Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Rukou rychleji? :myslim kvalitu moc soudit nemohu, ale dělá se mi s ní dobře a myslím, že výsledek je taky OK na domácí podmínky ...

Odesláno

Milane, nechci tvoji zkušenost nijak shazovat. Sám jsem volantovku měl, celkem kvalitní od SONAXu a to je moje zkušenost. Zašlý lak nerozleští, nanesení vosku udělám rukou rychleji a leštění stejně tak. A není to proto, že nemám čím dělat - teď už mám úhlovou, s regulací otáček, kvalitními kotouči... Pokud jsi spokojený pak je vše jak má být :papa

Odesláno

OK, já zkušenosti s leštěním mám minimální a zašlé laky jsem nedělal ... navíc mě vždy bolely ruce, hold nezkušenost. Já jsem ted spokojený :)

Odesláno

Tak dneska odpoledne jsem si jel pro auto. Konečně jezdím svým.

Takže měněno:

rozvody + pumpa, spojka, tlumiče + dorazy a prachovky, ložisko poloosy, 2 kladky na příslušenství.

Lakováno (možná zítra dám foto, nebo dorazte na pražský minisraz :D):

Část pátých dveří, zavařen děravý práh + poškrábání nad prahem + lakování. Dále ještě trochu stříknutá spodní část předního nárazníku. Zbytek barvy jsem dostal domů.

Finance:

Materiál 12 500 Kč + práce 6 500 Kč

Řekl bych, že dobrá cenovka za práci, co myslíte?

Odesláno

Takhle kdyz je to rozepsane uz to tak desne nepusobi ale kdyz jsi mi tu cifru poslal SMS myslel jsem ze se orosim :)

Btw chceme fotky ! chceme fotkyyy! :D

Odesláno

Myslím, že k objemu vyměněných věcí a udělané práce je to celkem pěkná cenovka. I když darda to je :D Kolik si počítá za hodinu práce? Jen tak pro srovnání ;)

Odesláno

Vůbec nemám tucha, kolik za hodinu, někdo od fochu by mohl odhadnout počet hodin ;)

Jenom dodám, že v té práci je barva a nový fridex.

Fotky budou, zítra, dneska jsem se domů dostal před osmou večer, to už se nic fotit nedá :D

Odesláno

Takto vypadal původně bok. Práh zalepený elektrikářskou páskou, jinak po celém byla prostě díra - týden před koupí to předchozí majitel stihnul rozervat o nějaký sloupek.

post-15148-14109627285525_thumb.jpg

Odesláno

Zadek vypadal prapůvodně takto :blicismajlik

Samozřejmě od předchozího majitele a tu nehodu jsme viděli živě - pekař s dodávkou nedobrzdil ...

post-15148-1410962728707_thumb.jpg

Odesláno

A tady odborník. :super Auto je ještě pod rosou :D

Tu spodní lištu nedělal, normálně není tolik vidět jako na fotu. Já nechtěl, aby ji dělal, tam to nerezne, ale když jsem viděl, jak stříknul zbytek, trochu mě to mrzí ...

post-15148-14109627287977_thumb.jpg

[upravil dne 3/10/12 08:49 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...