou měrku a víčko, měrka se rozpadala a víčko netěsnilo a samotné těsnění v Peugeotu koupit nešlo. Ale to snad nemůže mít spojistost, že by to tedka hůře startovalo. Ta voda by fakt byl problém ... ale krtku, nepovažuji to za normální. Mě to hulí fest, bílá mlha za mnou a hodně klapavý zvuk. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Krtku, to by mi to tedy jen nedožhavovalo, protože mě to začne ihned po nastartování a trvá cca 10 sekund, pak je klid. V tu chvíli jedině, že by špatně fungovalo relé ... nezkoušel jsem, zda jde štáva ke žhavičům i po nastartování. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) urcite tam ide je tu aj tabulka https://www.peugeot-club.com/topic/103466-zhaveni-motoru-hdi/#entry1718773 ved je to jednoduche zhod kryt hdi multimetrom meraj napetie na zhavicoch oproti kostre alebo minus polu baterky jeden hrot na kostru druhy hrot na hociktoru sviecku na jej kabelove ocko alebo stiftu a pozeras kedy tam napetie 12volt je a kedy nieje Upraveno 3. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 To mi jasné, že to dožhavuje, ale pokud by byla chyba v réle, nemusí to dožhavovat. Mám doma relé z 205tky, ale bohužel má jiný konektor, jinak bych ho vyzkoušel. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) staci ti to merat ako pisem vyssie tym uplne preveris funkcnost rele inak v tom rele neni len rele ale aj elektronika takze nezamenis s nicim len to co tam ma byt ked to budes meriat a nebude to ukazovat 12 voltov ale napr 9,alebo 8 niekde je prechodak bud na kabelovych ockach na zhavicoch alebo hrubych stiftach relatka alebo priamo v relatku silovy kontakt Upraveno 3. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.