Vlado222 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 chuck11 nekontroloval a neviem ani kde to je len som to vymenil a stale to vyhadzuje chyba ABS ESC tak neviem kde sa mam pozriet aby to fungovalo Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Aha, a ty jsi s tím nebyl nejdřív na diagnostice na zjištění závady? Citovat
Vlado222 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 bol bolo to prave zadne kolo tak som to vymenil ale nic som nekontroloval ziadne Freomagneticke ciastocky ci co ste to pisali a ako ich mam odstranit mozem vybrat ten snimac z kola a nastriekat tam cistic brzd je to sprej na cistenie brzd je po nastreku za minutu vyprchany a este ten snimac nesiel uplne dnu asi 1mm az 1,5mm trci ta obruc na snimaci od dieri DIK [upravil dne 16/6/11 11:30 Vlado222] Citovat
Marcel00 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 zober silnejsi magnet na tycke a tie ciastocky sa ti na nom zachytia... pozri tu... tiez sa s tym trapil a to nakoniec zabralo Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Možná by mohl být problém v tom, že snímač není úplně vevnitř na dorazu. V origo manuálu píšou, že před montáží čidlo máznout vazelínou (jako tu část co se lisuje do díry). Já ho máznul silikonovou, protože na plast se nemá používat minerální. Citovat
Vlado222 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 yajtra to skusim a dam vediet najskor tim magnetom a potom ak nie pojdem na tu diu zatial dik Citovat
kveton Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 tak i mě se dnes zjevilá hláška o chybě ESP/ASR, tak se na to o vikendu kouknu, vypadá to nejspí šna ten brzdovej spínač, protože ABS chybu nehlásí... Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Také to může být snímač úhlu volantu. Skoč radši na dia, pokud to nebude spínač. Citovat
Vlado222 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Dia povedala viac ten zadny co som menil je ok ale zaujimave je ze odesol aj predny pravy tak mozem menit ten nejde ani odstranit chybu ten je K.O. ale mam pozret ci nahodou nieje niekde preruseny kabel Kamarat mal tiez na BMW ten chytil haluz a odtrhol kabel spojil ho a fungovalo no uvidim Citovat
kveton Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Také to může být snímač úhlu volantu. Skoč radši na dia, pokud to nebude spínač. zkusim nejdřív prostříknout konektory a když to bude přetrvávat, zajdu na dia, bez ní nic měnit nebudu Citovat
Vlado222 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 no teraz ma napadlo zadny snimac viem kde sa zaoaja ale neviem kde predny DIK Citovat
kveton Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 tak u mě zas všechno v pořádku, teda co se týče ESP Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 no teraz ma napadlo zadny snimac viem kde sa zaoaja ale neviem kde predny DIK Konektory majú v motorovom priestore. Pravý na blatníku prí nádržke s chladiacou kvapalinou, ľavý pripnutý zospodu plastového obalu BSM. Citovat
Vlado222 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 No uz je to ok ale este rada pre ostatnych ked budete mat problem s cidlom tak po diagnostike najskor skontrolujte ci nemate kabel predraty ako ja:myslim zbytocne som kupil novy snimac no nic mam nahradny nestrati sa. ale skoda 30e. Kable spojil a vsetko fachci ako ma zatial:D Citovat
johnn_y Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 mam menší problém, hlasilo mi to chybu ve snimači na levem zadním kole, tak jsem ho koupil a vyměnil a vše ok asi 1 km pak nastalo že když nastartuju tak se objevi chybova hlaška esp/asr a abs jakmile se rozjedu tak to vše zmizí ale jak překročím rychlost kolem 40 km/h tak se objevi hlaška a do zdechnutí motoru to tam visí. čím to muže být na dia jdu v neděli. Díky Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Pridam sem... raz za rok sa mi stalo ze sa mi rozsvietila ESP/ASR not functioning a spolu s nou Antipollution Fault...ale zhaslo same tak som to neriesil. No teraz mi to akosi svieti castejsie, ked dam na diag mi to hovori len nejake hovadiny, nic normalne (ELM 327), ziadne katy zle ani nic, tak to len vymazem a je...ale po case svieti zas. Co by to mohlo byt? pre mna je divne ze tieto dve hlasky dokopy, ktore so sebou nic nemaju Citovat
Y2K Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 asi zahada vyriesena uvolnena manzeta na poloosi a z nej strieka vazelina, prave na nejaky snimac ESP ci co takze cakame na novu manzetu, ocistime snimac a uvidime Citovat
Sportivo2 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 ja mam teraz taky problem ze nastartujem auto a abs a esp v poriadku ale jakmile sa pohnem co i len o kusok tak mi vyhodi poruchu ABS a ESP do kym stojim tak porucha ziadna...cim to moze byt ??? Citovat
chuck11 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 čim asi snímače jsou na naboji kola ,jak se asi točí tak hlásí špatné hodnoty proto chyba,když stojí tak nemá co hlásit hmm Citovat
Rabaad Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Tipl by jsem to na budto špatný kontakt na čidle ABS na některém z kol nebo ti některé to čidlo odešlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.