Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Jaká nemytá, než jsi přijel, tak jsem auto umyl :bacha

Jinak už jezdím, od 14:00, vyřešeno šroubkem M7 a hliníkovou podložkou.

Ale genzere, díky za tip, to zní velmi dobře :) Ale drží to. Nová brzdovka je znát, pedál je tvrdší :)

Odesláno

šrou byl štětka nemytá ne auto :)

..tak to je fajn,že se vám to povedlo vyřešit ;) ;) Btw tu brzdovku jsem si od Tebe samozřejmě nevzal :D

Odesláno

Jo, je to vyřešené, u tebe by to možná taky tak šlo, přes hliníkovou podložku - osmiček tu máme hodně, jenom zkrátit šrouby.

Jinak tu brzdovku si vezmeš příště, doufám, že ti moc neubývá.

Zkusil jsem i tvrdé brzdění a kola jsou do mírného smyku, už i předtím to nešlo úplně utrhnout, hold velká kola. :D

Odesláno

Tak fajn, že neubývá, u mě do večera - jak to stálo - zmizela celá nádobka, takže trubka určitě čistá :D. Večer jsem dolil, ráno ještě něco bylo. Ještě, že jsme jí koupili tolik :D

Jsem rád, že to má lepší nástup, ale já tolik brzdy nepotřebuji, však na předek nové desky dával předchozí majitel a já jsem na nich už udělal 50tkm :D

Odesláno
Stibto, když máš vzadu kotouče ,to se to brzdí.;)

Nj tywoe ale ta rucka me neprijemne prekvapila :( Zaber nic moc ..

Odesláno

gratulace k dalšímu kulatýmu číslu. bezva, že auto pořád lítá:) fotky z výletu pěkný, to vypadá jak když to máš snížený čoveče, nejsi už ty v tom gangu low&slow?:D

Odesláno

Snížené? To fakt ne, spíše unavené pružiny, taky po těch km a tlumiče čeká v září výměna :) Z loňska tu je fotečka se stibtem čumákama k sobě a viditelně jsem níže než on. :)

Odesláno

Tady je ta fotečka z loňska, jenom dodám, že u mě byly o 5% nižší pneumatiky ;) Ted už mám hezčí kolečka, ale se Stibtem bychom si tohle focení mohli zopakovat ... jednou za rok to neuškodí ;)

post-15148-14109626606281_thumb.jpg

[upravil dne 3/9/12 09:47 od MilanF1]

Odesláno

Tywe ... to je pekny obcas kouknout na starsi a clovek si uvedomi jak MOC se toho na aute v prubehu casu meni .. Tady na te fotce jeste nemam lizatko, nemam zlatou folii na mlhovkach, kola jsou v jine barve .... No - hezky :)

Odesláno

To jo, ale dalo to zabrat, než jsem ji našel, tohle vlákno se za ten rok nějak rozrostlo :D

Ale já mám taky změny, zmizelo mi denní svícení a mám nový kolečka.

Nedá mi to, tuhle stříbrnou barvu kol, kterou jsi měl, se mi možná líbila nejvíce :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...