Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bol bolo to prave zadne kolo tak som to vymenil ale nic som nekontroloval ziadne Freomagneticke ciastocky ci co ste to pisali a ako ich mam odstranit :o mozem vybrat ten snimac z kola a nastriekat tam cistic brzd je to sprej na cistenie brzd je po nastreku za minutu vyprchany a este ten snimac nesiel uplne dnu asi 1mm az 1,5mm trci ta obruc na snimaci od dieri DIK

[upravil dne 16/6/11 11:30 Vlado222]

Odesláno

Možná by mohl být problém v tom, že snímač není úplně vevnitř na dorazu. V origo manuálu píšou, že před montáží čidlo máznout vazelínou (jako tu část co se lisuje do díry). Já ho máznul silikonovou, protože na plast se nemá používat minerální.

Odesláno

tak i mě se dnes zjevilá hláška o chybě ESP/ASR, tak se na to o vikendu kouknu, vypadá to nejspí šna ten brzdovej spínač, protože ABS chybu nehlásí...

Odesláno

Dia povedala viac ten zadny co som menil je ok ale zaujimave je ze odesol aj predny pravy tak mozem menit ten nejde ani odstranit chybu ten je K.O. ale mam pozret ci nahodou nieje niekde preruseny kabel Kamarat mal tiez na BMW ten chytil haluz a odtrhol kabel spojil ho a fungovalo no uvidim

Odesláno
Také to může být snímač úhlu volantu. Skoč radši na dia, pokud to nebude spínač.

zkusim nejdřív prostříknout konektory a když to bude přetrvávat, zajdu na dia, bez ní nic měnit nebudu

Odesláno
no teraz ma napadlo zadny snimac viem kde sa zaoaja ale neviem kde predny DIK

Konektory majú v motorovom priestore. Pravý na blatníku prí nádržke s chladiacou kvapalinou, ľavý pripnutý zospodu plastového obalu BSM.

Odesláno

No uz je to ok :D ale este rada pre ostatnych ked budete mat problem s cidlom tak po diagnostike najskor skontrolujte ci nemate kabel predraty ako ja:myslim zbytocne som kupil novy snimac no nic mam nahradny nestrati sa. ale skoda 30e. Kable spojil a vsetko fachci ako ma zatial:D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

mam menší problém, hlasilo mi to chybu ve snimači na levem zadním kole, tak jsem ho koupil a vyměnil a vše ok asi 1 km pak nastalo že když nastartuju tak se objevi chybova hlaška esp/asr a abs jakmile se rozjedu tak to vše zmizí ale jak překročím rychlost kolem 40 km/h tak se objevi hlaška a do zdechnutí motoru to tam visí. čím to muže být na dia jdu v neděli. Díky

Odesláno

Pridam sem...

raz za rok sa mi stalo ze sa mi rozsvietila ESP/ASR not functioning a spolu s nou Antipollution Fault...ale zhaslo same tak som to neriesil.

No teraz mi to akosi svieti castejsie, ked dam na diag mi to hovori len nejake hovadiny, nic normalne (ELM 327), ziadne katy zle ani nic, tak to len vymazem a je...ale po case svieti zas.

Co by to mohlo byt?

pre mna je divne ze tieto dve hlasky dokopy, ktore so sebou nic nemaju

Odesláno

asi zahada vyriesena :P

uvolnena manzeta na poloosi a z nej strieka vazelina, prave na nejaky snimac ESP ci co

takze cakame na novu manzetu, ocistime snimac a uvidime ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...