Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

MilanF1 : Myslis doladit interier = vypnout tu maskaradu svitivou ? :D:aut:papa

Odesláno

Vyjel jsem jednu nádrž s novým výfukem a dneska dotankoval do plné (54 litrů) a spotřeba spadla na 4,78 ... s děravým výfukem to bylo mezi 5,2 a 5,3, viz spotřeba v podpisu (kliknout). By mě zajímalo, kolik by to bylo na lehčích kolech nejsou 16\" Avantage ... však já to brzy vyzkouším :D

[upravil dne 6/8/13 14:28 od MilanF1]

Odesláno

Já jezdím pořád stejně, ale tedka to hodně spadlo dolů. Nejde mi o co nejnižší spotřebu, ale pokud mohu něco ušetřit, proč ne.

Odesláno

No tak pokud to mas na jedne nadrzi propocitane i na setiny (*.78) to uz je fakt asi prilis :) ..pochopil bych kdyby to bylo dlouhodobe - treba na 5.000 najetych km. 1 nadrz to opravdu mnoho neni. Ale tak pokud Te to bavi pocitat :papa

Odesláno
Vyjel jsem jednu nádrž s novým výfukem a dneska dotankoval do plné (54 litrů) a spotřeba spadla na 4,78 ... s děravým výfukem to bylo mezi 5,2 a 5,3, viz spotřeba v podpisu (kliknout). By mě zajímalo, kolik by to bylo na lehčích kolech nejsou 16\" Avantage ... však já to brzy vyzkouším :D

[upravil dne 6/8/13 14:28 od MilanF1]

Milane, když budete vždycky půlku cesty s Kitty tlačit auto, ušetříš ještě více :papa

Odesláno

Myslete si co chcete ... spíše jsem glosoval, že děravý výfuk udělal cca půl litru na sto, což jsem nečekal. A musím uznat, že před 3 lety na plecháčích to jezdilo za 4,6.

Prostě technický stav a obutí hraje roli. Pokud mohu pozitivně ovlivnit spotřebu, proč to neudělat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...