Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

to je pravda, lenze kamionisti idu podla tacho cca 100km.h kedze podla gps vedia ze idu prave tych 90 + nejaka tolerancia navyse, co pochybujem ze milan jazdi. takze on ked ide podla tacho 90, podla gps ide 82-3-4-5km.h

ale je to jedno, myslim ze moc neziska a on si urcite prepocital usporu kolko usetri rocne. vs, kolko casu sa mu za tych 240dni nazbiera. kolko spanku mohol za to mat :-)

:papa

[upravil dne 10/7/14 23:44 od Marcel00]

Odesláno

...a 80 kmh na dalnici je uz jestli se nemylim na hranici prestupku (nemluve o hranici trpelivosti spoluucastniku silnicniho provozu tam uz je to davno ZA)

Odesláno

já jsem právěže někdy v červnu měl tu čest dojet někde za Bolkou kolonu asi 4 osobáků, kterou neomylně vedla stříbrná 306ka páně F1 (předjížděl kamion). Viděl jsem je z dostatečné dálky a tak jsem ani moc nebrzdil a v podstatě jsem je dojel když se Milan zařazoval (takže ze 6ky za 4, trošku si pohrát s blinkrama a valil jsem dál vcelku v pohodě) - jsem ale přesvědčený, že ti první 2, kteří za Milanem určitě jeli několik dlouhých stovek metrů, ho nijak nevelebili.

Odesláno

Já jsem ale rychlejší než kamiony, ale to je jedno ...

A trasa mimo dálnici existuje, ale je o 40 minut delší.

[upravil dne 11/7/14 06:44 od MilanF1]

Odesláno
Vstřiky jsou origo, dle diag jsou horší a dávají více nafty. :(

Mám v záloze jiné, ale zatím nemám důvod je měnit :myslim

gronholmm: já mít tvou nádrž ... nevím, kolik bych dal, hooodně :D.

Čistě teoreticky při objemu nádrže 60 litrů a průměrné spotřebě 4,3 l/100 km bych měl ujet 1 395 km, ale to fakt riskovat nebudu, navíc tankuji jen na první cvaknutí pistole.

[upravil dne 10/7/14 22:12 od MilanF1]

jednou jedinkrát :D se mi povedlo když sem tankoval v Praze plnou tak trasa Praha - Kolín pro Českobrodský, tempík na 95km/h tak jsem po ujetí asi 25km měl na palubním počítači dojezd 1820km :D ale realně se pohybuju kolem 1200-1300km na plnou ;)

Odesláno

Milane laskave si uz naplacej za to svoje jezdeni, jestli chces setrit kazdou korunu jezdi verejnou dopravu, fakt by ses mel vrati do autoskoly aby ti tam nektery veci znova naucili... Takovyhle chytraky na dalnic zboznuju hlavne ze usetrej decinku litru na nadrzi..... Ale na druhy auto penize sou ale na naftu ne.... Fakt nepochopim....

Odesláno

Jak jsem psal, veřejnou dopravou to do práce vyjde finančně nastejno, ale je to o hodinu delší.

Včera jsem si střihnul cca 700 km a nikoho jsem nebrzdil, jenom řadu blbečků na okrskách, kterým se 90 km/h zdálo málo a musel jsem několikrát uhýbat až za bílou čáru, abychom se ve třech na tu silnici vešli vedle sebe ... :bojim

Odesláno
Milane laskave si uz naplacej za to svoje jezdeni, jestli chces setrit kazdou korunu jezdi verejnou dopravu, fakt by ses mel vrati do autoskoly aby ti tam nektery veci znova naucili... Takovyhle chytraky na dalnic zboznuju hlavne ze usetrej decinku litru na nadrzi..... Ale na druhy auto penize sou ale na naftu ne.... Fakt nepochopim....

Nestava se to casto ale SOUHLAS ! :super

Odesláno

ZAJIMAVE ..... takze devadesat na okresce coz je LIMIT jde ?! ale 130 na dalnici ne ??..... ja nevim problem mezi klavesnici a zidli ? nebo nam tady budes omlacovat o huby jezdeni 90 na dalnici tak dlouho az ti nejaky ucastnik provozu proreze vsecky gumy a objede auto korunou ? :roll

Odesláno

Takze kdyz budu jezdit na dalnici misto 130 160 a budu se tim zde pravidelne chvastat ve svem vlakne o aute je to podle Tebe OK ?

Odesláno

Kdyz si pojede v pravym, tak at si jede 90, ale dnes jedu po D1. Od Mirosovic jsou 3 pruhy, v pravem dva kamiony jedouci cca 90 (patrne prevazejici zbozi rychle podlehajici zkaze), v prostrednim kolona aut jedouci cca 100, a jedne felde se to nelibilo a zacala predjizdet rychlosti cca 110. Takze nez predjela tu mensi kolonu ve strednim pruhu, tak lehce zastosovala dalnici.

Odesláno
90 jazdi kvoli spotrebe bez ohladu na typ cesty. dialnica/okreska

uz by som to nehrotil a nechal to tak, kazdy nech jazdi jak uzna za vhodne... :papa

Marceli - tady jde o to vysvětlit nejpomalejšímu pilotu F1, že jeho zbytečně pomalá jízda po dálnici není O.K. Pokud chce jezdit krokem, ať tedy jezdí tímto stylem tam, kde ostatním nebude překážet (nebo ať tedy jede na dálnici mezi kamioňáky, když ho tak baví si na ně hrát).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...