aRJay Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Kamaráde, ty jsi pro mě hotová inspirace! Už měsíc přemýšlím, že si podsvítím dveře a pořád jsem nevěděl jak to bude vypadat a teď věřím, že to bude perfekt! Nicméně já to tedy dám na ten plast co je ve dveřích, jak je ten úložná prostor a kabel povedu dveřmi, tak uvidíme. Neměl by jsi náhodou fotku jak to zapojit nahoře u světla? Díky Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Takto to svítí, samozřejmě to chce foto večer, za tmy. Nicméně je vyhozená bludička a místo ní LEDky, je to ovládané přímo vypínačem od původního světla, tudíž 3 polohy: permanentní svícení, vypnuto, čidlo dveří se stmíváním. Neříkej mi že si neděláš legraci Citovat
MilanF1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Já taky chtěl do tapce, ale origo průchodkou mi nešlo do dveří dostat kabel a je na plechu. Nevidím v tom problém. Nahoře u světla jsem měl 4 kabely, takže si jenom určit, který je přívod po otevření dveří, aby to nesvítilo pořád. O víkendu jsem to dělal Stibtovi, ale ten svítí žlutě Citovat
MilanF1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Nechte ho ja to pojedu snad casem skouknout osobne tak pak teprve bude kritika Kde je kritika? Už jsi to přeci viděl Citovat
MilanF1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Takto to svítí, samozřejmě to chce foto večer, za tmy. Nicméně je vyhozená bludička a místo ní LEDky, je to ovládané přímo vypínačem od původního světla, tudíž 3 polohy: permanentní svícení, vypnuto, čidlo dveří se stmíváním. Neříkej mi že si neděláš legraci Je to tak, jak píšu Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Nechte ho ja to pojedu snad casem skouknout osobne tak pak teprve bude kritika Kde je kritika? Už jsi to přeci viděl Noooooo ... váhám váhám Jako naživo to vypadá musím říct lépe a určitě to může být praktické, pokud člověk často lozí na zadní sedačky .. Nicméně teda svitu je tam snad až příliš Citovat
MilanF1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Občas je to uvnitř auta na oslepnutí ... hodilo by se nějaké otočné kolečko na intenzitu Nicméně vypínač funguje, dá se to ihned vypnout Citovat
Lucasao Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 tys tahal na ty pásky co máš pod dveřma kabely až od stropního světla? Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Milane, regulátor by nebyl problém Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Ano, až od stropního. Chtěl jsem najít šťávu ve dveřích, ale nenašel, proto od stropu. Když jsem to dělal podruhé u Stibta, už jsem věděl jak, za 2 hodiny to bylo hotové. ChouLu: pošli mi do e-mailu foto, asi bych měl o to zájem Citovat
Lucasao Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 To musela být pěkná makačka natáhnout až ze stropu. Ses měl zkusit mrknout ještě pod palubku jestli tam není nějaký volný káblík s 12V a nebo přímo do pojistkovky Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Lucasao: Ovšem jak to udělat, aby to svítilo až po otevření dveří? Určitě by našlo najít 12V při nastartovní motoru, ale si nepomohu, dveře se většinou otevírají se zhasnutým motorem. Jedině tedy od stropního světla, nebo u pojistek najít ten kabel, kterým tam vede. Permanentní svícení 24hodin denně opravdu nemá smysl Kdybys byl blíže, klidně ti to udělám ... moc vercajku netřeba: Klíč č. 10 (nebo gola), torx 20, 120 cm drátu, šroubovák, nůž, izolace. [upravil dne 28/11/12 12:01 od MilanF1] Citovat
Lucasao Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Pokud si to myslím správně tak udělat to jde jednoše. Je úplně jedno odkud to napájíš. Důležitý je spínač se zemí. Takže to můžeš napájet z libovolného káblíku na kterém je stálých 12V (např. z napájení rádia). A jen zem připojíš na ten spínač co je ve dveřích, tím by se ti to mělo rozsvítit vždy když otevřeš dveře nebo zapneš střešní světlo Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Lucasao: Nejsem takový odborník na elektřinu, spíše elektro amatér. Nicméně možná by to tak šlo. Já jsem prostě natáhl dvoulinku směrem ke stropnímu světlu a tam to napojil na dva patřičné kabely (přívod a zem). Já chtěl ve dveřích najít oněch 12V při otevření, ale nenašel, jinak by to bylo samozřejmě mnohem jednodušší Citovat
MilanF1 Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Dneska jsem se potřeboval přesunout pár km, jedu po dvoře, divné zvuky a ono levé zadní totálně prázdné. Tak jsem si v tom dešti na jemném štěrku měnil kolo, bylo to naprosto úžasné. Ještě dneska bych to kolo rád hodil do pneuservisu, snad budou mít volno. Citovat
Berry86 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Milane, tak v tomhle pocasi, to byl bobrik pevnych nervu;) Citovat
MilanF1 Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Jo, moc příjemné to nebylo, navíc velmi špatně šel povolit šroub u rezervy, určitě to dlouho nebylo dole, až se mi bude chtít musím tam fláknout vazelínu. Jenom zběžně jsem kouknul na kolo a nikde jsem nic vraženého neviděl, uvidíme co pneuservis najde. Citovat
Andreww Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Bylo už aspoň světlo? To mi připomíná, že bych mohl zase jednou zkontrolovat rezervu Citovat
MilanF1 Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Dělal jsem od 7:05 do 7:25 ... trochu světlo bylo, ale já si přisvědcoval otevřenými dveřmi, ještě, že tam mám ty LEDky Sranda byla najít díry na náboji, protože na ně fakt nebylo vidět Rezervu zkontroluj, moje nebyla nafoukané na předepsaných 2,4 ... ale to člověk v tu chvíli neřeší, lepší než 0,0 [upravil dne 29/11/12 08:10 od MilanF1] Citovat
Andreww Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Tlak jsem chvilku nekontroloval, ale šroub mám namazaný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.