Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

A to tam na to bylo misto ? Myslel jsem ze v tom miste spodek dveri doleha na tesneni prahu a nemelo by se tam nic vejit :myslim No kazdopadne sviti to jak neony u bordelu jen bile :D:papa

Odesláno

Ano, podél dveří. A je to právě mezi těsněními, místo tam bylo, on ten LED pásek není zas tak vysoký.

Jako v bordelu :bacha já mohl volit barvy, ale prostě bílá to vyhrála, není to na efekt, ale na funkci.

[upravil dne 28/10/12 11:47 od MilanF1]

Odesláno

A nemáš strach, že se ten káblík někde prodře a vyzkratuje se ti to,když to máš jen tak podél dveří? Jinak ta 3M samolepka moc nevydrží, ja to měl tak nalepené v kufru a po nějakém čase mi to spadlo :D Pak jsem to musel přilepit sekundovým lepidlem :D

Odesláno

Neprodře, mám to skrz průchodu :aut a uvnitř auta podél té průchodky a sloupku se kabel nehýbe.

Když říkáš, že nedrží, tak to pak ještě přilepím raději lépe ... :myslim

Odesláno

ja to měl rok v kufru a drželo to jak přibité, myslím že záleží hodně na podmínkách při kterých se to lepí (myslím teplotu hlavně)

Odesláno

Ptal jsem se na to prodejce - ChouLu - a ten mi řekl, že jedno mu drželo rok, druhé 2 měsíce :D

Až budou náznaky odlepování, nebo moje lepší vůle, půjde na řadu chemopren :roker

Jinak mám v plánu ještě další světýlka, když už jsem v tom hrabání se v autě :D

PS: Pod zadní dveře to dávat nebudu, stejně většinou jezdíme jenom ve dvou :roker

Odesláno

:mrk pěkný, raději si to přilep jak tady píšou,já to lepil taky sekundovým lepidlem v kufru. taky jsem to chtěl na dveře ale v červené barvě jak jsou takové originál světla ve dveřích-musím se po nějakém podívat(kolegův brácha to má v 307SW ale už to tak dovezli z Belgie a je tak světlo které je na půl bíle a na půl červené

máš to :super mám ještě 2x5cm tak to možná ještě někam dám ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...