Andreww Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Aha. Myslel jsem, že je vnitřkem dveří Takže je jen spuštěný po dveřích dole jo? Snad to chápu správně Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 A to tam na to bylo misto ? Myslel jsem ze v tom miste spodek dveri doleha na tesneni prahu a nemelo by se tam nic vejit No kazdopadne sviti to jak neony u bordelu jen bile Citovat
MilanF1 Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 Ano, podél dveří. A je to právě mezi těsněními, místo tam bylo, on ten LED pásek není zas tak vysoký. Jako v bordelu já mohl volit barvy, ale prostě bílá to vyhrála, není to na efekt, ale na funkci. [upravil dne 28/10/12 11:47 od MilanF1] Citovat
Lucasao Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 A nemáš strach, že se ten káblík někde prodře a vyzkratuje se ti to,když to máš jen tak podél dveří? Jinak ta 3M samolepka moc nevydrží, ja to měl tak nalepené v kufru a po nějakém čase mi to spadlo Pak jsem to musel přilepit sekundovým lepidlem Citovat
MilanF1 Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 Neprodře, mám to skrz průchodu a uvnitř auta podél té průchodky a sloupku se kabel nehýbe. Když říkáš, že nedrží, tak to pak ještě přilepím raději lépe ... Citovat
Andreww Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Taky jsem to měl právě lepené v kufru a drželo to jen chvilku Citovat
MilanF1 Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 to jste mě moc nepotěšili ... kouknu na to a kdyžtak přilepím lépe ... mám tu i chemopren, ten to musí udržet. Citovat
Grlik Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ja to měl rok v kufru a drželo to jak přibité, myslím že záleží hodně na podmínkách při kterých se to lepí (myslím teplotu hlavně) Citovat
2ReQ Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Moc dobře to vypadá taky se na to chystám,aspoň vím jaký bude výsledek Citovat
MilanF1 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Ptal jsem se na to prodejce - ChouLu - a ten mi řekl, že jedno mu drželo rok, druhé 2 měsíce Až budou náznaky odlepování, nebo moje lepší vůle, půjde na řadu chemopren Jinak mám v plánu ještě další světýlka, když už jsem v tom hrabání se v autě PS: Pod zadní dveře to dávat nebudu, stejně většinou jezdíme jenom ve dvou Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 pěkný, raději si to přilep jak tady píšou,já to lepil taky sekundovým lepidlem v kufru. taky jsem to chtěl na dveře ale v červené barvě jak jsou takové originál světla ve dveřích-musím se po nějakém podívat(kolegův brácha to má v 307SW ale už to tak dovezli z Belgie a je tak světlo které je na půl bíle a na půl červené máš to mám ještě 2x5cm tak to možná ještě někam dám Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Mám v plánu další osvětlení, bude z toho vánoční stromeček, však se štědrý den blíží Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 To bude překvapení, pokud mi dneska ChouLu poslal zásilku, mohl bych to mít zítra doma a o víkendu udělat Citovat
Lucasao Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Taky uvažuji ještě nad nějakými LED pásky, ale nechám to už asi na jaro. Teď o víkendu musím hlavně přezout na zimní Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 měl sis tam dát tohle http://www.e-xenony.cz/led-logo-automobilky/led-logo-projektor-peugeot/ Citovat
2ReQ Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 FiFa_cze: na to jsem u nás koukal taky a uvažoval bylo by to COOL,ale nevím,osobně radši LED Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 FIFA, na to jsem koukal, ale za ty prachy fakt ne ... mně ty dveře vyšly na 100 Kč ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.