Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

No konecne mame stejne naladeno, Milane :) Kryt pod motorem, tapec nad motorem :mrk

Skoda toho sroubu vzadu no tak jsi to aspon chytl nejakou stahovackou ?

Odesláno
velké T ve slově Stiblo? :D

Ten tě rozkouše ... právě, že to není StibLo, ale StibTo ... právě kvůli takovým, kteří si to pletou nechal zvýraznit to T :D:D:D

Otvor mi nevadí, kdyžtak ho něčím zadělám :aut

Odesláno

MilanF1: mně stál 590,- Kč namísto 660 a navíc za kvalitu se vyplatí si připlatit. ;) To je to samé, jako kdyby ses rozhodoval, jestli si dát na auto brzdové destičky Brembo a Starline, tak já bych vzal Bremba. :D

Odesláno

To je ted nejaka nemoc kurvit jiným přezdívku a smát se u toho ? Začínám vás mít opravdu plné zuby ... Jak usmrkaný haranti na základní škole, fakt :roll

Odesláno

Jo, ohledne tohoto uz mi smysl pro humor celkem dosel, to je fakt.

Ona kazda sranda by mela ve spravny moment skoncit, pak uz to prechazi do trapnosti ;)

Myslel jsem, ze uprava nicku (po skoro 3 letech) tomuhle predejde, misto toho se to spis zhorsilo....

Odesláno
Jo, ohledne tohoto uz mi smysl pro humor celkem dosel, to je fakt.

Ona kazda sranda by mela ve spravny moment skoncit, pak uz to prechazi do trapnosti ;)

Myslel jsem, ze uprava nicku (po skoro 3 letech) tomuhle predejde, misto toho se to spis zhorsilo....

Tímto se Ti omlouvám. Příště si budu dávat více bacha :mad:

A Milanovi se omlouvám za :xvul Tak konec ;)

Odesláno

Děkuju Ondro aspoň někdo :) Nemyslím si, že by bylo něco špatného na tom být trochu \"zatížený\" na svojí přezdívku - má svojí historii a nejsem tady na Clubu (snad) už tak úplně neznámá osoba tak snad na to mám i právo ... :myslim

Odesláno

Včera odpoledne mi to nedalo a hodil jsem na auto zimáky a zjistil jsem, že předek na letních má oskákané vnitřky od starých tlumičů, ještě že už tam jsou nové.

Na plechy jsem nahodil poklice CUBA, ale jsou asi trochu jiné, než originál na 306ku, má někdo odkaz na katalog poklic?

PS: Foto nemám, není co fotit :D

Odesláno

Dneska jsem se dlouho babral s osvětlením prahů. Nejzásadnější problém byl, kde vzít šťávu, má být proud na zámku dveří, ale nikde tam nebylo 12V. Tak jsem tahal od stropního světla, nemohl jsem prostrčit kabel sloupkem, tak jsem to vzal podél sloupku. Sundal jsem si k tomu i dveře.

Nakonec zapojená jen strana u řidiče, protože pak začalo pršet. Zítra by spolujezdec měl trvat max. hodinku (podle toho, jak se půjde dostat do průchodky).

Foto nemám, nebyl čas, udělám zítra večer.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...