MilanF1 Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Já je tam měl už na podzim, vydržely, ale na jaře utekly Ale není špatný nápad to dotáhnout kleštěmi . Zajištěné červíkem nechci, co když ten červík užvejknu, co s tím udělám? Třeba jen při blbém dofukování ... Přemýšlím, co mě ty čepičky stály ... myslím, že dvě sady 120 Kč včetně poštovného, což myslím není taková hrůza. Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 Včera jsme jeli k Plzni pro vstřikovače a VT čerpadlo a poté jsme navštívili mccolora a jeho paní. Byl nám poskytnut plný servis a bylo to hezky strávené odpoledne, které se protáhlo do večera. Děkujeme mccolorovi, že jsme se u nich mohli zastavit, bylo to fajn. Citovat
mccolor Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Včera jsme jeli k Plzni pro vstřikovače a VT čerpadlo a poté jsme navštívili mccolora a jeho paní. Byl nám poskytnut plný servis a bylo to hezky strávené odpoledne, které se protáhlo do večera. Děkujeme mccolorovi, že jsme se u nich mohli zastavit, bylo to fajn. Milane není vůbec zač děkovat,jsem rád,že jste se zastavili:) Jen si zapomněl dodat když jste se bavili,že si si nechal opravit auto a já nevěděl co mám použít za nářadí :D:D:D:D Citovat
mccolor Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 a více na http://mccolor.rajce.idnes.cz/MF1 Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 Však píšu, byl poskytnut plný servis Ještě jednou díky za hezký večer. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Sice jsem to v plánu neměl, ale když jsem dělal ten sraz, podlehl jsem a nechal změřit své HDi (s velkými obavami) a nechal upravit od strakiho. Na původní mapu byl úbytek jen 4 koní, ale nárůst 19 Nm. Docela jsem čuměl, že skoro nic nescíplo, spíše naskočilo, navíc mk405, který měl jenom 100 tkm, naměřil v origo velmi podobné údaje Straki přidal 24 koní a 48 Nm, víc jsem raději nechtěl. Konečné údaje: 110 koní a 272 Nm. Překvapil mě ale průběh točivého momentu, nevrcholí na 1900, ale na 2400 (i origo!), výkon místo 4000 měl vrchol na 3100. Ale potvrzuje to, že od 2000 do 3000 to jezdí nejlépe. Graf dodám později, musím vyfotit. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Aby toho nebylo málo, udělal jsem gumu. Sice jsem jel pomalu, ale vjel jsem do nezadeklovaného kanálu. Hliník je jen kousek uražený, ale neohnutý. Guma je však děravá - přelámané kordy. Tudíž sháním dvě gumy 195/45 R16, případně jednu téhož rozměru ale musí to být Pirelli PZero. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Milane, tak to potěší To jako na kanálu nebyl dekl? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Bylo to na parkovišti, kde jsme měli mít doprovodný program. Bohužel pršelo a byl plný vody, já ho přehlédl. Guma do dvou sekund prázdná, ale Avantage nezklamal, vydržel Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Už jsem nafotil graf výkonu, před a po úpravě. Jsem překvapen, že točivý moment nevrcholí na 1900 ot, jak uvádí oficiální dokumentace, ale až na 2400. Podobně i výkon, má mít vrchol na 4000, ale mám ho o tisíc otáček níže. [upravil dne 27/5/13 16:01 od MilanF1] Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Po 3000 ot. je výkonnostní propad, po chipu je menší. Straki říkal, že při zátahu mi vstřiky dávají více nafty, navíc od prostředního dílu výfuku mám několik děr ... že by to hrálo roli? Nicméně absolutní hodnoty jsou slušné: 86 -> 110 koní (graf ukazuje výkon v kW na kolech, nikoliv motoru) 224 -> 272 Nm. Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Porovnejme si to s dalšími dvěma RHY a jedním RHZ (nejlepší graf). Všechny jsou po úpravě od strakiho. Já jsem červený, mám upraveno nejméně, raději méně než moc, však motor má 300 tkm. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 neni 300 000 pro ten motor také to správné \"zajetí\" ? Citovat
MilanF1 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Doufám, že je dobře zajetý. Věřím, že dá ještě tu samou porci km Citovat
MilanF1 Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Dneska se mi opět stalo, že auto samo zpomalovalo = ucpaný naftový filtr. Chtěl jsem jenom vyměnit vložku, ale všiml jsem si olejových fleků pod autem. Teče mi olej u diferáku, domáčknul jsem těsnění, uvidíme, zda to bude téct. Vyměnil jsem samozřejmě ten naftový filtr, no, nebyl moc čistý, to tam byl 8tkm . Když už jsem rozebral prostor pod baterkou - kvůli dolití oleje do převodovky - vyměnil jsem i vzducháč, taky nebyl po 18 tkm čistý. Až potom mě napadlo, že jsem mohl udělat i olej, ale motor už byl studený, tudíž někdy příště. Citovat
ozzy1 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Na tom paliváku názorně vydíš, jaké sračky pumpaři prodávají. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Přesně tak jak píše Ozzy1 Kámoš měl taky problém, blbě mu chytala Octavie TDI, až to skončilo, že volal, abych ho odtáhl. Nakonec to bylo taky zasraným palivákem měněným cca před 10tis. km Citovat
MilanF1 Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 Já naposledy 2x vyjížděl nádrž skoro až do konce (natankováno přes 55 litrů do plné). Je možné, že to nabralo něco ze dna nádrže. Nevím pořádně, kde mám tankovat. Benzina v Čelákovicích zklamala - ucpal se filtr, když jsem jednou zapomněl dát aditiva (před 8 tkm). Tedka i Tolosaner v Lysé, kde to vždy bylo OK. Nabral jsem nabral na Čepru bez biosložky, je opravdu modrozelená, tak snad bude dobrá. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 Dneska přišly 2 gumy. Povedlo se sehnat úplně stejné, jako mám na autě (děkuji členovi Landys75). Tudíž jsem nechal přezout jenom tu jednu proraženou gumu. 14\" plech (origo rezerva Michelin) opět půjde pod auto. Hliník to vydržel, jenom pilníkem v pneuservisu zabrousili hrany. Kousek ho sice chybí, ale funkci to vliv mít nebude. Nechával jsem zouvat 14\" zimní na plechách a také ty 14\" Avantage. V létě se pustím na renovaci těch alu a poté nazuju ty zimní gumy. Celkem v pneuservisu za tyto úkony po mě chtěli 470 Kč, položil jsem jim tam 500 Kč a odešel jsem. A pokud jde o olej z diferáku, pořád kape ... Ještě že na SK sraz nejedu svým autem ... [upravil dne 6/6/13 12:58 od MilanF1] Citovat
ozzy1 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Milan F1 jede na Slovensko taxíkem;) Jinak naftu beru též pokud to jde na Čepru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.