Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

S palubkou jsem si hrál, byla opravdu špinavá, taky daň za to že není pilový filtr. Drhnul jsem to přípravkem na okna :D Kokpit sprey jsem doma nenašel :(

post-15148-14109626690229_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Samotné leštění asi 30 minut + začistění detailů a leštění oken.

Jo, za dvě auta by byla sleva. Přijede někdo? :)

Odesláno

Zítra vezu auto konečně k doktorovi na rozvodu, spojku a tlumiče, snad bude brzy zdravé a budu moci opět jezdit svým.

Odesláno

Jelikož je moje auto u doktora, dostal jsem od táty na tuto dobu jeho pracovní 205ku. Pracovní doslova, proto minimální péče, ale já se nemohl koukat na ten lak. Tak jsem vzal do ruky leštičku - stav před nemám, raději :D

post-15148-14109626945726_thumb.jpg

Odesláno

Poprvé jsem s tátovou 205 konečně mohl jet více km, bylo to na nákup, ale říkám si, že to odspodu nechce nějak jet. Tak tady je odpověď.

post-15148-14109626953865_thumb.jpg

Odesláno

Na to, že je to pracant, vypadá velmi hezky. :super Kdyby jsi nebyl tak daleko, snad bych i přijel :D Mám to v plánu teď v týdnu, abych na Vysočině nedělal ostudu jako \"nováček\" :D Jen budu muset ručně ;)

Odesláno

Opravdu nevypadá moc dobře, vedle hadříček, kterým jsem chtěl vytřít airbox, nestačil ...

Po závodě v Singapuru přijede Stibto s novým vzducháčem :)

[upravil dne 23/9/12 13:33 od MilanF1]

post-15148-14109626954366_thumb.jpg

Odesláno

Koukám, žes reagoval na auto. Takto vypadá slušně, ale prahy nejsou nejlepší, už i něco klepe, hold jezdí cesta necesta a lije se jenom nafta.

S tátou jsme pro něj jeli loni v dubnu - od té doby jenom nafta do nádrže, membrána vývěvy a lanovody a brzdič, ale vše ze starší 205ky. Filtr určitě neměnil a těžko říci, jak dlouho tam byl, ale když byl černý úplně dokola, počítám, že dlouho. V odstavené 205 bylo více oleje, ale celkově nebyl tak špinavý ... tam taky nebyl určitě 3 roky měněn :D

[upravil dne 23/9/12 13:46 od MilanF1]

Odesláno

Stibto dovezl filtr za 100 Kč, sleva P-C 45% :D, díky klube ;)

Jen jsem se projel po pozemku a je to trhač asfaltu od volnoběhu :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...