MilanF1 Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 Rukou rychleji? kvalitu moc soudit nemohu, ale dělá se mi s ní dobře a myslím, že výsledek je taky OK na domácí podmínky ... Citovat
koblih69 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Milane, nechci tvoji zkušenost nijak shazovat. Sám jsem volantovku měl, celkem kvalitní od SONAXu a to je moje zkušenost. Zašlý lak nerozleští, nanesení vosku udělám rukou rychleji a leštění stejně tak. A není to proto, že nemám čím dělat - teď už mám úhlovou, s regulací otáček, kvalitními kotouči... Pokud jsi spokojený pak je vše jak má být Citovat
MilanF1 Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 OK, já zkušenosti s leštěním mám minimální a zašlé laky jsem nedělal ... navíc mě vždy bolely ruce, hold nezkušenost. Já jsem ted spokojený Citovat
MilanF1 Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Tak jsme pořád v servisu, servisák je nemocný, snad se dá brzy dohromady, abych mohl mít auto doma. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Uvidíme, kdy to bude, ale rád bych jel na pražský minisraz ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Tak hlavne aby se tam uz nic dalsiho neobjevilo Citovat
MilanF1 Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Tak dneska odpoledne jsem si jel pro auto. Konečně jezdím svým. Takže měněno: rozvody + pumpa, spojka, tlumiče + dorazy a prachovky, ložisko poloosy, 2 kladky na příslušenství. Lakováno (možná zítra dám foto, nebo dorazte na pražský minisraz ): Část pátých dveří, zavařen děravý práh + poškrábání nad prahem + lakování. Dále ještě trochu stříknutá spodní část předního nárazníku. Zbytek barvy jsem dostal domů. Finance: Materiál 12 500 Kč + práce 6 500 Kč Řekl bych, že dobrá cenovka za práci, co myslíte? Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Takhle kdyz je to rozepsane uz to tak desne nepusobi ale kdyz jsi mi tu cifru poslal SMS myslel jsem ze se orosim Btw chceme fotky ! chceme fotkyyy! Citovat
radim.1008 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Myslím, že k objemu vyměněných věcí a udělané práce je to celkem pěkná cenovka. I když darda to je Kolik si počítá za hodinu práce? Jen tak pro srovnání Citovat
MilanF1 Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Vůbec nemám tucha, kolik za hodinu, někdo od fochu by mohl odhadnout počet hodin Jenom dodám, že v té práci je barva a nový fridex. Fotky budou, zítra, dneska jsem se domů dostal před osmou večer, to už se nic fotit nedá Citovat
radim.1008 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Tak když v tom je barva a nějaký antifreeze, tak to potom jo. Metalíza je poměrně drahá. Tady u nás se počítá většinou 300kč/h. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Tak nejdříve přední nárazník. Zde fotka před. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Takto vypadal původně bok. Práh zalepený elektrikářskou páskou, jinak po celém byla prostě díra - týden před koupí to předchozí majitel stihnul rozervat o nějaký sloupek. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Z toho prahu mám největší radost. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Zadek vypadal prapůvodně takto Samozřejmě od předchozího majitele a tu nehodu jsme viděli živě - pekař s dodávkou nedobrzdil ... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 A tady odborník. Auto je ještě pod rosou Tu spodní lištu nedělal, normálně není tolik vidět jako na fotu. Já nechtěl, aby ji dělal, tam to nerezne, ale když jsem viděl, jak stříknul zbytek, trochu mě to mrzí ... [upravil dne 3/10/12 08:49 od MilanF1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.