MilanF1 Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Jaká nemytá, než jsi přijel, tak jsem auto umyl Jinak už jezdím, od 14:00, vyřešeno šroubkem M7 a hliníkovou podložkou. Ale genzere, díky za tip, to zní velmi dobře Ale drží to. Nová brzdovka je znát, pedál je tvrdší Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 šrou byl štětka nemytá ne auto ..tak to je fajn,že se vám to povedlo vyřešit ;) Btw tu brzdovku jsem si od Tebe samozřejmě nevzal Citovat
MilanF1 Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Jo, je to vyřešené, u tebe by to možná taky tak šlo, přes hliníkovou podložku - osmiček tu máme hodně, jenom zkrátit šrouby. Jinak tu brzdovku si vezmeš příště, doufám, že ti moc neubývá. Zkusil jsem i tvrdé brzdění a kola jsou do mírného smyku, už i předtím to nešlo úplně utrhnout, hold velká kola. Citovat
kopr Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 taky jsem zustal koukat co s brzdama uděla nová brzdovka Hlavně že se povedlo a brzdí jak má Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Moje brzdí taky dobře a zdá se,že kapalina neubejvá Citovat
MilanF1 Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Tak fajn, že neubývá, u mě do večera - jak to stálo - zmizela celá nádobka, takže trubka určitě čistá . Večer jsem dolil, ráno ještě něco bylo. Ještě, že jsme jí koupili tolik Jsem rád, že to má lepší nástup, ale já tolik brzdy nepotřebuji, však na předek nové desky dával předchozí majitel a já jsem na nich už udělal 50tkm Citovat
ozzy1 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Stibto, když máš vzadu kotouče ,to se to brzdí. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 Při přípravě OZ na zářijový sraz jsem pořídil pár nových foteček s pěkným zátiším. Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Stibto, když máš vzadu kotouče ,to se to brzdí. Nj tywoe ale ta rucka me neprijemne prekvapila Zaber nic moc .. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Při přípravě OZ na zářijový sraz jsem pořídil pár nových foteček s pěkným zátiším. Milane, strašně mě to připomíná nemovitost, které jsme se před pár lety zbavili http://www.tvrzorlice.cz/ jen v původním stavu než je teď Citovat
MilanF1 Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Ne, to není ona, před pár lety jsem tam nebyl Citovat
ma.zek Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 gratulace k dalšímu kulatýmu číslu. bezva, že auto pořád lítá fotky z výletu pěkný, to vypadá jak když to máš snížený čoveče, nejsi už ty v tom gangu low&slow? Citovat
MilanF1 Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Snížené? To fakt ne, spíše unavené pružiny, taky po těch km a tlumiče čeká v září výměna Z loňska tu je fotečka se stibtem čumákama k sobě a viditelně jsem níže než on. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Tady je ta fotečka z loňska, jenom dodám, že u mě byly o 5% nižší pneumatiky Ted už mám hezčí kolečka, ale se Stibtem bychom si tohle focení mohli zopakovat ... jednou za rok to neuškodí [upravil dne 3/9/12 09:47 od MilanF1] Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Tywe ... to je pekny obcas kouknout na starsi a clovek si uvedomi jak MOC se toho na aute v prubehu casu meni .. Tady na te fotce jeste nemam lizatko, nemam zlatou folii na mlhovkach, kola jsou v jine barve .... No - hezky Citovat
MilanF1 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 To jo, ale dalo to zabrat, než jsem ji našel, tohle vlákno se za ten rok nějak rozrostlo Ale já mám taky změny, zmizelo mi denní svícení a mám nový kolečka. Nedá mi to, tuhle stříbrnou barvu kol, kterou jsi měl, se mi možná líbila nejvíce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.